skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
regulátor alternátoru
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
.,
Zastavil:ZZ__Top
Díky za vysvětlení. Mimochodem uhlíky jsem už vyměnil. Na jednom byli ještě délkově ok, ale na druhém už docela kaput.
Je tam také, vevnitř. Chrání elektroniku regulátoru před napěťovými špičkami, které se mohou naindukovat v budícím vinutí.
Potřebuju se zeptat. Mám tu dva regulátory z alternátorů na feldu. Jeden 55A, druhý 70A oba Magneton.
Z jednoho regulátoru se nedá vyčíst nic a na druhém je jen 14V a v místě kde jsou šroubky 26 a 06. No myslím si, že budou původní.
Chtěl bych na nich vyměnit uhlíky. Na obou jsou už krátké a když už to budu dělat tak si udělám druhý do zásoby.
Přemýšlím jen nad jednou věcí. Z vnitřní strany nad uhlíky je na jednom regulátoru dioda (původem z 55A alternátoru) a na druhém ne. K čemu tam je? Mám ji tam nechat nejspíš. Ale proč není na druhém?
Z jednoho regulátoru se nedá vyčíst nic a na druhém je jen 14V a v místě kde jsou šroubky 26 a 06. No myslím si, že budou původní.
Chtěl bych na nich vyměnit uhlíky. Na obou jsou už krátké a když už to budu dělat tak si udělám druhý do zásoby.
Přemýšlím jen nad jednou věcí. Z vnitřní strany nad uhlíky je na jednom regulátoru dioda (původem z 55A alternátoru) a na druhém ne. K čemu tam je? Mám ji tam nechat nejspíš. Ale proč není na druhém?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
.,
Zastavil:ZZ__Top