-> doking: To samozřejmě nechci... :-D
Jako nebyl by problém koupit CGTG 12x1,5 (cca 80,- Kč/1m - poptáno u dvorního dodavatele elektromateriálu), ale bohužel průměr toho kabelu se neslučuje s tím, co se vejde do zásuvky. A ve střední gumě to bohužel nikdo nedělá. :-/
Pak jsou 12x1,5 plasťáky... Ale to při teplotě okolo nuly nejde ohnout a praská to...
-> m8rinek: Ty český poště nějak věříš... :-D
Každopádně díky m8rinkovi za velmi expresní dodávku tohoto speciálního kabelu z DE do ČR za rozumnou cenu a jeho zaslání. ;-)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kabel na vlek - 13pin zásuvka
prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 17.06.2015 do 28.06.2015, založil/a StepaNoFUN
-> m8rinek 27.06.15 21:46:12: Tak lepší, než AYKY, to by stačilo 9x odbočit a už by se kabel zlomil.
Navíc bych se vsadil, že Štěpán v pondělí mít kabel bude...
-> m8rinek: 

-> doking: CYKY je jistě na tenhle účel ideální :D. To je do zdi, kde se s tim už nikdy nebude hýbat ;).
www.e1.cz/produkty/kabel-
cyky-j-12x1-5 já našel jen tohle,což asi nechceš.
-> Stepan FUN: jj rozumím.. 

-> Tommyk: To by samozřejmě vyšlo líp, ale docela rád bych ten "svazek" izoovanej proti vodě, soli a podobnejm pikačovinám, a to u vlastního svazku dokážu těžko...
A co si udělat vlastní svazek, nevyšlo by to lépe?
Netuší někdo kde za rozumnější peníze než 550,- Kč za metr koupit kabel 8x1,5+4x2,5?
Nechce se mi od 13ti pólový zásuvky tahat kabely 2 (rozumně to tam nenacpu) a potřeboval bych 1,5mm2 na světla (8žil) a další 4 žíly o něco silnější pro další spotřebiče.
Teoreticky by šla i jiná konfigurace (např. 10x1,5 + 2x2,5)... Minimum je 12 žil a pokud by kabel byl rozumně ohebnej i v zimě byla by to výhoda...
Ale jediný co jsem našel je www.kobras.cz/?rewrite=ka ... a tyhle peníze se mi za to nechce dávat...
Když jsem měl tenhle dotaz na velkoobchod, tak by prej nebyl problém, pokud bych toho chtěl 5km... :-/ Potřebuju +-7m...
Nechce se mi od 13ti pólový zásuvky tahat kabely 2 (rozumně to tam nenacpu) a potřeboval bych 1,5mm2 na světla (8žil) a další 4 žíly o něco silnější pro další spotřebiče.
Teoreticky by šla i jiná konfigurace (např. 10x1,5 + 2x2,5)... Minimum je 12 žil a pokud by kabel byl rozumně ohebnej i v zimě byla by to výhoda...
Ale jediný co jsem našel je www.kobras.cz/?rewrite=ka ... a tyhle peníze se mi za to nechce dávat...
Když jsem měl tenhle dotaz na velkoobchod, tak by prej nebyl problém, pokud bych toho chtěl 5km... :-/ Potřebuju +-7m...