skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Centrál do feliny
Ja som to riešil na favo.kúpil som cez bazár central kompletný aj s riadiacou jednotkou.nasiel som stale živí vodič tam som to dopojil osadil motorceky do dverí dva dozadu a pekne mi zamkne aj plachtu na pick-up e.samozrejme kopu trpezlivosti a dopasovavanis.(myslím uzamknutie korby)
Tak zrovna o Brano, co bylo dávaný origo bych se nebál, kor u Felicií. Kvalitní, česká výroba.
Pokud kupujete central na vrakaci (coz mi neprijde jako vhodny kolenovrtstvi), tak si vybirejte vzdy motorky origilne montovany ve fabrice. Treba deda mel u P405 motorky i po 15 letech v pohode, nevymlaceny a s nerozpadlejma gumickama. O tom se muze ten cinskejm jen zdat.
Asi bude vrakač řešením.. Díky chlapi.. :)
Když sem to dodělával do Š120, tak sem koupil centrál z feldy i kabelama za dvě kila...jen to teda neni na DO, to už musíš pořešit koupí jednotky (origo na ni má vývody).
Na tohle se vykašli a vyloupni si na vrakáči z nějaký feldy motorky i kabeláž. Už jen proto, že to sedí a podívej se, jestli tam máš aspoň udělanou přípravu (kabel mimořádné výbavy bude končit pod deklem jak je A sloupek a podběh. Ale i tak by tě to všecko vyšlo levnějc a jen bys to překopal z auta do auta.
Tady si vyber
www.levnealarmy.cz/eshop/ .../s-dalk-ovladanim
plus ti doporučím přikoupit tohle
www.levnealarmy.cz/eshop/ .../cz-5-felicia.html
montáž asi tak, jak jsi popsal.
www.levnealarmy.cz/eshop/ .../s-dalk-ovladanim
plus ti doporučím přikoupit tohle
www.levnealarmy.cz/eshop/ .../cz-5-felicia.html
montáž asi tak, jak jsi popsal.
Zdravím, koupil jsem ségře felinu lx takže totálně bez výbavy, bohužel i bez centrálu. Předpokládám, že v autě motorky nebudou, takže nemám vůbec ponětí co do toho koupit. Můžete mi někdo poradit? Mám takové tušení, že bude stačit koupit 4 motorky, k nim nějaká táhla a pak jen nějakou řídicí jednotku s DO, kterých je na aukru tuny, a natahat od ni kabely ke každým dveřím.. Je to tak?