-> Bagrr- máma mele Emu: www.feliciaklub.cz/navody
/palubni-pocitac-2.html
Palubák je připojenej paralelně na drát od plováku.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia- blbnutie palivomeru
Sem právě někde četl, zpe je to plovák-ppc-budík.
-> Bagrr- máma mele Emu: Palubák je k palivoměru připojenej na drát přímo od snímače v nádrži. Pokud kecá budík, může na něm bejt studeňák (na desce u něj), nebo vadnej budík... A teoreticky by to mohlo ovlivňovat i ten palubák. Ale takhle jsem po tom nikdy nepátral.
Žďárec lidičkové. Tak tu řeším u rodinný filcky palivoměr. Je to 1.3mpi novoksichtka. Problém je následující - ručka palivoměru kecá o cca čtvrt nádrže míň a ppc (palupní kalkulačka aneb předraženej teploměr) zas říká o cca čtvrt nádrže víc. Natankuju plnou a palivoměr ukazuje třičtvrtě a kalkulačka zas plnou a plnou ukazuje dalších cca 200km :D jakou spojitost má vůbec kalkulačka s palivoměrem? To, že spotřebu to vůbec neukazuje, to už jsem smířenej, že nefachá a ani nehodlám řešit.
ja som urobil taku vec ze co su v poistkovej skrini viacpolove konektory tak som ich vybral nastriekal sprejom na kontakty a myslim ze sa to zlepsilo

Tak tento problém mám také. Nepomohlo ani rozebrání plováku a kontrola budíků.
plavak som nemal vonku ....ale kontakt budiku k plosaku som pozeral a je to ok,prasknuta nebola , studeny spoj mam ale kde hladat? a je koplikovane vybrat plavak? a dakujem 

Plovák jsi měl venku? A co ukostření/kontakt budíku k tistěnému spoji a vůbec ta deska zda je ok? Neprasklá případně studený spoj apod.
Dobry den všetkym! mam taky problem ze na felicii 1,3MPi mi blbne palivomer a to tak ze ručička beha ako sa jej zachce. takze vobec neviem kolko tam mam v skutocnosti paliva.
neviem prist na chybu!