skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Topení Felicia
poistka je ok ventilator neviem vyskusat budem musiet ho rozobrat
-> taoland: a čo poistka alebo sám ventilátor je ok?
Nazdar vie mi niekto poradit nejde mi vobec ventilator kurenia ani na jednej rychlosti vymenil som konektor a predřadny odpor prepinac kurenia a stale nic ale uz mam hlavu smutku poradi niekto ?
-> StepaNoFUN 22.09.15 08:07:58: Je lepší měnit celý motor i s těmi plastovými koly nebo stačí holý motor a ty kola přeházet? Na benzínové felicie se většinou prodává komplet s koly, ale na naftovou feldu většinou holý motor...
-> tasatunga: Viděl bych to na motor. Přidřený ložiska...
Anebo obojí? Je tam kromě motorku, odporu a ovládání ještě nějaké místo, kde by mohl být problém? Díky
Tak problém setrvává, první rychlost topení jakoby nebyla, druhá jede tak na půl a píská a jediná třetí rychlost jede jak má. Předřadný odpor nový origo. Kde hledat chybu? Motor topení nebo ovladač topení?
taky bych mel dotaz, jak u feldy drzi v motorku topeni uhliky?, cele se mi to nejak rozpadlo, nasel jsem jen kousek jedne pruzinky... vyresil jsem to provizorne gumickama, ale to dlouho nevydrzi,
necha se to nekde koupit? hledal jsem na netu, ale nic jsem nenasel :(
dekuji
necha se to nekde koupit? hledal jsem na netu, ale nic jsem nenasel :(
dekuji
Vyuziju toto tema.Je topeni z 1.9 zameny s 1.3? vcem je to odlisny neboli byl by stim nejaky problem to tam dat z1.3 do 1.9 ?
No dával jsem nový předřadný odpor a už mě nenapadá jiná možnost proč by nefungovala 1 rychlost ventilátoru a zbylé 2,3 ano.
Milan ti to napsal je jiny - ma rada zajdi do skodovky a tam se zeptej budou vedet a treba ho budou i mit. Kolik dratu jde u te naftove do topeni 3 nebo 4? dle meho = 3 stupne. Nebo me jeste napada zkusil jsi na kazdy z tech 3 dratu privest + treba hned o baterky max pres pojistku prosychr? abys nemenil otocny knoflik a ono to bylo nakonec uplne neco jineho.
Prosím místní odborníky o radu. Veškeré benzínové Felicie měly 4 polohy ventilátoru a pouze naftové měly polohy ventilátoru pouze 3. A teď o co jde, je ten otočný spínač ventilátoru stejný s tím že u nafty bude hold jedna poloha hluchá nebo ty spínače ventilátoru jsou pro benzín i naftu jiné?? Všude i dle Etky to vypadá, že ten díl je záměnný, ale jak je to pak s tím 4 versus 3 rychlosti??Díky
Nemá někdo číslo originálního dílu toho 3 polohového spínače ventilátoru topení pro Felicii 1.9D?? Děkuji
-> tasatunga: určitě to je jiný
Takže dotaz zní...má naftová Felicia jiný otočný spínač ventilátoru než benzínová Felicia na základě rozdílného počtu poloh??(3 proti 4).Dík
Ovladače jsem nové na netu našel, ale jak to je s tím, že nafta měla 3 polohy a benzin 4 polohy. To pak existuje zvlášť na naftovou a zvlášť na benzinovou??Dík
Pokud je ten predradnej odpor opravdu v poradku, ho kdyztak promer tak pak leda v ,,kolecku,, ovladani > neni kontakt.
Zdravím pánové.V čem už jen může být chyba...Nešly některé rychlosti ventilátoru topení, vyměnil jsem předřadný odpor. 2 a 3 už funguje,ale 1 rychlost ne. Ovládání v kabině funguje dobře. Jedná se o feldu 1.9D.