skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
el. stahování oken Felicia
-> aceboss: Hmm to ale nas... co kdyz si hrajes s oknama a ve finale je to baterkou ale i tak bych necim lizl ty sametky aby to sklo slo volneji a zbytecne nepretezovalo motor aspol.
Tak snad konečně vyřešeno, dnes jsem to zkoušel asi po dvou pokusech zjistil, že baterka je KO. Hodil jsem ji na dvě hodky na oživení napojil a okna hle jezdí jak mají.
Tímto je situace vysletlěná.

-> OndraKrupi: Jasně to jsem zkoušel hned jako první.
-> aceboss: povolit šrouby skla a nechat to vyjet si zkusil? ono si to většinou to sklo "usadí" podle sebe a pak dotáhnout
-> suri: to jsem si říkal taky, ale ať dělám co dělám tak výsledek je stejný.
Ještě to zkusím dnes a uvidím....:-/
Ještě to zkusím dnes a uvidím....:-/
-> aceboss: tak potom musí byť chyba len v skle , máš to skríža zrejme , poskúšaj
-> suri: jasně bez skla to jezdí parádně nahoru, dolů bez problémů a celkem rychle
-> aceboss: bez okna to vyjede až hore?
Pánové už druhý den se hrabu s předních elektrických okýnkách na feldě a pořád se mi nedaří.
Vůz je vybaven ele. okny z výroby jedná se o rok 2000 prasklá stahovačka vyndána a dána nová, ovšem motorek s oknem vyjede asi jen do 4/5 okna a pak už stojí když mu pomohu zatlačením ve směru na sklo tak dojede až na horní pozici. Kde mám hledat problém slabej (uchozenej motorek)? Sklo mi přijde že nijak nevázne a chodí souměrně na obou stranách. Pomůže něčím namazat sametky vedení(třeba silikonem)? Díky za rady a pomoc.
Vůz je vybaven ele. okny z výroby jedná se o rok 2000 prasklá stahovačka vyndána a dána nová, ovšem motorek s oknem vyjede asi jen do 4/5 okna a pak už stojí když mu pomohu zatlačením ve směru na sklo tak dojede až na horní pozici. Kde mám hledat problém slabej (uchozenej motorek)? Sklo mi přijde že nijak nevázne a chodí souměrně na obou stranách. Pomůže něčím namazat sametky vedení(třeba silikonem)? Díky za rady a pomoc.
pohledej na feliciaklubu je tam nekde navod jak na to 
Edit: www.feliciaklub.cz/forum/ viewtopic.php?f=80&t.. .

Edit: www.feliciaklub.cz/forum/ viewtopic.php?f=80&t.. .
Ahojte,
na feldě mám el. stahování oken ale bohužel se zasekávají. Mám prasklé plastové obaly na bowdenu u motůrku. Nemáte nějaké tipy na opravu ? Přemýšlel jsem nad tím to zalepit epoxidem.
na feldě mám el. stahování oken ale bohužel se zasekávají. Mám prasklé plastové obaly na bowdenu u motůrku. Nemáte nějaké tipy na opravu ? Přemýšlel jsem nad tím to zalepit epoxidem.