skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kúrenie felícia
prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 15.03.2013 do 20.03.2013, založil/a Johnny2410
Tak dakujem za radu ale bola to chyba v kontaktoch zapol som kurenie a pokýval som káblami a zrazu šlo tak som vybral baterku a chcel som to vyčistiť kontakty ale uplne to bolo zapečene čierne tie dva káble čo idú od motora tak som to musel odstrihnúť a spojiť tkz čokoládou a už to funguje a príčinou bolo asi to že bol veľký odber ak niekto aj predomnou predošlý majitel zapínal kúrenie na 4ku ja ho zapínam stále max na 3 a kúry dobre takže som rád že to už ide lebo ked sa pokazí kúrenie uprostred zimy alebo pred koncom hádam nieje nič horšie :D ale aj tak dakujem za radu znovu som o niečo múdrejší :)
Na 90% motor uz jsem dal tri feldy je to casta zavada pokud budes kupovat jinej nekupuj VIKA kup starsi nebo jedine original!! VIKA strasne piska.
-> Johnny2410: A na nejrychlejší polohu nejde taky? Pokud jde, tak předřadnej odpor, pokud ne, tak uhlíky či KO motor...
Okrem toho som zabudol je to 1.3felícia
Dobrý večer,chcel by som vás poprosiť o radu.Včera som šiel na aute a z ničoho nič mi prestalo ísť kúrenie ventilátor najprv som myslel že asi poistka ale poistky sú všetky dobré ale ventilátor aj tak nefúka neviete alebo nemáte skúsenosti kde ešte môže byť chyba? Dakujem za rady