skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nesvítí světla Felicia
-> martin6ta: Aha tak to byt tebou vytahnul bych kompletni pojistkovou skrin rozebral a vycistil.
taky je pravda,že chudák felda byla celá utopená při povodních 2010...úplně plná bahna,takže to může být čímkoliv..
-> martin6ta: Tak pokud mas nejakou cinu se nediv. Todle jedine original klidne i pouzity. Si ale psal ze je menenej.
Ideal je vypinat jen parkovacky a potkavaci zhasnou spolu s nima.
Mozna si zkontroluj uz jsem se stim setkal pokud mas v kufru vzadu original svetlo jeho dva dratky - uz jsem je videl speceny do sebe ale vse fungovalo az prave na spinac z nej se az kourilo a palil se.
Ideal je vypinat jen parkovacky a potkavaci zhasnou spolu s nima.

Mozna si zkontroluj uz jsem se stim setkal pokud mas v kufru vzadu original svetlo jeho dva dratky - uz jsem je videl speceny do sebe ale vse fungovalo az prave na spinac z nej se az kourilo a palil se.
tak jsem proklemoval konektor spínače parkovacích světel a je to tím...zejtra koupím novej..relátka jsou všechny ok,proč ty spínače furt odcházej??at koupím origo nebo neznačkovej,tak vždy odejde po nějakém čase..cca 3 měsíce... tentokrát mě ,ale zmátlo to,že se při zmáčknutí rozsvítil...
OK jdu na to a dám vědět

tak ho skus prohodit treba jako posledni pro vyhrivani okna mas to sami - spodni rada ale uplne napravo
to relé jsem nezkusil vyměnit
topení funguje i brzdovky svítěj+zpátečka,parkovačk
y a normální světla nefungujou
a to rele si zkousel vymenit?
já ted jezdím tak,že zapínám relé sponkou,aby mi svítila aspon přední světla,ale když startuju,tak to relé X přeruší,takže asi funguje
-> martin6ta: nejsem si ted jistej jednou veci odhlehcovaci X rele zda vypne i parkovacky jde ti ventilator topeni? koster je tam vic min jedna vzadu a jedna vepredu
drobnej detail sice by to bylo asi moc ale stat se muze zarovky jsou ok? neprebiji ti totalne altik? ale je fakt ze to by musel prebijet sakra hodne aby todle vsechno spalil naraz.
drobnej detail sice by to bylo asi moc ale stat se muze zarovky jsou ok? neprebiji ti totalne altik? ale je fakt ze to by musel prebijet sakra hodne aby todle vsechno spalil naraz.
může to bejt kostra??A kde je to ukostřené??
nesvítí vůbec nic. Ani parkovačky ani tlumené ani dálkové ani zadní..nevím co s tím
a skusil jsi to rele vymenit/zamenit?
Skontroluj či ti ide ten prúd od spinačov ku relé.
Zničeho nic přestali svítit přední i zadní světla,spínače jsem vyměnil,pojistky zkontroloval a nic. Může někdo poradit?? Když sepnu relé předních světel manuálně tak svítěj.