skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Webasto dálkové ovládání
Tak relátko, pár kontaktů a kablíků a zapínáme topení po telefénu 

-> Nwkt: No spíš to byla přímo další jednotka přímo do Tourana, s digispínačkama, možností připojení DO a mělo to bejt PnP. Nicméně když jsem se po tom pídil, tak za to chtěli asi 15tis. :-/
-> Stepan FUN: Něco takovýho? www.autosip.cz/autosip/..
./493-KIT-prestavba-VW-T5-
AC-CLIMATIC Jinak jsem četl na DP, že tam někdo vytvořil a prodává jednotku pro to topení, aby to běhalo i bez CANu
-> Milan 136: No právě na Touranu jsem se s tímhle setkal a vím, že rozchodit to byl problém. :-/ Ale někdo na DiselPoweru na to prodával tuším za litr chytrou krabičku (zapne to topení a větráky). Ono to šlo snad dokoupit jako origo doplněk, ale cena byla skoro jako za topení. :-/
-> Stepan FUN: má, ale do topení určitě ne. To má třeba každej Touran. Jen to přitápí. Kolegovi nešlo to oběhový el.čerpadlo a auto netopilo

-> Nwkt: Ten Tvůj španěl nemá ještě CAN? :-O Každopádně pokud jsou tam spínačky, tak by to neměl bejt problém. Jedinej problém byl u aut, který neměli tohle ovládání vůbec a Webasto tam bylo jenom proto, aby ten diesel začal topit v nějaký rozumný době...
-> MXMarek: Po pročtení asi 30 stran na diesel poweru se potvrdila moje doměnka, že u neCAN stačí připojit 12V na OUT u hodin(tak to má i origo telestart). O víkendu to vyzkoušim.
-> Nwkt: Pokud máš ty spínací hodiny k tomu, tak jsem teď nedávno četl na peugeot-club.com/forum návod, jak si někdo předělal DO od centrálu. Vyřešil to tak že výstup na otevírání kufru mu sepne právě nějak ty kontakty v těch hodinkách, tzn, že ho to stálo pár korun za kousek dvoulinky.
Jinak tedy cena dálkových ovladačů moc příjmná není www.autosip.cz/autosip/..
./11-Webasto-dalkove-ovlad
ani-T91 

Pár tisíc oproti jednomu relátku a pár metrů kabelu. Mam časovací hodiny kulatý, ale pokud nevim kdy se vrátim k autu tak jsou mi na dvě věci. Určitě to jde, prodávají se neorigo moduly, třeba na telefon. Jenom jsem nikde nenašel zapojení. Do hodin vedou tři kablíky, předpokládam že + - a sepnutí topení. Tak že by na ten jeden?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : starsi se obcas objevi, chce to sledovat a hlavne, aby to bylo kompletni :) ja pujdu spis cestou zastrcky, az nebudu vedet co s penezma
-> Nwkt: Ten originál je drahý? Já bych se radši do nějakýho bastlení ohledně nez.topení radši nepoštěl, aby pak neshořelo celý auto.
To jsem nevěděl, že máš v autě Webasto. Máš tam to programovatelné časové sepnutí? Taky bych ho chtěl, ale nové je přes 20t a to je třetina hodnoty auta. A o žádném starším nevím a ani nevím, jak by to bylo s montáží.
To jsem nevěděl, že máš v autě Webasto. Máš tam to programovatelné časové sepnutí? Taky bych ho chtěl, ale nové je přes 20t a to je třetina hodnoty auta. A o žádném starším nevím a ani nevím, jak by to bylo s montáží.
Nemáte někdo zkušenost s nabastlením neorigo ovládání webasta? Chci použít dálkový ovládání, tim sepnout třeba relé. A po dobu septnutí aby běželo topení. Nezkoušel jste někdo? Trochu jsem googlil, ale nic moc nenašel. Jinak origo telestart se mi kupovat nechce, když to jde i takhle