Alternátor z favorita-Poraďte konkrétně

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 15.02.2005 do 16.02.2005, založil/a Mantrabeach
řadit dle data
21:11:15
16.02.2005
PeterP136
-> Mantrabeach: V motorku stieracov trosku presteluj dobeh. Akurat teraz neviem ci mas pridat alebo ubrat. Proste aby zachytil stierace neskor a nie hned na spodku okna. Tiez som to tak mal a niekedy sa proste vobec nechceli zastavit, niekedy to bolo vpohode.
A k tomu altiku. Ak mas 55ku povodny a nemas s nim problemy, a ten z fava je 55ka, tak sa na to vykasli. Prinos minimalny (netvrdim ze ziadny). A ak ti ide o to ze mas 55Ah baterku, tak na kecy predavacov a "odbornikov na baterky" kasli. Na silnejsiu baterku vobec netreba silnejsi altik. Akurat ak by si tam pichol nejaku klasiku 120Ah a mesiac by si nejazdil, tak by si ju vdaka jej samovybijaniu asi cestou do hyperkarketu nedobil doplna (co by ale startovaniu vobec nevadilo, pretoze by ti zo 120Ah baterky po mesiaci ostalo stale 3x viac nez z 44Ah). Ja som take pripady (obcas si auticko nezavrni aj dva tyzdne) poistil nakupom lepsej technologie, konkretne vapnikovej :). mam 65Ah baterku s "ockom", normalny :) 55ku altik s externym regulatorom s povodnou remenicou a no problemo uz rok a pol. Ocko sa furt zelenie :).
Ked uz chce menit altik, tak to uz radsej 70Ah, ten uz nejaky vyznam ma.
00:42:25
16.02.2005
Gryzly
-> Mantrabeach: Na těch stěračích máš cyklovač? Pokud jo mohl by blbnout cyklovač nebo dojezdový kontakt v převodovce stěrače. Pokud nemáš cyklovač , mohl by to být jen tenm kontakt dojezdu. Zkus ho trochu poštelovat. třeba je těsně na hraně mezi sepnutím a rozepnutím.
20:35:47
15.02.2005
Mantrabeach
Čau lidi.Prosím vás nemohl by mi někdo říct pořádně co musím upravit abych dal na 120 motor alternátor z favorita?Koupil jsem si teď totiž 55Ah baterku od Akumy protože jsem chtěl do budoucího auta něco silnějšího a potřebuju to prostě ještě šoupnout do starýho.

Potřeboval bych prostě poradit co mám upravit.
Jo a když už jsem v elektrice nevíte někdo co to může bejt když si zapnu stěrače a po chvilce když je vypnu tak mi jedou pořád ještě další minutu.

Díky moc všem za rady
Extreme Tyres