Relé???

prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 07.02.2005 do 17.02.2005, založil/a KEAN
řadit dle data
13:10:48
17.02.2005
Gryzly
-> Sendvič: a kontroloval jsi před tím kontakty toho druhýho relé? a zapojil jsi to správně? Ted se daj koupit i relé které jsou jako do favorita ale maj ještě navrchu oko. pokud jsou zprávně zapojený dráty, tak nemužou kolidovat. a já už musím.
13:01:03
17.02.2005
Sendvič
Bylo použitý,ale muzu zkusit koupit funglovku a dam kdyztak vedet..je pravda ze jsem videl i par lidi co meli rele jen jedno bylo to bez problemu,nemuzou mezi sebou nakym zpusobem kolidovat?
12:56:54
17.02.2005
Gryzly
-> Sendvič: jestli tam máš normální žárovky, normální relé a nemáš na tom zapojený další přídavný světla tak by se to nemělo pálit. Zkontroluj jestli nejsou někde prodřený dráty o kastli. ale to by to světlo vubec nesvítilo. A to druhý relé cos tam dal bylo nový, nebo už použitý?
12:53:49
17.02.2005
Gryzly
a jseš si jestej že je to v tom relé. co když se ti odporoučely kontakty na lucasu ( přepínač pod volantem) to se mi taky jednou stalo prostě se ohřáli (mojí vinou) a pohli se n tom měkkým plastu a pak už nedrželi
12:53:18
17.02.2005
Sendvič
Palej se jenom kontakty,a pozdejc i korodujou,idel sem to i u jinejch ale většina lidi mi k tomu nedokazala nic rict..mozna ze je to fakt tim pvetsim proudem,zarovky tam mam klasicky...
12:47:09
17.02.2005
Gryzly
-> Sendvič: Jak prohořívat? Spálí se vinutí cívky, nebo se opálí kontakty? je to zapojený originál nebo se v tom někdo někdy rypal? pokud se pálijou kontakty, tak to může bejt třeba tím že jsi tam dal nějaký stowattový žárovky a ještě přídavný a pak to ty kontakty nevydržej. Asi není jinej způsob jak odpálit kontakty než tím že jimi teče větší proud než na co jsou stavěný. Pokud ti odchází vinutí relé tak to mě opravdu nenapadá čím by to muhlo bejt. Snad jen že by regulátor alternátoru nereguloval a měl bys tamvětší napětí, ale to by odcházely i žárovky.
08:51:29
17.02.2005
Sendvič
Zdar lidi co se tyce tech relatek,mam u svy 120 gls mensi problem s relatkem v kufru na prepinani dalkovych a tlumenych svetel,jsou tam dve s nichž jedno (tlumeny)mi neustale prohoriva...uz sem tam dal novy,ale po dvou tejdnech to zacalo prohorivat zase,az mi uplne prestalo fungovat prepinani mezi obema svetly a jezdim jen na tlumeny(obcas)pridejte prosi m nakou radu,vubec si s tim nevim rady...200
00:18:04
13.02.2005
Gryzly
-> KEAN: No ty malý blinkry maj svuj konektor, takovej malej bokem toho většího to znamená že přes ten velkej to nejde. Podle mě je ten kontakt volnej a jak jsi zasunul ty dva velký konektory do sebe, tak se ti z tého bakelitu vysunul ten jeden plíšek - kontakt. protože pak se ty ten drát rozdvojuje a jde zvlášt na zadek a předek, takže chyba je ještě v místě kde sou spojený.
16:57:16
12.02.2005
KEAN
Tak jsem vymenil lucas a uz sviti ALE: prozmenu mi neblika leva strana....????uz ani na ten starej lucas co sem tam mel a pred tim to v pohode blikaloKdyz dam blinkr,rozsviti se jen ten malej v blatniku a nic vicNema stim nekdo zkusenosti?
14:11:08
09.02.2005
Gryzly
-> KEAN: Lukáš Vaculík? No občas se tam opálijou nebo ohnout kontakty. Ale dá se to pěkně o testovat. vezmeš šroubovák a vrazíš ho mezi kontakty vedle páčky blinkrů, v takové té malé dutince. Je tam plíšek na světelnou houkačku a pak jeden kterým přepínáš potk/dálk. Když stím zavergluješ, tak uvidíš co se má sepnout a paj to mužeš zkusit tím šroubovákem spojit. Doporučuju ti abysi zastavil naproti zdi abys viděl co se ti rozsvěcí.
08:11:03
09.02.2005
KEAN
Tak to vypada ze je to LUKAS
17:17:10
07.02.2005
King
2 Milosek: Tak to vim opet naprosto presne :) byla to Skoda a.a.s. 4 Navic v mem popisu nevidim tzv. nic proti nicemu. Proste mas zapnuty predni mlhovky ve funkci nouzovych potkavacich a v pripade volneho protismeru prepnes na dalkovy tzn. mlhovky zhasnou.....V v tom skutecne nevidim problem 2
14:22:51
07.02.2005
Milošek
-> King2: a kdo ti ty mlhofky zapojoval na felde podle vyhlasky ti mlhovky nesmi svitit pri dalkach.....30 4
13:57:44
07.02.2005
King
Vzhledem k tomu, ze 100Kc za relatko je pekna palka, davam prednost repaltkum za cca polovic4
2 Kean: Muze to delat cokoliv, lukas, kabelaz, pojistkovka, pojistky, rele, patice, zarovky (posledni 2 pripady jsou spis kuriozni - aby odesly obe strany soucasne, ale na sluzebni felde jsem zazil simultani smrt obou "potkavacich" vlaken a naslednou jizdu mlhofky/dalkove :) Doporucil bych kontaktovat elektrokutila z okoli - vetsinou radi nadsene diagnostikuji :)
13:50:12
07.02.2005
Dino
Vzheldem k cene cca 100Kc se to opravovat nevyplati
12:01:11
07.02.2005
KEAN
Nesviti mi potkavaci svetlaTo bude asi relatkem,coz?Ma cenu ho opravovat?Kolko muze stat nove?Dik (elektrice nerozumim)
Extreme Tyres