skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nové ďiaľkové na centrál
Ešte k tomu vypnutiu alarmu. Dá sa vypnúť aj pomocou PIN. Za predpokladu, že pôvodný vlastník sa nenamáhal so zmenou pinu. Mal by tam byť ten z výroby. Niekde v tom manuáli by to malo byť popísané. Má to malú nevýhodu, že budeš chvílu hulákať na celú ulicu ak neodpojíš sirénu

Ja len takú provokatívnu otázku. Polarita baterky v tom DO je OK? Vnutri tých plastov by malo byť naznačené + a - . Pri zatlačeni tlačidla by tá led mala blikať alebo svietiť. Tá malá krabička 08.10.09 11:30:55 vyzerá ovládanie CZ . CZ by ti malo iba na kľúč. Len nusíš mať o boje predné dvere otvorené alebo zavreté. Niečo podobné ak nir to isté som videl u flajzara.
www.flajzar.cz/detail.php ?zbozi=248&...
www.flajzar.cz/detail.php ?zbozi=247&...
www.flajzar.cz/detail.php ?zbozi=248&...
www.flajzar.cz/detail.php ?zbozi=247&...
ok no to by sme mali a ako teraz vypnem alarm, keď mi nefunguje DO a práve ten idem naprogramovať? Lebo v návode sa pýše, že vypnúť alarm s do a potom sedem krát otočiť kľúčom v zapalovaní.
Rudi : Fíha, dobrý si. Môže byť. 

Toto je asi na intenzitu snímania otrasového snímača, nie?
Možno pod tým suchým zipsom by bolo nejaké označenie. Mám ho zoškrabať dole?
Toto je nejaké označenie, asi výrobné číslo a je tam MO 5957.
Toto je tá mala krabičk, ale netuším načo tam bola. Možno niekto poradí.
Čaute. Tak tutuo to máte. Sorry za tú grafiku, ale bolo to fotené mobilom. Ináč, mne nefunguje ten ďialkový ovládač, vymenil som baterku a nič, lebo keď stlačím nejaký gombík, mala by svietiť aj kontrolka na tom ďialkovom, nie? Ako vždy. A furt mi to húkalo, tak som tieto dve krabičky vybral von. Tá malá neviem na čo je, ale tá väčšia bude asi riadiaca jednotka alarmu a centrálneho, nie?
-> ElKo1811: Nie aj s obalom ako to vyzerá ako celok. ako píše klubko
-> ElKo1811: nn, chceme proste videt, co to mas za RJ, DO, esi nekdo nema stejny/podobny, abysme mohli poradit. Protoze kazdy vyrobce ma jinej zpusob kodovani ovladacu.
miro_zv > Počkaj, chceš vidieť foto vnútra DO?
někde na (nebo v) centrální jednotce by mělo bejt tlačítko.. máčkneš (nebo podržíš) a zamkneš ovladačem..
ElKo1811 02.10.09 19:33:23 napsal:
Čaute. Vie mi niekto poradiť, prosím Vás? Ako mám prekódovať nový
ovládač na diaľkový centrál na rapide? Lebo ten starý ovládač mi
z ničoho nič prestal fungovať a skúšal som aj v ňom vymeniť baterku za
novú, ale aj tak to nepomohlo. Vopred dik za rady. P.S. : Vôbec netuším,
aká je značka toho alarmu a aj centrálneho, lebo všetko som kupoval aj
s autom.
No tu hádam pomôže iba nová RJ
Hoď foto aspon DO
Čaute. Vie mi niekto poradiť, prosím Vás? Ako mám prekódovať nový
ovládač na diaľkový centrál na rapide? Lebo ten starý ovládač mi
z ničoho nič prestal fungovať a skúšal som aj v ňom vymeniť baterku za
novú, ale aj tak to nepomohlo. Vopred dik za rady. P.S. : Vôbec netuším,
aká je značka toho alarmu a aj centrálneho, lebo všetko som kupoval aj
s autom.
No tu hádam pomôže iba nová RJ

Jááj a ešte som chcel napísať, že na tých vecičkách nie je vôbec žiadná etiketa. 

Nwkt : Fúha, rýchla odpoveď, to som rád. Ok, ale až zajtra, bo už je tma jo?-> Nwkt
Těžko říct, nafoť aspoň jednotku
Čaute. Vie mi niekto poradiť, prosím Vás? Ako mám prekódovať nový ovládač na diaľkový centrál na rapide? Lebo ten starý ovládač mi z ničoho nič prestal fungovať a skúšal som aj v ňom vymeniť baterku za novú, ale aj tak to nepomohlo. Vopred dik za rady. P.S. : Vôbec netuším, aká je značka toho alarmu a aj centrálneho, lebo všetko som kupoval aj s autom.