skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ukazovatel teploty Felicia...
-> Xhanz: Bacha na to cisteni klapky je dobry mit k tomu kabel a pc a nastavit ji pak nebo to muze bejt pak i hodne rozhozeny!! A ten polskej termostat - docela makaji nebyvaji s tim nejak problemy.
-> Kuladmin: Mpi 1.3 Termostat jsem vyměnil , ten co tam byl uz tam spíš nebyl. Deda ma štesti, ze se nedostal do pumpy... Čidlo též vymněněno a už aj teplotu to ukazuje. Ještě zítra vyčistím klapku a bude to mít jak nový.
Akorát termostat je polák, tak uvidíme...
Akorát termostat je polák, tak uvidíme...
Páni, prosím o pomoc. Má tu niekto presné info ako rozoznať budíky teplomera? Ako rozoznať, ktorý je z BMM a ktorý z MPI? Potrebujem kúpiť teplomer do BMM feldy a nechcem kúpiť mačku v mechu...

-> Xhanz: Jen dotaz co je to za motor? Bmm Mpi 1,6 1,9?
-> Milan 136: jj termík dostane určitě novej. Protože za cestu cca 25km to vůbec nezačalo kloudně topit. Takže ten bude taky určitě v háji.
možná i s termostatem
-> Xhanz: čidlo
Pánové prosím o pomoc. Řeším problém na dědové Feldě, kde vubec neukazuje teplota. Takže se chci zeptata, jak oměřít, jestli je problém v budíku, nebo v čidle? Felda má taky docela problémy s volnoběhem. Lítá to od cca 700 klidně až do 2000. Při nízkejch otáčkách , když se jí šlápne, tak se dusí. Hádám, že za tím s velikou pravděpodobností stojí to čidlo?
Ok,dohodnuti,v pondelok ti napisem...
Ale samotny pant je ok,len ukotvenie v tom plaste je vytrhane a rozlamane,tak? Ok,v pondelok ti z roboty napisem,neni problem...
MSI je skutocny problem,pretoze MSI ma jediny skutocny seriozny servis,kde aj diely priamo maju,prosim pekne v Holandsku...Preto MSI ani nepredavame...Posli mi presny model notebooku,ja ti to u nich zistim,co to vyjde a ci sa daju kupit...Aj vrchny kryt displeja aj predny ramcek treba? Vymenim to zadara,take veci robim ako relax medzi zlozitejsimi opravami :-D
No bolo to asi tak nejak,pojdem to este pre istotu zajtra prebehnut...Ja sem asi budem pisat dost :-D nemam inu moznost,ked je daky problem,a ked robim daku opravu prvy krat,alebo vznikne problem...Da sa tu pobrat dost rozumov,uz som si parkrat pomohol...Ucim sa pomaly,no... :-))) Ja som zas cez opravy pocitacov a notebookov,ak by niekto nieco potreboval :-D
Takze problem zrejme vyrieseny...Dam sem poznatky,mozno cenne,mozno niekomu pomozu...Zalozil som povodne cidlo teploty,a ukazovalo presne tak isto ako nahrada...Cize povodne je zrejme v poriadku...Vrcal som chvilu namieste,zase sa teplota po dlhsej dobe vysplhala takmer na 110...No,ale prvykrat som pocul vrtulu...Co teda nechapem,lebo cidlo nema mat podla mna vplyv na zapinanie vrtule chladica...Ale...Ale hadice horuce,chladic tiez,kurilo to,podla mna cely obeh v poriadku a termostat otvoreny zrejme,tak som skusil poslednu vec,Suriho postup,diky Suri,vypol som motor a opatrne pootvoril viko expanzky...Sycalo to fucalo,bublalo brutalne,z tej vrchnej hadicky tieklo a prskalo prudom...Nechal som kym dofuci a znova nastartoval...Odvtedy,a skusal som dvakrat a nechal motoro dostatocne dlho vrcat,rucicka sa dostane medzi 90 a 110 asi do polovice,a vrtula sa zapina ako diva a dalej sa uz teplota nepohne,od 110 je uz teraz znacne daleko,povedal by som ze hlavne "bezpecne" daleko :-) Takze diky diky za spolupracu,bez takychto rad sa nepohnem,kedze nie som automechanik,ani som nemal nikdy velmi k autam blizko,az kym som nekupil rapidu,odvtedy som "ucen"...Este posledna otazka,ak mal niekto trpezlivost docitat tuto moju odu na radost do konca...Necham tam teda teraz tento polsky termostat,ak bude dobre fungovat,necham ho napokoji,ale ak odide,uz len original diely kupujem,vyuzijem ten autoslovak...Otazka ale znie,ako rychlo poznam,ze napr. je problem s termostatom...Zda sa ze mozu vzniknut dve poruchy,stale otvoreny alebo stale zatvoreny termostat,ake su potom priznaky? Dakujem vsetkym a este raz dakujem...
No spravim to tak,pojdem to prebehnut este,skusim odvzdusnit este pripadne,skusim hodit aj povodne cidlo nazad a uvidim...Ak sa to neumudri,idem v pondelok do autoslovaka...Dik za rady...
No asi aj tak urobim,tieto polsko,turecko cinske radobydiely ma len pripravuju o nervy...
-> Billislav: Ale můžeš tam koupit díly
Ved to rozmyslam,ze toto co som kupil ak ukazuje sprostosti,este ja veru skusim dat to povodne nazad,co sa udeje...Presne som z Dobrej Nivy,medzi zvolenom a krupinou...Ak si nebudem dat vediet rady,tak by sa mi kontakt na odbornika zisiel,lebo "radobyodbornikov&qu
ot; tu mam hromadu...Autoservisy na okoli nejak nemusim,vsade sa musi clovek doprosovat ako na audienciu k papezovi,ze maju vela roboty,atd,atd,a viem tiez aky "odbornici" tam byvaju pozamestnavani...
Nuz ja uz neviem,je v tom riadny bordel,volnobeh ide pekne,najskor za studena vyskocil okolo tisipatsto,potom sa ustalil pod tisic...Inak mam tu krabicku od toho cidla,je tam ze cidlo teploty FE,kod 6U0 919 501 B-O,bohvie co to znamena...
-> Billislav: Tam nemáte servis škoda?
Ved skusim aj to este,ma napadlo,ze kde sa bude rucicka drzat ked pojdem plynulo dakou devatdesiatkou dakych desat minut...Kazdopadne,to ze sa nezapla vrtula sa mi nepaci,to cidlo pojdem asi radsej tiez vymenit...Som od Zvolena,a v poslednej dobe sa to tu v predajniach len hemzi znackami ako Vika a podobne,uz mi to riadne lezie na nervy...
Kurnik ale este rozmyslam,ci aj to cidlo teploty vlastne ukazuje realny stav,lebo to je tiez tak hoco,ani sa v predajni nevedel rozhodnut ci mi ho dat ci nie,ci ma ist toto...Povodne som mal zlto-cierne,toto nemam ziadne oznacenie,v katalogu ho mal vedene ako modre,ale priradovalo ho aj k felicii 1.9D...Je v tom riadny bordel... ;-(
Vyrobca termostatu,zialbohu PL,take co bolo vkope s vikom,a neda sa tam zamenit termostat za iny...Tu ma predajca odbil,ze oni objednavaju uz len tieto...To cloveka moze aj porazit...Este sa tam inak hovorilo nieco o odvzdusneni cez cidlo teploty,neviem co sa tym mysli...Vody tam mam dost,to som kontroloval,a termostat otvara,hadica je horuca...Co ma ale tak ci tak myli,je ze vrtula aj napriek rucicke znacne vysoko ani nepipne,a urcite uz okolo stovky na budiku by sa mala tocit ako diva...Vychadzam z toho ako sa sprava nas Favorit...
Zdravim,tak som tu zas s dalsim problemom... ;-) Vymenil som aj snimac teploty aj termostat,kusky povodneho som ponachadzal az v chladici,parada,povodny majitel sa mi vidi ze autu daval na frak...No,uspesne som vsetko pomenil,a nechal povrcat len tak skusobne namieste...A nastal jeden problem,ked som zatvoril kapotu a a dlhsie vrcal namieste,rucicka sa z 90-ky zacala splhat az na 110...??? Zda sa mi to nejak moc,na favorite sa nikdy tak daleko nedostane...A asi by to stupalo aj dalej,ak by som motor nevypol,a co je cudne nezaplo mi vrtulu...Ked som ju len tak nakratko spojil na kontaktoch spinaca,ktory je na chladici,tak sa zapla...Zrejme bude vadny,alebo pri kolkych stupnoch ma vlastne spinat? Alebo som urobil niekde chybu ze sa to tak hreje...Hadica co ide z tela termostatu do chladica je horuca,voda tadial tecie...Co poradite pozriet? Dakujem
Tak som dneska kupil 88 Calosrstat,dik za radu,uvidime ako sa to bude teda chovat...
-> Billislav: k tem termostatum, do feldy se davaly 88°C. daji se koupit calorstat, ty jsou, zda se, v pohode...
Tak som troska postudoval na webe,termostaty su na 80 a 90stupnov,a vyrobca vacsinou samozrejme PL...Ktory z nich je vhodnejsi? A este par ludi spominalo odvzdusnenie okruhu cez cidlo teploty,vie mi niekto povedat ako na to? Dik
Cize takto,dneska som sa s tym zabaval,tieto rady tuna boli ako jasnovidecke :-) Veru mi tam pekne plava rozpadnuty termostat,ja nechapem ako predchadzajuci majitel s tym mohol jazdit,vobec ho asi nestvalo to divne ukazovanie teploty...Cize vymenit termostat,coho by som sa mal vyvarovat,co nekupovat? Pripadne su tam nejake rozne typy,podla teploty otvarania? Inak som tak preventivne kupil teplotne cidlo,ale nemali nic insie ako Vika,som len tak pregulil ocami v predajni,no a hned sa ukazal problem,ma to uplne ine tvarovanie ako ten povodny,nejak to tam treba usposobit? Dik este raz za rady...
-> suri: pravda
-> Billislav: jak se to ohřívá?
-> Billislav: jak se to ohřívá?
-> Billislav: ako pise Milan 136 , cidlo, mal som ten isty problem
na 99% teplotní čidlo motoru
Zdravim vas...Vedeli by ste poradit,v akom poradi hladat chybu,na Felicii 98 MPI 1.3 mi niekedy ukazuje,niekedy neukazuje teplotu,ked ukazuje,tak spravne,rucicka je tam kde ma byt,a ked nie,tak lezi na spodku...Robi to nahodne,nespozoroval som ziadnu zavislost,bude to priamo v pristrojovke,alebo mam skusat hladat chybu mimo? V tom pripade kde by boli najpravdepodobnejsie mozne zavady? Dakujem...