skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Oprava origo el. stahování oken felicia
prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 14.07.2009 do 02.05.2017, založil/a SOMALECEK (martin120)
-> Durnbach: divne mozno ale u skodovky jeden nevie
Dle mě je to nějaká hovadina.
Se těm stahovačkám docela věnuju a tyhle jsem v žádné Feldě ještě neviděl.
Všude klasika ty plastové. Jedině v předfaceliftech jsou ty kováky jak má Castrol.
Se těm stahovačkám docela věnuju a tyhle jsem v žádné Feldě ještě neviděl.
Všude klasika ty plastové. Jedině v předfaceliftech jsou ty kováky jak má Castrol.
-> Rambo3: stahování oken pro vozy od 1998 ,cize asi ide 

-> castrol: ale tenhle typ nejde na NF ovládání nebo se pletu?
-> Durnbach: mal som namazane ked som ich tam daval ale tie plasty su tak stare ze su uz krehke a rad praskaju
zohnal som tieto od tu miestneho clena a je pokoj www.skoda-dily.cz/data/.. ./54363e8ebff03.jpg
zohnal som tieto od tu miestneho clena a je pokoj www.skoda-dily.cz/data/.. ./54363e8ebff03.jpg
-> Pavell: Jestli se ti do toho jo nechce, já to nakonec vyřešil tak, že sem vzal kus hadice, navlíkl ji na prasklý místo, podlepil a stáhnul motexpáskama, který sem ještě pro jistotu stáhnul k sobě vázacím drátem... Vzhledově nic moc a jeden by řekl prasárna, ale už to rok drží.
Někdy se na to musím kouknout.
To je tak extra složité tu věc rozdělat? Vyměnit vedení, pořádně namazat a už to nikdy neřešit?
Je to zanedbaná údržba, že to praskne, nikdo ty stahovačky pořádně nenamaže a pak to praská.
Možná Škoda bude ještě nějaké mít pokud to vše nevyhodila.
Nebo za 2500Kč novou.
Je to zanedbaná údržba, že to praskne, nikdo ty stahovačky pořádně nenamaže a pak to praská.
Možná Škoda bude ještě nějaké mít pokud to vše nevyhodila.
Nebo za 2500Kč novou.
mám to celé vyndané, ale ani trochu se mi to nechce takhle zachraňovat. Nepasuje do feldy něco co funguje?
www.feliciaklub.cz/navody
/oprava-elektrickeho-staho
vani-okna.html
Zase to nevypadá na takovou vědu, co z toho všichni dělají.
Zase to nevypadá na takovou vědu, co z toho všichni dělají.

-> David.: Kde je možný ho tu a tam sehnat?
-> SOMALECEK (martin120): ten plast ve kterým jezdí ten vlastní mechanismus stahování se dá tu a tam sehnat nový samotný
tady jsem něco málo našel forum.skodahome.cz/index.
php?showtopic=...
no našel jsem pár návodů, že se to dá opravit hadicí a hadicovými sponkami
Zas praskle ten plastik co? na felda klubu to snad nekdo opravuje vymenim zpusobem za docela slusnej peniz tak tam pohledej.(doufam ze se nepletu)
zkoušel jste někdo opravit origo stahovačku okna u felicie? pořád se zasekává, nejde vytáhnout okno a podobně. Díky za rady