Jako v podstatě ten modrej kablík můžes zapojit na jakékoli spínané +....třeba na světla, ale pak počítej s tím, že ti zesilovač autoantény bude zesilovat jen se zapnutýma světlama.... :-)
zapoj to ze strany RADIA...do el. intalace auta nesahej....
střihni modrej 5cm od rádia, zapoj ten kablik od anteny k tomu modrému zbytku co ti bude trčet z autorádia.... a ze strany auta ten modrej zaizoluj.
já osobne jsem ve fabii udelal redukci ze samce-samice euráče, V redukci jsem prohodil kablíky trvalého a spinaneho plus a ze strany autorádi zapojil napájení autoantény. Většina autorádii má zvlášť vývod, na kterém se objeví + po zapnutí radia....modrej.
já osobně do originál zapojení palubky nesahal, vše jsem propojil v té redukci. výhoda je taková, že mám origo kabeláž neporušenou, redukci mohu kdykoli oddělat a autoanténa se napájí jen když zapnu rádio.
jo a pokud se s tím pipleš ve fábce nebo octe, bacha na diagnostickou propojku....většina neorigo rádíí má vtom samém místě na konektoru právě spínané +, což se ti pak sere do diagnostického vedení v autě....tohle se musí v té propojce přerušit, jinak když někdo připojí diagnostiku, spálí si ten svůj přístroj +12V z tveho autorádia.... na to bacha, mohl by ti to někdo dát naúčtovat....
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
napájení antény
super, dik
-> Dušan: modry kabel ten od anteny na modry z napajeciho konektoru cislo pet jak napsal U-Green
ma do toho tect +12V, pin 5 viz www.najdiservis.cz/navod.
htm?clid=4569&...