-> Tomáš SK: Neblbni, kazda baterka az na speciality ma nalievacie otvory, aj tzv. bezudrzbovky, len su ukryte pod roznymi listami a nalepkami ;). A do specialit aj tak nemas kam doliat v pripade geloviek alebo toaletakov.
-> ElKo1811: Pri nabijani baterky nemusis nic odstuplovavat, dokonca je to nebezpecnejsie s odstuplovanim kvoli iskram a naslednemu vysplechnutiu elektrolytu alebo roztrhnutiu baterky pri explozii plynov co vznikaju pri nabijani. Kazda baterka ma odvetravacie otvory, tie kym nie su upchate nejakym bordelom tak nie je dovod na odstuplovavanie okrem dolievania vody.
Ako pise BeBe, niekde budes mat zly kontakt, mozno ukostrenie motora, mozno spoj na starteri, mozno na baterke medzi svorkou a ockom na kabli. Vtedy to ani nechce startovat kedze z baterky nepretecie dostatocny prud ku starteru. Takisto je potrebne mat ocistene a dostatocne utiahnute kontakty na baterke. Cize ako kona ale tak aby sa neroztrhli, tie nove mosadzne stoja za prt, stare olovene tiez casom rupnu, ale mal som niekde plechove tie bolo mozne utahovat kym som nezlomil skrutku

.