skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jaké rádio mp3 okolo 2000kč?
toho pioneera sem měl a za ty peníze vynikající zvuk...
Na 100% bych šel do pincka,slyšel jsem ho u kámoše zrovna tohohle na nic moc reprách a hrál super.Já nedávno panasonica vyměnil za pionneer DEH 5000 a jsem z něho úplně hotový jak hraje.
díky za rady, a jaký máte názor na ty kenwoody, ty se mě líbí nejvíce, teda jen vzhledově. a z tou kvalitou je to samozřejmě pravda, blbě jsem se vyjádřil, dotaz měl přesněji znít jaké z těchto rádií má nejlepší zvuk. díky
-> Kuladmin: spis opacne :-)
A kdyz ted znovu vidim ten seznam tak Clarion nebo pak Pioneer tim snad nic nezkazis.
-> Kuladmin: Souhlasim s tebou, ze je samozrejme na prvnim miste kvalita mptrosky,ale musim rict, ze i dobrou mptrosku dokaze dekoder v radiu pekne podelat..... A vefinale z toho leze taky hnus...
To je dobry promin se ale musim smat jak chces kvalitu prehravani u mp3 ?? zalezi preci na te mp3 v jake je kvalite. Jinak u tech radii je to fuk vsechny jsou solidni. Teda na prehravani mp3.
Chtěl bych se zeptat, jaké z těchto nejlevnějších rádií by jste doporučili? jsou to všechno rádia cca do 2000kč, jde mi hlavně o kvalitu zvuku z mp3. díky
Kenwood KDC-W312GY
Pioneer DEH-2000MP
Kenwood KDC-W3041G
JVC KD-G343
Clarion DB188RMP
Kenwood KDC-W312GY
Pioneer DEH-2000MP
Kenwood KDC-W3041G
JVC KD-G343
Clarion DB188RMP