skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
basak do plata alebo do bedne???
-> Gaffa: je to jedno ...
aha no to mi moc pomoze diky skusim daco pospekulovat a neviete mi poradit kde tu bednu umiestnit? ci napravo ci naloavo alebo do sterdu??alebo je to uplne jedno?
a cim by sa to dalo vyplnit?co myslis aky material?
basak jedine do bedny a vyplnit ji něčim pak hraje moc dobře
-> Gaffa 10.11.08 18:23:11: ANO
no uvidime co sopravim ale rozhodne je lepsi basak v bedni ako v plate heeej?
-> Gaffa: Já bejt tebou, na zadní repráky se vykašlu, za ušetřený peníze koupit lepší kompa do předu a přední dveře vytlumit a do kufru 25cm woofer ....
ja viem ale chcem aby to malo nejaky efekt aj vzadu kvoli tým co budu sediet vzadu ...mozno to je zbytocne a mozno to ani nedam ...neviem ja nemam skusenosti tak neviem akoby som to urobil co najlepsie vies mam kombi a chcel by som nejako teny velky kufor vyuzit ..
-> Gaffa: K t omu by ti 5ch zesilovač stačil, ale na co zadní repro??? Já jsem taky začínal reprama vzadu, T#2 taky, ale na poslech nepotřebuješ aby ti to hrálo zezadu, pokud tedy myslíš STEREO signál. Na koncertě stojíš k pódiu taky zády???
aha no ja neviem ja sa pýtam co by bolo lepsie ja rozmylsam dat klasiku 4 repro + wofer ..staci mi k tomu 5-kanalovy zosik?
-> Gaffa 10.11.08 17:50:31: Vyndáš woofer a pod zesíkem je rezerva .....
-> Gaffa 10.11.08 17:49:31: Vzadu to neduní, ten woofer není na tlak, ale na poslech, takže jen doplňuje to co hrajou předky
-> Gaffa: Vzadu nesedím a woofer se díky možnosti posuvu fáze a tomu, že basy jsou všesměrové nechá přinutit k tomu, že hraje taky z předu a nebo nejde lokalizovat.
-> Tuner#2 10.11.08 17:27:03: Asi tak, stačí přední kompa a woofer .....
a ako si to vymyslel z rezervou?
a zadne repro?sak ti to musi v zadu len duniet nie?
Jinak bednu a přední koponentní repro, nic víc bych do auta nedal.
-> Gaffa: Přední repro a druhý na woofer. Já mám na přední repro dokonce 4ch, výšky a středobassy mají každý svůj kanál.
mas to tam pekne a vidim ze tam mas aj dva zosiky naco potrebujes az dva?
cafte takze chcel by som este poradit ci je lepsie dat basak do plata alebo do bedne a do kufra? co by bolo lepsie? mam feliciu kombi a neviem ako by som spravne rozmiestnil hudbu tak, aby to hralo slusne a hlave cisto ..poradte diiky