-> Kuladmin: má 15 i 30. ale pokud mu vezmeš proud na dýl tak to zmizí.)
-> stana1: ještě je třeba aby bylo správně nakódované aby si nemusel zadávat kód vždy po zapnutí. to se stane když je nakódovaný aby vypínalo po canu a ne po vypnutí 15...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
autoradio škoda auto
OT: jsem se divil, když jsem po roce a půl dával zpět do ZXe originál radio - všechny stanice byly v paměti
S tou pameti zalezi jestli ma nebo nema extra drat na privod staleho plusu na pamet radia - pokud ano tak pak je to jen o zapojeni.
no právě co vím tak třeba radia blaupunkt mají paměť tak se to u nich nemusí... jinak díky za info,aspoň vím na čem jsem a ještě jeden dotaz... vlezlo se ti to radio bez problému do palubky ve feldě nebo se ten otvor musel upravovat?
stana1 07.10.08 16:31:19 napsal:
píšou tam že se kod ukládá v imobilizeru ať se po odpojení baterie nemusí zadávat,jelikož fazol nemá imobilizer tak to pro mě znamená že vždy když odpojím baterii tak budu muset zadávat kod? připadně ukládat stanice znova atd...? chápu to dobře? raději se zeptám...Tohle rádio jsem měl ve feldě a po odpojení baterky se musí zadat kód a naladit stanice(resp. jsou tam ty standartně nastavené od výrobce), nicméně myslim že tak to je u všech klasických rádií...
píšou tam že se kod ukládá v imobilizeru ať se po odpojení baterie nemusí zadávat,jelikož fazol nemá imobilizer tak to pro mě znamená že vždy když odpojím baterii tak budu muset zadávat kod? připadně ukládat stanice znova atd...? chápu to dobře? raději se zeptám...Tohle rádio jsem měl ve feldě a po odpojení baterky se musí zadat kód a naladit stanice(resp. jsou tam ty standartně nastavené od výrobce), nicméně myslim že tak to je u všech klasických rádií...
píšou tam že se kod ukládá v imobilizeru ať se po odpojení baterie nemusí zadávat,jelikož fazol nemá imobilizer tak to pro mě znamená že vždy když odpojím baterii tak budu muset zadávat kod? připadně ukládat stanice znova atd...? chápu to dobře? raději se zeptám...
podrobný popis: Radio Škoda Symphony s CD přehrávačem. Funkce : 4x20Watt nom.;4x40Watt max. RDS + EON (radio datový systém pro zobrazování názvů stanic, dopravních informací, EON - služba RDS pro zachycení dopravních hlášení); loudness (reprodukce zvuku při nižší hlasitosti); autostore FM, AM (funkce pro automatické ukládání stanic - seřadí se do paměti podle síly signálu); SCAN FM, AM, TP (ladí jen stanice s podporou dopravních hlášení - RDS) (vyvolání paměti); 1h - auto off (v případě vypnutého zapalování se rádio po 1h samo vypne); balance (funkce pro vyvážení reprodukce pravé a levé strany); zabezpečení proti krádeži (s komfortním kódováním - ukládá se v imobilizéru, po vypnutí baterie není nutno zadávat kód); punktmatrix-display (text skládaný bodově); TA/TP (pohotovost pro dopravní hlášení); vstup pro telefon (možnost připojení Hands-free sady, zvuk před repro ve voze); MUTE (tlumení hlasitosti při provozu telefonu); Basse, Hohen (manuální nastavování výšek a hloubek); Fader (funkce pro vyvážení reprodukce předních a zadních reproduktorů); 6x6 předvoleb pro uložení zvolených stanic; GALA (zvýšení hlasitosti v závislosti na rychlosti vozu); TIM/AIM (paměť na dopravní hlášení - 4 minuty) - při vypnutém zapalování se 2 nebo 12 hodin zaznamenávají do paměti všechna dopravní hlášení z vysílačů pro pozdější přehrání; Soft-On-Audio (korekce při vyšší hlasitosti, eliminuje "loupání" v repro); Soft-Clipping (korekce při vyšší hlasitosti, eliminuje zkreslení zvuku při maximální hlasitosti); možnost připojení a ovládání CD-měniče; možnosti ovládání z multifunkčního volantu; přípojka externího displaye; přípojka externího ovladače; CD-mechanika; SHUFFLE (přehrávání skladeb z CD v náhodném pořadí); SCAN (CD) (postupné přehrávání ukázek skladeb z CD); posun o jednu skladbu dopředu/dozadu; posun ve skladbě; automatické opakování všech skladeb).
Další výhody Symphony radia - perfektně pasuje do Škody Octavie, méně se kradou, komfortní zelené podsvícení,snadná montáž, diagnostikovatelná řídící jednotka po K-vedení VAG nástroji (adresa 56) v servisu nebo přes osobní počítač PC. Výstup informací do multifunkčního panelu.
Další výhody Symphony radia - perfektně pasuje do Škody Octavie, méně se kradou, komfortní zelené podsvícení,snadná montáž, diagnostikovatelná řídící jednotka po K-vedení VAG nástroji (adresa 56) v servisu nebo přes osobní počítač PC. Výstup informací do multifunkčního panelu.