skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zadni plato..
-> Zdeněk.: Ten sololit je zbroušený do klínu a zbytek dokytovaný. Je to kvůli tomu, aby plato dosedlo až ke gumě okna a nebyla tam hnusná mezera a pod celým platem je na plechu tlumení Vestin a na něm ještě 5mm molitan aby se nepřenášeli rezonance.
-> Tuner#2: ten sololit na platě máš nečím podloženej, aby sahal až k oknu, nebo jak si to udělal, aby si měl tu zvedlou část pod oknem takhle hezky vyplněnou...
-> Tuner#2 25.09.08 13:37:57:
No jo dneska mám rejpavou náladu víš ...... to víš slečna J. nějak působí

-> M@rtin: Huš potvoro

-> Tuner#2 25.09.08 13:27:29:
co to je za prkno?? to je základ surfu na Lipno?

Zadní plato? Jedině bez repro
Zvukové nahrávky z CD jsou stereo a to je jak známo složeno jen ze 2 reproduktorů před posluchačem.

plato je z drevotrisky. Co se tyce pruchodek do dveri, tak se pouzivaj myslim z felicie nebo favorita. A jak a kam vyvrtat okopiruj z toho auta, ze kteryho to budes brat.
-> Bzzcek: ty kable do předních dveří, záleží na tom jak je máš silný, ale mně se je povedlo protáhnout kolem pantu, ale kudy sem je dostal ze sloupku, to užsi nějak nepamatuju. Se doma mrknu, když na to nezapomenu
-> Bzzcek: zadní plato je nejlepší udělat z dřevotřísky nebo MDF desky, pokud chceš ovály 6/9 tak se ti vejdou do děr které máš v té konstrukci na které se dává plato...
Zdarec tady ti 100% někdo poradí www.autohifiklub.cz/
Zdar všem...takova otazečka....jak nejlepe vykutit zadni plato...aby to fakt hralo....udělat cele ze dřeva nebo jen nadstavce na repro...uvažuju o namontovani ovalu 6/9...a ještě kudy vyvrtat diry na kable do přednich dveři na repro...bohužel mi tam schazeji :(...(jo ve škodě 125L)