-> gabo00000:
Základ je dobrej zesilovač, pokud bude mít ten co má teď, tak doopravdy nemá cenu kupovat silnější reprák, protože by ho nevyužil.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pls pomôzte kamaratovy vybrat wofer do fava
prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 09.09.2008 do 11.09.2008, založil/a gabo000000 - zrušená registrace
-> racochejl1: ako myslim 25ka tudiz 10ka ae myslel som vykonovo..ze ci silnejsie nebude dynamickejsie
-> gabo00000:
Větší repro? Já nevim kolik se mu do tý tuby vejde.
Větší repro? Já nevim kolik se mu do tý tuby vejde.
-> gabo00000: cus ja sa do toho mco nerozumiem ale co tak to sony xplode bud 1200w/350rms
alebo 1400e/400rms
hra to slusne..
alebo 1400e/400rms
hra to slusne..

-> racochejl1: ja viem ale pucit zosik je tak ci tak zbytocne... ja len ci by to neslo dynamickejsie s vecsim reprom

-> Zdany:
Aha, tak dík za info, tohle jsem nevěděl.
-> gabo00000:
Ale na co tam dávat silnější repro? Pak už jede zesilovač za hranicí svých možností a dopadá to tak, že do wooferu jde zkreslený signál. A to už je špatně.
Aha, tak dík za info, tohle jsem nevěděl.
-> gabo00000:
Ale na co tam dávat silnější repro? Pak už jede zesilovač za hranicí svých možností a dopadá to tak, že do wooferu jde zkreslený signál. A to už je špatně.
-> racochejl1: hertz je pekny ale myslis ze take tie vecsie repro by to nevladalo vybudit?
-> racochejl1: No tak funkce prepnuti rezimu mono nebo stereo na vystupu pro subwoofer lze prepinat v radiu. Teda alespon alpina to ma. Jinak souhlasim, ze je lepsi mit monoblok, maximalne dvoukanal.
Jestli ten zesík má 200RMS v můstku, tak vybírej woofer co má 200RMS nebo míň.
www.ahifi.cz/subwoofery/h elix-dark-blue-10.html
www.ahifi.cz/subwoofery/h ertz-ds-250-new.html
www.ahifi.cz/subwoofery/h elix-dark-blue-10.html
www.ahifi.cz/subwoofery/h ertz-ds-250-new.html
dalsi co sa mi paci je JBL GTO1014
-> racochejl1: dobre to teraz nevadi aj keby mala ist jedna strana len do msotika alebo len jedna strana na 2 civky to je jedno teraz mi ide skôr ake repro pouzit..btw mal by to byt 30cm basak do tuby
Nějak teď nevim co přesně myslíš, na woofery je ideální monoblok. Jsou dvoukanály, které mají možnost nastavit si, aby hrál mono nebo stereo. Ovšem žádný takový 4 kanál neznám, aby zmůstkované kanály hrály mono.
-> racochejl1: hmm.a ako sa to potom zvykne robit ked na jeden wofer s da cely zosik? musi sa nejak udelat mono vstup..to tiez nie je moc realne...
Jenže když zmůstkuje zasík tak sice bude mít 2x200RMS, ale signál bude stereo a to neni dobrý.
btw zosik ma 4x100RSM a keby bol dvojcievkac tak v pohode 2x dvesto do mostina a na 2 cievky

potrebujem kvalitny basak do tuby v cenovke okolo 3tis. vie mi niekto poradit co take by sme tam mohli dat..uvazujeme nad carpower black bass alebo celkom pekny reprak nam ukazovali v obchode od payingu..co by ste odporucili vy? ground zero, magnat, hertz alebo inu znacku? dakujem