Origo predni repro felicia - parametry

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 01.09.2008 do 03.09.2008, založil/a Kuladmin
řadit dle data
07:01:12
03.09.2008
MerHanz
-> Kuladmin: ve služební byli origo daný Kenwody,ale zvuk stejnak na prdlačku
22:32:07
01.09.2008
Kuladmin
Tak me je jasne at je nahradim cimkoliv tak vse bude lepsi ale zrovna Dexony by to asi nebyly ale je fakt je to taky dost o cene ale te jedno.

Me jde prave o ty dve hodnoty tech origo.

Jinak lezi tu predemnou jeden a je na nem psano:

21043

4OHM

R10

a proste bych rad vedel hlavne frekvencni rozsah a Wataz eventuelne citlivost. Tak kdyby nekdo vedel. Jinak model feldy je 96.

A zadni z combiku nepotrebuji vedet to vim ze jsou uz fakt maly ovalny chrchlatka a navic mam kratkou ale kdyby i to nekdo vedel tak schvalne ze zvedavosti muze uvest. DIKY.
21:31:56
01.09.2008
StepaNoFUN
-> Kuladmin: Do předních dveří felicie se montovaly 3 typy reprouktorů, do kombi ještě 2 typy zadních... Jinak výroce předních byla firma TWM. Dokonce jsem měl i origo repro s jejich označením, podle kterýho by se parametry daly dohledat. Ale bohužel už jsou vyhozený. Jinak výkon ani frekvenční chrakteristika není žádnej zázrak. Osobně jsem je nahradil reprákama od fy. Dexon (konkrétně sada s oddělenýma vejškama a výhybkama - označení VF52). Oprotí původním je znát dost drastickej rozdíl, ale basy to stejně nezahraje. Na to mám vzadu ovály od Sony...
19:52:13
01.09.2008
Kuladmin
Lidicky vedel by nekdo jaky parametry maji originalni repraky ve dverich felicie? Vm ze maji 4ohmy ale to je tak vse. Wataz a frekvencni rozsah by me alespon zajimal. DIKY
Extreme Tyres