skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
sencor subwofer
kamos ho ma a hraje docela dobre
-> gsr: ho zkusím zkontaktovat a vezmu si sebou šroubováček, abysh se moh juknout
-> MerHanz: Něco jsem našel. Jestli se jedná o typ ES165 tak má 150RMS, 300MAX, citlivost 91db. A podle mě bude hrát líp než ten 10"SENCOR. Nehledě na to že ten hertz by měl stát cca 2000. Takže za 1000 i sozvučnicí je určitě zajímavá nabídka. Ale nemůžu vědět jestli ti nabízí zrovna ten.

-> MerHanz: Jo jo vim o kterej jde, ale jak jsem říkal zkušenosti s nim nemám, ale na druhou stranu zase mám zkušenost s jinejma komponentama od hertze a v každym případě byla velká spokojenost.
-> gsr: jdemi o to, že je tam jen 16ka repráček
-> MerHanz: Zkušenosti s ním nemám, ale podle mě určitě Hertzem chybu neuděláš.
-> MerHanz: samo, že ty koaxe mám ve dveřích
-> F.I.K: šak tak to bylo myšleno, jen my jde o to jakej maj frekvenční rozsah, pač ty 13 koax těch spodků moc nenahrajou
-> El_Burro: Proč by na tom repráku nebylo co zkazit?
-> MerHanz: Co třeba tohle? Pro každej reprák zvlášt, na dexonu je maj asi za 150/kus, jen mi přijde divný, že je tam cívka s jádrem... Ale potřebuješ něco takovýho
-> MerHanz: Co třeba tohle? Pro každej reprák zvlášt, na dexonu je maj asi za 150/kus, jen mi přijde divný, že je tam cívka s jádrem... Ale potřebuješ něco takovýho
-> libor.98: Kde to teda prodávaj?Podle mě na tom repráku neni co zkazit ale ten zesilovač asi bude odcházet ale tak záruku 2 roky to mít bude...
-> El_Burro: chci sehnat basový výhybky, a zapojit je před ovály abych je moch ořezat tak aby hrály jenom spodky. Je mi jasný, že se nedostanou tak nízko, jako wofer. Ale stejnam maj nepříjemně jedovatý vejšky a předek mi uhraje středy a vejšky dost, potřebuju posílit jen ty basy
-> MerHanz: Basový výhybky na ovály??Mohl bys mi to nějak popsat prosím...
-> libor.98: bohužel, všecno se to odehrálo jen tak mompchpde, pač sem tam byl s kámošem pro vlečku se špajzkou.Jen by mně zajímalo, jestli ten malej reprák dokáže uhrát ty spodní frekvence a nebo bude lepčí když dám basový výhybka na ovály od sinuse
MerHanz: mužeš sem dát fotky?
-> libor.98: sry, že ti do toho lezu, když tak to pomažu. Ale dotázek mám nmožnost mit osazenou bednu origo Hertz, je v tom nějaká 16ka bo něco takýho. parametry nevým, pořádně sem na to nekoukal, nebyl čal, ale bedny vypadá jako profi práce, prej je to origo. Nemá z tim někdo zkušenosti? Dotyšnýmu to překáží a nechal by to za 1000.
-> Samantus (Ovce? Ne dekuji:-)) 29.08.08 08:20:32: Asi tak nějak :-))
Za 1400 to nemůže hrát.......za 1500 jsem koupil lepší 13'' repro
-> libor.98: Ai zadarmo, ale když to někdo ke mě donese, já to za něj do popelnice klidně hodím

-> El_Burro: no joooo jenomze tohle cos tedka T2 napsal, ma stejnej ucinek jako kdybys napsal: "sezral sem hovno a docela mi chutnalo" :-)))
-> libor.98: Pošli odkaz pls
-> Tuner#2: Vím že Sencor má špatnou pověst co se týče rádií,ale já měl ve Favoritu nějaký starý Sencor repráky 80W a hráli docela dobře na to že to byli jen 10cm a drželi furt...
-> Tuner#2: Vím že Sencor má špatnou pověst co se týče rádií,ale já měl ve Favoritu nějaký starý Sencor repráky 80W a hráli docela dobře na to že to byli jen 10cm a drželi furt...
-> Tuner#2: jooo kamarade ja bych si este liboval:-) hihi
nebo ne?
nebo ne?
-> Tuner#2: Zadarmo proč ne... :-) Klín pod kolo ke kamionu se hodí vždycky. :-D
-> libor.98: Ani zadarmo.
má to zesilovač uvnitř (aktivní subwofer) stojí to na netu 1400kč
-> libor.98: Kolik to stojí?
Jezis Sencor uz az do tohodle ,,dela,, nooo nazdar.

-> libor.98: tak se podivej nekde kde ho maj v obchode a kde budou ochotni ti to pustit... preji uspesne hledani
-> Samantus (Ovce? Ne dekuji:-)): to nedelej, mel by nocni mury celej zivot
-> TUNER: ale pro tu prdel bych to dal do auta a posadil bych te tam na test :-)
nemam a ani nechci mít....

máte stím někdo nějaké skušenosti? zajímalo by mě jak to hraje
Basový reproduktor 25cm (10")
Max. špičkový výstupní výkon 400W
Max. RMS výstupní výkon 100W
Plný frekvenční rozsah 40~3000Hz .1.0dB
Frekvenční rozsah s dolní propustí 40~200Hz .1.5dB
Nastavitelný filtr dolní propusti
Vstupní citlivost 0.2~5V
Impedance reprodutkoru 4 ohm
Vstupní konektory Cinch Stereo
Rozměry : 422 x 290 x 311mm