skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ground Zero Gztc 165t
V Blave sa to da v Nayke v Petrzalke, ja som si podla toho vybral zadne ovaly.......ale tieto GZ v takychto obchodoch ako nay...neviem
-> Tuner#2: specialok by tu bolo ale kym nie si kamos tak na teba pozeraju z hora, bud si kupis ako v tescu alebo nezavadzaj, nasiel som aj vynimku ale ta zase nerobi s GZ.
-> haso: v carrefoure som sice nay neskusal ale na zlatych pieskoch mali len prazdne otvory a par clarionov a predavaca som sa nedockal a v nay si velmi repro nevypocujes pri tom hluku co tam je, mozno tak par minut pred zaverecnou ale to ta budu predavaci velmi radi a ochotne obsluhovat
-> haso: v carrefoure som sice nay neskusal ale na zlatych pieskoch mali len prazdne otvory a par clarionov a predavaca som sa nedockal a v nay si velmi repro nevypocujes pri tom hluku co tam je, mozno tak par minut pred zaverecnou ale to ta budu predavaci velmi radi a ochotne obsluhovat

-> PeterP136: napriklad NAY v carrefoure?

-> PeterP136: Vždyť BA je větší než Plzeň a neříkej mě, že tam nemáte alespoň jednu speciálku s car hifi...
no tak to som zvedavy kde v BA a okoli si ich moze v predajni vypocut, mozno este tak u niekoho v aute
-> venca5: Zajdi si je někam poslechnout, kde mají oba páry a uvidíš. Já Hertze slyšel a měli plechový středy a výšky a odhadnout jak hrajou tyhle GZtka jen podle obrázku jako někteří neumím...
-> venca5: Spíš bych volil ty hertzi...
ok takze citlivost je v poho cize by to malo zahrat pekne na radiu hej?..... lebo nechcem zazit nieco take, ze za to vysolim prachy a na radiu to bude stat za p... Alebo zobrat radsej nejake Hertze....napr Dsk 165?? d
-> Ladin: Od kdy trvalá zatížitelnost rozhoduje o tom, jestli je potřeba zesík a nebo ne. Přes zesík bude jakékoliv repro lepší než přes ten vestavěný v rádiu, ale pokud bude hrát na rádio, tak rozhoduje citlivost a ta není špatná, takže hrát to na rádio bude.
Když to budeš živit rádiem, tak nezáleží ani tak na výkonu, jako spíš na citlivosti.
To jo 100W RMS je už na zesák,jasně hrát to bude,ale proč utrácet zbytečně prachy,když nevyužiješ jejich potenciál.
Tak hrat to bude taky ale ten zesik by to asi chtelo. Spsi vezmi neco mene narocneho co nejaky ty Herzy apod.
Caute, chcel by som si dat do prednych dveri do feldy tieto repraky....ale mam taky problem, cital som ze vacsina ludi ich ma na zosiku a ja by som ich chcel dat len na radio.....oplati sa to? alebo kupit na radio radsej nieco menej vykonne?? diky za rady..
Tu je link na ne:
www.autoomega.sk/index.ph p?id_sek=&am...
Tu je link na ne:
www.autoomega.sk/index.ph p?id_sek=&am...