skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
New rádio
-> Tuner#2: Díky za rady ještě to zvážím , kupovat to chci až za měsíc takže dost času

-> Jarda125L: To už si musíš ujasnit sám, zda lepší displej a DO za to stojí.

-> Tuner#2: jj ta 9886 to už je fakt luxus, ale zase je skoro o 2tkč dražší než ta 9884, ale asi to za ty 2tkč stojí ?
-> Jarda125L: K 9884 DO není, je jen připravená, ale dá se dokoupit z druhé ruky za směšnou cenu a nebo jdi do 9886 a ta už má DO a hezčí displej, já jsem neodolal.

-> Jarda125L: Tak se musím opakovat, ///A 9884 za ty prachy asi dnes nemá konkurenci.
Teď se na to ještě dívám... má ta alpina dálkové ovládání nebo se to musí dokupovat?
Tak mě bude pro začátek stačit 1 možná 2 páry RCA, ten pionner má právě jen ty 2 nebo by to šlo ještě rozdvojit? ale stějně budou asi max jen 2 zesáky tak nevím no
-> Jarda125L: Alpine má možnost připojení zvukového procesoru a i bez procesoru 6xRCA
To bude asi opravdu nejlepší řešení
. takže teď by to chtělo vybrat nějaké solidní rádio
. Které myslíš že je lepší? www.hificar.cz/autoradio/
alpine-cda-9884r.html a nebo www.hificar.cz/autoradio/
pioneer-deh-p6000ub.html

-> Jarda125L: Ano jde, hned nad nápisem výrobce máš přeskakování skladeb a vedle rychloposuv. To že by to šlo posunem tečky tak jako u videa v PC jsem ještě neviděl, ale nevylučuju, že to může existovat, ale spíš ne. Dle mě je jednodušší skladbu v PC rozsekat a máš klid.
a co třeba něco takového? www.mh.cz/xzent-xt7010.ht
m má to dotykový displej třeba to tam jde posouvat. nebo se tam taky musí držet tlacítko?

Aha, já jsem myslel že má Ipod nějaký posuvník třeba jako když mám na kompu winamp nebo něco podobného
Nebo prošte docílít toho aby se to dalo nějak přetáčet, jakýmkoli způsobem a s nějakou rozumnou cenou třeba do 6-10tkč.
-> Jarda125L: Tak to ///A je přes ten jejich konektor, to Ipoda umí ovládat a informace maš na displeji rádia, ale stejně budeš muset po dobu přetáčení držet tlačítko, jinak to nejde.
Asi to bude opravdu nejlepší rozsekat, jinak já poslouchám mixy např. Carla Coxe a to má vždy délku kolem 50-70 min. Nešlo by to třeba udělat tak že by se pořídilo nějaké rádio s podporou Ipodu a přetáčelo se to na něm , teda jestli to na něm jde?

Jinak dle mě to jde rozsekat i v PC před tím, než to natlačíš na flešku a nebo CD.
Pokud skladba není rozsekaná na jednotlivé tracky byť bez mezer, tak opravdu na každém rádiu je třeba držet lačítko rychloposuvu, ale kolik takových skladeb proboha máš? Já mám doma asi 450CD a snad je Oldfield a Jarre mají skladby nad 20min ale tam zas díky kvalitní náplni není třeba přetáčet :-)
Zdravím, v nejbližší době uvažuji o pořízení nového autorádia ale mám jeden problém. Potřebuji vědět jak je to teďka vyřešeno s posunem písničky - když budu mít např. mp3 skladbu která bude mít třeba 60 min. lze nějak skladbu rychle přetočit abych se dostal třeba na 20 minutu? co třeba taková alpine cda-9884R umí něco takového nebo se musí jen držet tlačitko a potupně čekat?
Poraďte jak na to