-> Tuner#2: To je jasný jen že to je dobrý takhle porovnat ve stejným autě se stejným zbytkem aparatury...
Dnes jsem do nový octavie montoval asi 15 let starej kazeťák sony a k tomu 15 let starej changer. blázni ty lidi když si to mohl objednat v autě origo s drobným příplatkem...A jak to hezky vypadá v tom autě
-> Tuner#2: to jo... ale bez toho kroužku tam snad nedáš žádnej kromě origo aby to nějak fungovalo. to je ňamka je tam nýtovat při výměně stahovačky....
-> MATTESS: ber tak něco s nadhledem nevidíš smail? jen si myslím že to ujde jak to hraje
-> Tuner#2: jinak origo repráky jsou jak určitě víš přinýtovaný přes plastovej kroužek do dveří. tak nějakou hloubku by to sneslo při podložení MDF a ty origo pod ten plech vůbec nezasahujou a kus by mohly...co myslíš tím zásahem do dveří?
-> mirek125L: snad by měly bejt. jestli to není junior tak tam budou.
-> MATTESS: čekáš ve fabii audio za 200 000 nebo co?:)
-> Tuner#2: Přesně tak ve spojení s origo rádiem hraje slušně. Namonoval jsem do mnoha fabií I i II různá rádia z tý levnější cenový relace a docela mě překvapil rozdíl ve zvuku. Nejlepší asi Pioneer, pak Panasonic a Sony hrůza...Je to zajímavý když se to dá takhle porovnat ve stejným autě..
my sme koupili fungl fabii 2 uplne nejobycejnejsi a repraky tam sou v prednich dverich a vepredu ve sloupcich a musim rict ze v ty fabii je radost poslouchat muziku,nevim co tam je za repraky ale stačilo tam pichnout radio od SONYho a akustika parádní.v zadnich dveřich je to připraveny taky na repraky ale ty tam my v ty obyč nemame :( nebo nejsou jen zapojeny
Uvazuji o koupi fabie. Potřebuju jen vědět, když ji koupím bez autorádia, jestli už tam jsou v ní nějaké "tovární" původní repráky a jaké např. ve dveřích ? Máte, nemáte někdo? Díky za odpovědi