skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
2 zosilnovace na 1 rca vystup
-> Milan 136: Ani nema vyznam sa vyjadrovat k tym nezmyslom co si napisal. Inak chodim sem stale a ti co chcu tak mi poradia, ty nemusis ked nechces, je mi to uplne jedno...
-> Tuner#2: vypadá to tak. nebo sem nechodil:)
-> Milan 136: Tak ale na jeho obhajobu musím říct, že jsem za poslední měsíc nezaznamenal, nějaký zvláštní výpadek, tak třeba dostal rozum a zjistil jak to tady chodí, tak proč ne. 

-> Tuner#2: se divím že mu radíš když řekl že repro v Tvým fávu je ze smetiště a pomlouval Tě a všechny ostatní...:)
ja mam ted zes napojenej na ten silovy vstup a je to hnus
bere to ruchy od altiku a dokonce od radia samotnyho
takze uz se poohlizim po radiu s 3 pary RCA

dakujem vsetkym za rady
-> invizibl: měl jsem také Y RCA rozdvojky a pohoda
-> Tuner#2: Souhlas s predsedou. Mel jsem kdysi taky rozdvojeno pomoci ypsylonky a bylo to ok.
Kazdopadne se da pouzit vystup ze zesilovace na pripojeni dalsiho.Teda samozrejme pokud dotycny zesilovac na sobe ma link out. :)
Kazdopadne se da pouzit vystup ze zesilovace na pripojeni dalsiho.Teda samozrejme pokud dotycny zesilovac na sobe ma link out. :)
-> Mishoooo: Žádný šum se u Hanuše nekonal a co si vzpomínám, tak ani na starém clarionu u mě žádný nebyl. Ta úroveň neklesne na půlku, alespoň u mě byl gian na zasíku pořád stejně ať tam byla rozdvojka a nebo ne.
-> Tuner#2: sak ale vyzene uroven sumu.. 

-> Mishoooo: Absolutní nesouhlas.
-> invizibl: Rozodně použij RCA výstup (výkonový je ta nejposlednejší možnost, kdy je kvalita zvuku stejně limitovaná kvalitou a zkreslením zesíku v rádiu - čili je to děs). Hanuš měl kdysi rádio taky s jedním RCA výstupem od Panasonicu a rozbočili jsme to na 6ch (předek, zadek a na woofer) a chodilo to parádně. Takže Y rozdvojky ANO.
-> invizibl: Rozodně použij RCA výstup (výkonový je ta nejposlednejší možnost, kdy je kvalita zvuku stejně limitovaná kvalitou a zkreslením zesíku v rádiu - čili je to děs). Hanuš měl kdysi rádio taky s jedním RCA výstupem od Panasonicu a rozbočili jsme to na 6ch (předek, zadek a na woofer) a chodilo to parádně. Takže Y rozdvojky ANO.
-> invizibl: to skor pouzi vykonovy vstup na zosiku.. ak tam teda je... na druhy zosik... ale prides o vykon radia... ked rozdelis rca rozvojkou mas polovicny vystupny vykon na kazde rca a teda nevybudis zosik na maximum.. a aj ked hej tak tam budes mas strasny sum!

je to vhodne, pokud nemas na zesiku output
potreboval by som vediet ako pripojit druhy zosilnovac k radiu Pioneer DEH 2920 MP (ma len 1 rca vystup) kedze uz mam pripojeny zosilnovac na subwoofer a chcel by som este jeden k reprakom. Pocul som ze existuju nejake rozdvojky na RCA ale neviem ci je to vhodne...