skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pomozte vybrat autoradio
-> Hans001: no ma to nejakou featuru v nastaveni ze to po urcite dobe snizi odber a radio asi skoro nic nezere, alespon 2900ka to mela, u meho to jeste neni.
-> Hans001: k ergonomii ti muzu rict hlavne radio s koleckem a ne s cudlikama na zesilovani/zeslabovani.
Ja byt tebou tak bych ti doporucil jakykoliv radio dat za klicek je to jednoduchy je to jeden jedinej dratek vytahnout z pojistek.
jo, za klíčkem nebyl... nebylo k dispozici schematko na Feldu a tak se to narychlo zapojilo - sice to bylo funkční i s tím HF, ale ... někdy v zimě jsem uvital, že bydlím z kopce dolů :-)
Je tu i někdo, kdo má třebas Kenwood či JVC a rád by přispěl i k té ergonomii ? - ve Feldě mi přecejenom přijde to radio trochu utopené a proto mě zajímá i to ovládání.
Je tu i někdo, kdo má třebas Kenwood či JVC a rád by přispěl i k té ergonomii ? - ve Feldě mi přecejenom přijde to radio trochu utopené a proto mě zajímá i to ovládání.
K te spotrebe v klidu tos ale toho Sencora nemel za klickem co? JA puvodne taky ne pak to zere fakt hodne ale po predelani je to defakt oskoro stejny jako jiny radia cca 5mAh.
jo, tenhle Pioneer mě taky oslovil - a cena je taky přívětivá. Údajně Pioneer obecně má i "sníženou spotřebu" - to je fakt nebo pouze marketingový tah?
pokud ozelis ledku, ktera mi prijde jako nesmysl, tak shop.autohifi.cz/shop_goo
ds.php3?g_id=3073&... pripadne barevne alternativy MPB nebo 2020MP
Dneska jsem úspěšně vyreklamoval Sencora a již nikdy více...
Čeká mě nákup nového autoradia a mam tyto požadavky
1) Radio Mute - v aute mám Nokia HF
2) Co nejmensi spotřeba ve vypnutem rezimu (Sencor me svou "žravosti vyučil")
3) MP3,(WMA +WAV); mechanika na CR-R a CD-RW
4) Rozumná ergonomie tlačítek (tzn. ne moc titěrné)
5) sundavací panel (to už asi ale samozřejmost) + blikací LEDka
Cena kolem 2500. Doporučte prosím něco. Co ano a co určitě ne :-)
Pokud budete mít i link, kde bych se mohl dozvědět spotřebu v mAh, byl bych rád za poslání
Díky!
Čeká mě nákup nového autoradia a mam tyto požadavky
1) Radio Mute - v aute mám Nokia HF
2) Co nejmensi spotřeba ve vypnutem rezimu (Sencor me svou "žravosti vyučil")
3) MP3,(WMA +WAV); mechanika na CR-R a CD-RW
4) Rozumná ergonomie tlačítek (tzn. ne moc titěrné)
5) sundavací panel (to už asi ale samozřejmost) + blikací LEDka
Cena kolem 2500. Doporučte prosím něco. Co ano a co určitě ne :-)
Pokud budete mít i link, kde bych se mohl dozvědět spotřebu v mAh, byl bych rád za poslání
Díky!