jestli stojíš o toho soňáka, tak se koukni na Sony MEX-BT2600.. dokáže docela solidně pohnout i s těma 10 starýma no name chrastítkama, co mam v autě.. rádio hraje dobře, CD to spolkne i v tom škodováckym panelu, kde je rádio skoro svisle.. ale nejvíc mě vzala podpora bluetooth... fakt doporučuju..
www.sony.cz/product/.../m
ex-bt2600
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sony Cdx-gt420u vs. Sony Cdx-gt410u
ahoj pionir je o řadu lepší než sony to samé reproduktory
-> x.line: nejakou nizsi radu, fakt nevim.
-> U-Geen: A co to máte za rádio? Takže bych se zeptal takhle...Ta 610 za 3700,- se vyplatí nebo ne? Já jen že se mi líbí a nechtěl bych investovat jen do designu

no ve sluzebaku mame Sony a hraje teda desne, otazka je jak by tam hralo nejake normalni radio s origi reprakama, ale Fiati s tim ozvucenim na tom nejsou zas tak zle. Nemluve o nesmyslnem ovladani etc.
každopádně dík
nojo no, uvidím jak to dopadne

-> x.line: Spíš je o to všech použitých komponentech, kabely, tlumení, reproduktory a jejich umístění
-> M@rtin: To víš, přecházím ze Sencoru, takže semi zdá lepší každý rádio

-> M@rtin: Když nebudem brát v potaz design, tak zvuk je hodně rozdílnej? Sorry, že se tak pídím,ale moc v tom nemám zkušenosti, tak se ptám. V čem je třeba horší?
-> x.line: Mě se sony nelíbí a to ani dizajnem a ani zvukem.
No takhle... ten Soňák 610 se mi líbí a ten Pioneer se mi moc designově nic moc
Tak myslíte, že ta 610 za ty prachy za to nestojí?

-> x.line: Spíš toho Picka, co navhrnul nejvyšší
jinak otázka je i do placu

-> U-Geen: To není noa,el zas mi nesedí design
Ale mám možnost jehnat SONY CDX-GT610U za 3700,- To i myslím, že je docela dobrý ne?

-> x.line: tohle je taky mimo tve fin. moznosti? shop.autohifi.cz/shop_goo
ds.php3?g_id=3104&...
-> x.line: jj nedoporucily za ty prachy to nestoji leda mozna naky jety za dobry peniz ale ne novy
takže Sony byste mi nedoporučili?
-> M@rtin: Nojo, ale bohužel Alpine je trochu mimo moje finanční schopnosti

-> x.line: ///Alpine
Hmm tak kdyz sony tak ti tady nikdo neporadi pac sony uz neni to co bejvalo
tady lidi prosazuji jiny znacky.

Zdravím lidičkové, potřeboval bych poradit. Chtěl jsem si pořídit Soňáka CDX-GT410U, ale objevil jsem i 420 a nějak sem se nedočetl jakej je mezi nima rozdíl. Ještě přemýšlím nad SONY CDX-GT610U, ale uvidím, jak na tom budu s penězma
Tak kdyste někdo přihodil pár názorů, byl bych moc vděčný
Každopádně od rádia očekávám to, abymělo USB, čistej zvuk, pěknej design(to už mám vyřešeno) a slušnou cenu. Pro Sony jsem víceméně rozhodnutej....
Díky moc

Každopádně od rádia očekávám to, abymělo USB, čistej zvuk, pěknej design(to už mám vyřešeno) a slušnou cenu. Pro Sony jsem víceméně rozhodnutej....