skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
basák poradte diky
Nejlepší bude, když to vyfotíš a pár fotek sem šoupneš, takhle se radí těžko.
-> libor.98: odkud je branej signal pro ten sub? nekde na pojenej na vystup pro ty repra, nebo z cinch vystupu z radia?
Zkoušels vyndat ten reprák a dostat se k zesilovači? někde by na něm mělo bejt kroutítko na přidání, pokud to neni nějak zabastlený natvrdo.
svěř to někomu, kdo se vyzná v elektronice, upraví ti ten vnitřní zesilovač tak, aby to šlo.
ten zesilovač je jen pro ten reprák na nic jinyho takle jsem to už koupil
je to dělany doma repro je pionér pruměr 25cm 150W RMS zesilovač je uvnitr bedny a nedá se na něm nic zesilovat
Přidat volume na tom zesilovači
Co je to za basák a zesilovač? Chtělo by to se o tom trochu rozepsat, takhle ti nikdo neporadí...
Je to dělaný doma, nebo takhle už koupený? Jestli je to stavěný doma a někdo dal zesilovač dovnitř do bedny a nemá dálkový, tak tak budeš muset vyndat reprák a přidat zevnitř, což je dost na hovno.

Co je to za basák a zesilovač? Chtělo by to se o tom trochu rozepsat, takhle ti nikdo neporadí...
Je to dělaný doma, nebo takhle už koupený? Jestli je to stavěný doma a někdo dal zesilovač dovnitř do bedny a nemá dálkový, tak tak budeš muset vyndat reprák a přidat zevnitř, což je dost na hovno.
zdravim, mám dotaz dá se nějak předělat to že mám bednu s basákem a v bedně je zesilovač něco jako aktivní subwofer a je to krmeny z autorádia jenže když chi aby mi basák pořádně hrál tak to musim zesilovat na rádiu nikde jinde a zesiluju i dalších 6 repro s basákem ktery už nestíhaj hrát a kazej to mám dotaz zda se dá nějak upravit abych zesiloval zvlášt basák a repro normál na rádiu diky:-)