skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kvalita komponentů
prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 10.06.2008 do 11.06.2008, založil/a Marra - zrušená registrace
-> Marra: jasny, ja jsem komentovl znacku red sun, ale na druhou stranu tam treba maj central na dalku za 825 kc to je super otazkou je spolehlivost
pozor, hadex nabízí i repro tvm a ty nejsou zas tak špatné
jinak to same nabizi napriklad hadex.cz a zas tak levne mi to neprijde napr. tento subwofer www.autokap.cz/obchod/...
/index.php?status=2&a... jsem videl v kamenym obchode tusim za 1999 a vetsinou kameny obchody prodavaj draz nez na netu jinak jsem ptal prodavace zrovna na tento sub. a rekl dobry tak na podkresleni basu ale jinak to zadny rachot neudela ale nevim tot muj nazor
díky, to jsem chtěl vědět:)
-> Marra: Souhlas s T#2
-> Marra: No tak to je peklo, tohle na woofer určitě není, kdo ví jsetli to má vůbec měnič napětí. Pokud ne, tak to má stejný "výkon" jako autorádio.
já si taky říkal, je to nějaké podezdřelé... btw, našel jsem zde jeden malý zesík, pro mé potřeby na rozjetí menšího wooferu by úplně stačil....bude to stačit? www.autokap.cz/obchod/...
/index.php?status=2&a...
Tak O2 není špatná firma, ostatní nebrat ani zadarmo - Polsko a nebo Čína - nehrající.
ZDarec, zajímal by mě váš názor na komponenty od tohoto distributora www.autokap.cz/obchod/...
/index.php ceny se mi zdají velice příjemné, avšak jak na tom bude kvalita? Například repro jsou tam velmi levné, zesilovače také tak...