skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pomoc pri zapojeni radia
no pokud chces klicek tak je to myslim 2 (uz nakej ten patek nemam 120 ) a ani ti ted nereknu jestli nahoru nebo dolu proste vem zarovku a skus to kdy se rosviti a kdy ne jednoduchy
no jasny, diky moc, a na kolikatou to mam teda pripojit pojistku a nahoru nebo dolu u ty pojistky? Prvni pojistka je furt pod napetim ne? a + ma nahore?
Akorad ted me napada ze by tam nkde mel byt kablik na + na pamet ale buh vi kterej to je leda to dat na staly + a je vse vyreseno ale zas nesmis zapomenout ho vypnout a nebo pokud ma sundavaci celni panel tak je to jedno a odber v klidu u takoveto znacky bude i na stalem + v cajku.
Jasny no tak to prvni jsou az 4 repro to je ti asi jasny ze
a pak:
-Blue je pokud bys mel automaticky vysouvaci antenu tak jeji napajeni resp impuls na zasunuti/vysunuti
-pak nevim
-pak bych rekl + z klicku
- to bych tipnul naky to zapinani s rozsvicenim
- - pol resp kostra
takze tebe zajima vlastne jen to + na klicku a kostra
kdybys hledal nahodou iso www.najdiservis.cz/navod. htm?clid=4569&...
ALE RADSI AT TO JESTE NEKDO POTVRDI NEBO VYVRATI nevim zda je to 100pro jisty!!!
a pak:
-Blue je pokud bys mel automaticky vysouvaci antenu tak jeji napajeni resp impuls na zasunuti/vysunuti
-pak nevim
-pak bych rekl + z klicku
- to bych tipnul naky to zapinani s rozsvicenim
- - pol resp kostra
takze tebe zajima vlastne jen to + na klicku a kostra
kdybys hledal nahodou iso www.najdiservis.cz/navod. htm?clid=4569&...
ALE RADSI AT TO JESTE NEKDO POTVRDI NEBO VYVRATI nevim zda je to 100pro jisty!!!
no hele, iso to prave nema, koncovku taky zadnou jen asi proste 10 kabilku podle barev, jak to je jakoby napsany na tej fotce...
A muzes hodit nerozmazany foto koncovky kabelu - zda je to klasicky iso nebo co tam je. Nechce se mi hledat manual k tomu radiu :o)
prosil bych poradit, jak zapojit tohle radio, co na jakou pojistku... diky, mam 105L, a radio je Alpine 7281M prikladam foto... diky
leteckaposta.cz/898134629
leteckaposta.cz/898134629