skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
De 4x15w repro napojit na radio Mtc Tk-8325??
jj..díky..;-) po něčem se poohlédnu..;-)
-> Ludacris2: Bojim se ze to nesezenes leda hoooodne nahodne oni snad kazdej vyrobce si delal svuj patent takze tezko.
Proste splas neco jetyho dneska se da do litru splasit hooodne dobry radia vcetne cd apod.
Proste splas neco jetyho dneska se da do litru splasit hooodne dobry radia vcetne cd apod.
-> Trax: ntjn..bral bych ho..ale kdyby to mělo ten vstpu 3.5 jack nebo kolik to je na vlastně sluchátka..bo tak něco..abych s tím propojil mobil..;-)tak bohuzel...ale diky za nabidku..;-)
4 kuladmin
jj..asi přece jenom tohle udělám..;-) jinak díky za rady..jo a ta krabka k tomu radiu by se nedala někde sehnat??:-)
jj..asi přece jenom tohle udělám..;-) jinak díky za rady..jo a ta krabka k tomu radiu by se nedala někde sehnat??:-)
-> Ludacris2: Bejt tebou bych koupil neco jinyho. s timhle budes mit jen problemy. Muzu ti nabdnout toto: skoda-virt.cz/cz/.../8147
4-blaupunkt-boston-cc20-1
Dle meho jak vidim na tom radiu je madlo a je to ten typ co se dali cely radio vyndat z vozu a odnest proti kradezi. A tudiz ti chyby ten spodek co v aute zustaval. Je to plechovy box kde je protikus k tomudle radiu a tam jsou zapojene kabely. Takze bez toho to moc nepujde cpat kabliky jen do tohodle by asi nebylo to pravy orechovy. Takze pokud to nemas tak ma rada je koupit za 2-3 kila jiny cely radio a mas to vyreseny.
no právě že ten rámeček tam asi nemám..nwm..moc se v elektornice nevyznám..totiž ono to rádio ještě před asi dvěma lety bylo v tejhle shade krásně zapojené a hrálo..ale když si táta koupil tu svou tak z jedné co nám ještě stojí na zahradě si vzal radio a z tehle středovej panel a právě že asi určitě i ty kabely..totiž mam jenm ve spod nějaký krátký hajzliky..:( jinak tady je foto..;-)ale moc toho vidět není..:( to ten blesk...
Tak na radiu je todle jasny a k radiu je ramecek ze jo? A ten mas asi v aute ze? a znej jsou dulezity ty kabely.
tak tady je ta fotka toho radia ze zadu..;-) jinak nwm co k tomu dodat..:-/
jinak ty repra mám dobová..takže to bude vymlácenej zvuk, apod. takže ani zázraky nečekám..:D;-)
jo ale mám dotaz..napadlo mě si ta repra zatím nějako provizorně nainstalovat vlastně pod palubku jak jsou ty vypouklý blatníky zevnitř bo co..namyslím přímo na ně..ale na ten koberec vlastěn na levo od pedálů(u řidiče) a na pravo ...myslíš že by to mohlo jít nějako bez prpoblémů(bay třebas nebyly zmagnetizovaný bo tak..) ?:-)
jo ale mám dotaz..napadlo mě si ta repra zatím nějako provizorně nainstalovat vlastně pod palubku jak jsou ty vypouklý blatníky zevnitř bo co..namyslím přímo na ně..ale na ten koberec vlastěn na levo od pedálů(u řidiče) a na pravo ...myslíš že by to mohlo jít nějako bez prpoblémů(bay třebas nebyly zmagnetizovaný bo tak..) ?:-)
akorát s tím rozdílem že ten panel mám dřevěnej..;-) jinak by to mělo sedět..;-) (dneska jsem si ho tam ten panel zabudoval..) a co se týče výkpnu repra..zatím taky od toho nečekám zázraky..;-)
Jako utahne to 4 normalni repraky 2+2 ale normalni a necekej zadny sileny zazrak a ja kna to koukam melo by to byt tzv. suplik tzn jde vytahnout cely radio a odnest a zbude jen plechovy ramecek do ktereho vedou kabely. Je to tak?
jj..zejtra, možná ještě dnes dodám foto....;-)
jinak sem se ptal táty, a prej by asi šlo i bez problémů zapojit 4x 15W do tohoto radia..tak možná už mám jeden problém vyřešenej..;-):D
jinak sem se ptal táty, a prej by asi šlo i bez problémů zapojit 4x 15W do tohoto radia..tak možná už mám jeden problém vyřešenej..;-):D
-> Ludacris2: To je tak rok 90
No dobovy to na 98 procent neni to te zklamu a vyfot jeste tu zadni stranu jak jsou kabely - privody. Pokud tam neni vylozene nejakej spesl konaktor tak by pak nemel byt problem.
ale nwm co to přesně je za radio..více nápisu sem tam nenašel..tak nwm jestli to někdo pozná..;-)
ahoj..určitě jste si někteří už všimli že poslední dobou jsem tu aktivní..;-) tak jako nedivte se mi..se zatím pouštím do základních úprav shade která mi stojí na zahradě po dědovi..;-) ale on jí měl z bazaru..tak ani nwm jestli to radio co tam měl je dobové bo ne..ale dodám foto..;-) jinak bych se chtěl zeptat jak jde zapojit to radio, jaké kabely tam potřebuju apod. ptž táta si z toho právě že vzal kabely od toho radia do svého auta a já jsem teď nahranej..:( tak sem se chtěl poptat..;-)
předem díky..:-)
předem díky..:-)