je to inac nizkofrekvencny PNP trandik, podla mna by sa dal nahradit aj hociakym inym, treba vyskusat, tu mas nan datasheet s parametrami
www.datasheetcatalog.net/
datasheets_pdf/.../B772.sh
tml
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
orava ar 101
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
problem vyrieseny...este raz vdaka Kana
Zastavil:Forty
kaňa...nj, plosaky su podobne, akurat na par miestach sa lisia...ale ten tranzistor to bude ono...zajtra sa skusim zastavit v radioamatery a uvidim, co to s tym urobi...este raz, vdaka
uz si to opravil ? ja som sa k tym fotkam dostal az teraz ale nechce sa mi hladat ta pozicia. kukni ci sa tie plosaky aspon podobaju a opis misto kde by mal byt ten trandik.
Klasika...nejsme tak bohatí abychom si kupovali levné věci...
cez vikend najskor, som auto nevidel tyzden...
kaňa...ked budes mat nato cas a zsitis ten nazov...posli mi to prosim ta ako spravu do ID
hm???
este som nemal na to cas...
Kaňa...jj plosak bude rovnaky aj polovica obvodov si myslim....ten tranzistor je hned pod mechanikou na pravej strane...pri pohlade na plosak , ked je panel vpredu...je v tej urovni ako motorcek...zatial dakujem
ja mam 102-ku ale ta elektronika tam bude rovnaka. zajtra ti to mozem pozriet, ked sa mi ho bude chciet rozhadzat. mne tam vlani zhorel jeden kanal na koncaku a som musel vymenit cely ten obvod, esteze je tam klasicke sa mi zda TDA-cko.
potrebujem zistit meno tranzistora na pozicii Q 206
potrbujem poradit...piste niekto, kto mate doma takyto model...zhorel mi trabzistor a neviem teraz aky typ tam ma ist, nakolko je necitatelny nazov...
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
problem vyrieseny...este raz vdaka Kana
Zastavil:Forty