skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jaký kapacitátor
prohledat
25 příspěvků (zobrazeno 1 až 25) od 19.04.2008 do 07.05.2008, založil/a Vins - zrušená registrace
-> FORM: Ja se z tebe picnu... :)))) Jsem tam ty tecky mezi temi pismeny pred tim nevidel. :))))
Jinak bezva diskuze:
www.autohificlub.cz/forum /.../60
www.323f.cz/forum/viewtop ic.php?p=41073&am...
www.autohificlub.cz/forum /.../60
www.323f.cz/forum/viewtop ic.php?p=41073&am...
Už jsem prozřel, je to zkratka
K.A.P.A.C.I.T.A.T.O.R. : Kráčející Analogový Policejní Anorganický Civilní Inteligentní Transportní Abnormalni Trabant Ozbrojený Raketometem
K.A.P.A.C.I.T.A.T.O.R. : Kráčející Analogový Policejní Anorganický Civilní Inteligentní Transportní Abnormalni Trabant Ozbrojený Raketometem
si dejte do goglu kapacitátor a uvidíte co jich je :)
tady máš jeden hezkej
tuning.sbazar.cz/kapacita tor-pojistka-zesilovac-son y-subwof-podborany-o143989 4.html

tuning.sbazar.cz/kapacita tor-pojistka-zesilovac-son y-subwof-podborany-o143989 4.html
-> Borin: uff, žiješ...jsem čekal, že jak todle uvidíš, tak vzteky rozřežeš jezevce i rapida :-)
...vždycky když čtu kapacitátor tak bych dal tomu co tu kravinu vymyslel facku...
-> Zdany: Posnídal, posvačil, pak jsem si dal pár lžic po obědě místo zákusku a ještě mi zbylo, už nemůžu, jinak bych se poblinkal. 

-> Tomáš SK: Formicka posnidal ftipnou kasi. :))))))))))))))))) Ale jemu bych veril. Ma to vsechno naslapnuty. :)
-> Tuner#2: Taky prodavam sveho Sinuse. :)
-> Tuner#2: Taky prodavam sveho Sinuse. :)
-> FORM: Ty jsi zase nějak strašně igelitentní, že jo? 

-> FORM: kapacitator si normalne postav, staci nakoupit 1000 kousku elytu TESLA 1mF po par korunach, zapojit je paralelne, dat na ne nejakej displej protoze bez displeje to neni tunyng a mas kapacitator skoro zadarmo

-> King: Ty jsi ňákej suterén, ne?
-> Tomáš SK: To jsou ty rizota používání cizích termitů :)
-> TUNER: jedině tak ještě condezsátor, ale žádnej kondenzátátor nechci. Uvědom si prosímtě, že už nejsme v době kamenný, kondenzátátor už minimálně půl roku není dost hustej.... 

-> FORM: Určitě scháníš kondenzátor?? Nechceš náhodou kondenzátátor?? 

-> Tuner#2: -> TUNER: Pánové, sháním kondenzátor, nemáte náhodou? V GM mi řekli, že kapacitátor ani kapacitacitor nemají, jedině prej kondenzátor, ale namají dost hustě vypadající. Hlavně aby to mělo dostatek kapacitacity. 

-> TUNER: Tak to taky nemám

-> Tuner#2: Taky jsem mu psal že jeden kapacitor prodávam,kdyby chtěl...ale kapacitátor že bohužel nemam...Nepsal "hmm,tak nic"...
Takže kapacitor určitě neschání,jen kdybys měl ten kapacitátor....a to asi taky nemáš
Takže kapacitor určitě neschání,jen kdybys měl ten kapacitátor....a to asi taky nemáš

Pokud má opravdu 500W, tak stačí 0,5F, ale klidně bych koupil 1F. Je otázka zda to bude vůbec znát na zvuku, já kapacitor prodávám 

Tak na zesilovač First ti stačí kapacita přívodního kabelu, protože má max 25W, páč v něm není ani měnič 

-> King:
som myslel, ze sa pos*riem, ked som v nazve temy pod dlhom case videl "teho kapacitatora" a hadaj, koho reakciu som tu cakal ako bonus? (jj, tvoju
). Huste to slovo, husty to vykon 

-> King:

Jo a budu přes zesík honit basáček
,bude tento oki?www.hificar.cz/kapacitor/
alfatec-a-101.html

Nevím, ale čistě z jazykovýho hlediska - už jsem se smířil s tím, že název toho bazmegu - "capacitor" - z nějakýho neznámýho důvodu nepřekládá. Tahle součástka se jinak už pár desetiletí v češtině zove "kondenzátor". "Kapacitátor" pak zřejmě bude asi něco o řád hustšího :)
Ahoj,budu potřebovat kapacitátor k zesíku,bude k zesíku Firston nebo nák tak o výkonu 500W,Rád bych nákej levnej,budu rád za každou radu a popřípadě nákej odkaz...Moc se v tím nevyznám