skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
chtělo by to nápad
aj tak najlepšia je ta páka 4x4

-> Zdany: ále, to je budoucnost

-> M@rtin: No presne. :))
-> MATTESS: Ze by bylo zadelano na potomka???
-> MATTESS: Ze by bylo zadelano na potomka???
-> Zdany: No do toho bych se vešel, ještě vymyslet držák místo přední sedačky a je to ...... víc nebudu potřebovat ...
Že bych začal rozprodávat autohifi a koupil tohle??
Že bych začal rozprodávat autohifi a koupil tohle??
-> Zdany:
týýý jo, tu pak koupím prckovi

-> M@rtin: Hele, ty jsi malej a drobnej, treba by jsi se vesel do tohohle. :))) a je to i s reprakama u hlavy. Tim by jsi problem vyresil. :)
autosedacky.sbazar.cz/aut osedacka-recaro-monza-s-re produktory-isofix-plzen-o1 999640.html
autosedacky.sbazar.cz/aut osedacka-recaro-monza-s-re produktory-isofix-plzen-o1 999640.html
-> MATTESS: No jo Honza ...... to je taky pacient, Já už přemejšlím co za rok .... asi to všechno příjde vytrhat a udělat znova

-> M@rtin: není zač, ještě bych měl "naprášit" Honzu (Tuner#2)

-> MATTESS: Právě proto chci radu, jakejch koupit dalších 10 repro, aby "to hrálo i když hejbu hlavou"
BTW: Jinak díky za pochvalu panáčku
BTW: Jinak díky za pochvalu panáčku

-> M@rtin: Bys musel dokoupit ještě 10 repro
-> maiky: bohužel tvá teorie je trochu mimo. Zrovna u M@rtina můžeš vidět kvalitní ozvučení

-> maiky: bohužel tvá teorie je trochu mimo. Zrovna u M@rtina můžeš vidět kvalitní ozvučení

-> maiky 24.11.08 21:45:43: Aha, takže s mejma dvouma vejškáčema u zrcátek je asi nějakej problém, podle tvé teorie, nemyslíš? No nic asi si nechám poradit od tebe.
Tak mi poraď jak mám upravit muziku v mojí feldě, aby mi to HRÁLO KVALITNĚ
Tak mi poraď jak mám upravit muziku v mojí feldě, aby mi to HRÁLO KVALITNĚ

nejde o to čim víc repro ale chtěl sem kvalitně rozložit zvuk a pořád když sem se za jízdy naklonil někam tak sem slyšel muziku pořád jinak ted jak sem nacpal vejšky a repro aby at se nakoniš kamkoliv tak to pořád slyšiš stejně pěkně
co to je za šílenost? Čím víc repro, tím víc muzika?

-> maiky: Tak přesně takhle se to dělat nemá.
-> maiky: čím víc repro, tím kvalitněji to hraje, nebo jak mám tohle chápat?
neni tych reprakov zbytocne vela?
-> maiky: hehe to usetřiš i za benál to musí jezdit na hudbu 

-> maiky: no abych pravdu rek cekal jsem ze vymyslis neco lepsiho na ty ovály ale tak hlavne ze ti to hraje a drzi to to pohromade. Jen škoda že bydlis tak daleko, no rad bych si to poslechl

tak bez nich by to jít nemohlo nějaká ozvučnice tam bejt musí a ten basák byl skoro zároven s platem , take jinakto nejde,a mě se to libi

-> maiky: ty velké puky pod těma hertzama jsou mega :-)
BlueBrown: ne ne tohle plánuju nějakou dobu nechat , a zatim sem měl 3 muziky vč této poslení a ty dvě předchozí sem měl každou skoro rok
jinak přidávám nové foto už to faká, zvuk uvnitř vozu parádní , bylo to na vyladění a i týpek co to seřizoval byl nadšenej, ale když to někdo slyší z venku tak je pravda že se všechno třese brutálně a vlastně i vevnitř
jinak přidávám nové foto už to faká, zvuk uvnitř vozu parádní , bylo to na vyladění a i týpek co to seřizoval byl nadšenej, ale když to někdo slyší z venku tak je pravda že se všechno třese brutálně a vlastně i vevnitř
-> maiky: Tak je fakt ze o ulozny prostor ses pripravil, ale zase na druhou stranu to bude dost drsny!!!! A jak říkal -> Kuladmin: se ti to pomalu rozpadne, ale ty to stejne do pul roku zase prodas a udelas konecne kulturni zastavbu vhodnou do tohoto vozu

Dle me je to taky silene prehnany pockej az to pustis se ti totalne rozdrnci cely auto a bude z toho desivej zvuk a tudiz neposlouchatelny a casem tutove uvidis jak se ti zacnou uvolnovat ruzny veci a vsechno jeste vic skakat bouchat a drit . Todle je uz do takovedleho auta prilis.
Pridelej tomu kolecka dej tomu delsi kabely a budes jezdit na louku kde to vyndas z auta a budes hrat do okoli

Pridelej tomu kolecka dej tomu delsi kabely a budes jezdit na louku kde to vyndas z auta a budes hrat do okoli

ja tohle nechapu...tohle narvat do kufru...
jj to sem sám zvědavej jak to bude hrát
-> maiky: sry za ot, ale tohle je mooooooc ty ses blááááááázen silenost max, dat do rozvrzanyho hnedyho interieru ve favu tohle...
ale z druyh strany se mi to libi a zajima me co to udela, az to pustis
ale z druyh strany se mi to libi a zajima me co to udela, az to pustis

zatim to spušteny nebylo , pak řeknu pocity až to bude hrát, amísta tam už moc neni tj pravda ale nějak tu ozvučnici pro ovály pořešit musim
-> maiky: Koukam nemel by sis poridit Formana ci nejakeho kombika?
Mas tam uz nejak malo mista se mi zda.
A propo kdyz todle spustis jak se na to chova auto neklepe se na nem vsechno?

A propo kdyz todle spustis jak se na to chova auto neklepe se na nem vsechno?
hm tak to jo to nevim jestli jsem já zvolil díru tak aby mi to vyšlo do plechu
-> maiky: Ten kroužek je totiž sešroubovaný s plechem dveří a dveře jsou vytlumené. V tom je to lepší a pevnější.
hale ale nechápu v čem je to lepší než když dam jen trojúhlníčky ze zadu pod tapece
-> maiky: Máš odpověď na autohifi, kopírovat to nebudu

napadlo mě tamudělat něco jako půlku rakve s natočenýma oválama do nteriéru ale asi to nebude zrovna pěkný i když je to jen do fava. a do dveří tam asi je takový třevěný trojůhelníčky co budou za tapecem a k tim se budou šroubovat repro že nebudou držet čistě jen v tom lisovanym papíru z čeho je tapec
ještě k tej ozvučnici pro ovály , asi by měla bej menší aby nebyla až k zadním sedákům aby basreflex z bedny byl vidět aby to tlakovalo do prostoru a ne do tý ozvučnice
samozřejmě čim levnější tim plepší a aby to nějak vypadalo, a pak potřebuju ještě nějak vymyslet aby přední kompa ve dveřích drobet slušně hráli takže je nějak přidělat k tapecům viz foto