skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Carpower x Mac Audio
-> Attommen: Presne tuhle sadu mam. maximalni spokojenost.
-> Zdany: díky moc - poslední dotaz - koukal jsem na sady od toho Dietz www.ahifi.cz/kabely/dietz
-23088.html a nikde nemůžu najít kolikrát stíněný je ten signálový kabel. Jinak vypadá dobře. Zatim
-> Attommen: Je to jedno, jakou znacku zvolis. Ja mam od firmy Basic signalove kabely, napajeci SinusLive. V oktavce mam vse od firmy Dietz. :) Jen co doporucuji je, mit signalove kabely dobre odstinene 2 x - 3x jiz od vyrobce. Jinak ja to mam v oktavce bohuzel z lenosti vse tazene soucasne a nepozoruji zadny parazitni chovani wooferu ani zvuky. Ale jinak by to bylo vseobecne lepsi tahnout kazde zvlast.
Ok díky, takže 10 mm2 případně lepších 16mm2 ?! a všeobecně myslíte že jsou lepší sady (kabely) od Sinus live nebo Alfatec ? poslední dotaz (snad) můžu véct všechny kabely stejnou stranou nebo je to lepší napájecí vlevo s elektrikou a signálovej vpravo ? díky
-> Attommen: Kabely tahnout nekudy, kde nebudou mechanicky namahany, takze sloupkama, pod prahem atd.. Je spousta cest, jak se dostat od baterky do kufru. Pokud chces dat bednu do leve casti kufru po smeru jizdy doporucuji tahnout kabel motorovym prostorem (radne prichycenym) do leve casti auta a tam pruchodkou dovnitr a dozadu.
www.hificar.cz/montazni-m
aterial/alfatec-v-15.html
www.hificar.cz/montazni-m aterial/alfatec-v110.html
www.hificar.cz/montazni-m aterial/carpower-cpc-80kit .html
Neco takoveho.. Prurez kabelu cca od 10 mm2 naboru do 20 mm2. Ale to uz je docela dost. :)
Cele sety maji vyhodu v tom, ze tam mivas vse potrebne k montazi (ocka, vidlicky, smrstovaci buzirky atd.), cinch kabely - vetsinou s remote kabelem. Jinak jak pises, muzes dat na remote klidne vypinac. A zapinat si zesilovac podle potreby.
www.hificar.cz/montazni-m aterial/alfatec-v110.html
www.hificar.cz/montazni-m aterial/carpower-cpc-80kit .html
Neco takoveho.. Prurez kabelu cca od 10 mm2 naboru do 20 mm2. Ale to uz je docela dost. :)
Cele sety maji vyhodu v tom, ze tam mivas vse potrebne k montazi (ocka, vidlicky, smrstovaci buzirky atd.), cinch kabely - vetsinou s remote kabelem. Jinak jak pises, muzes dat na remote klidne vypinac. A zapinat si zesilovac podle potreby.
Please
Zdar, tak ten Mac Audio MPX 2500 společně s Bull Audio ESW-12 je doma a potřeboval bych pár rad. Jakej průřez napájecího kabelu zvolit (případně nějakou sadu) a kudy véct kabely když chci oboje umístit k levé bočnici v kufru ve Felině (ve směru jízdy). Pak bych se chtěl zeptat jaký tip kabelu se používá jako remote a zda se dá osadit vypínačem (pro hraní pouze radia). předem díky
díky moc za rady, ale ikdyž box ještě nemám tebou doporučený je uplně něco jiného než si představuju a zesíky je mi jasné že jsou lepší ale také poměrně dražší. Mam ted možnost koupit cca 5 mesíců hranej ten MPX 2500 za 1700 a nevim jestli to a nebo CARPOWER za 1900. Jinak o Fearless 2000 vim že je dost dobrej.
Ale pokud uz ten box mas, tak sahni po tech zesilovacich, co jsem psal. Jednoho z nich. Byt o neco malo drazsi. Ale zase s dostatecnou vykonovou rezervou.
Ja osobne by jsem sel spise do toho Carpoweru (osvedeceny zesik), ale spise vyssi rady Carpower HPB-1502 a nebo do tohohle
www.hificar.cz/zesilovac/ macaudio-fearless-2000.htm l
a box asi tenhle www.hificar.cz/subwoofer/ helix-deep-blue-12-single. html
www.hificar.cz/zesilovac/ macaudio-fearless-2000.htm l
a box asi tenhle www.hificar.cz/subwoofer/ helix-deep-blue-12-single. html
Zdravim, chtěl bych se zeptat ktery z těhle dvou zesíků CARPOWER HPB-602, MAC AUDIO MAC MPX 2500 by na tom byl lépe jako živitel BULL AUDIO ESW - 12 ? Všude doporučujou spíš ten Carpower ale podle jeho vlastností mi (ač laikovi) připadá horší. díky