skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak zapojit pouze 2 repra místo 4 ?
prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 18.02.2008 do 02.03.2008, založil/a mirek125L - zrušená registrace
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
vyřešeno
Zastavil:mirek125L - zrušená registrace
abio: co tady píšeš za blbosti, že L/P výstup musí být stejně zatížen, tam jde hlavně o impedanci 4-16 ohm. Jestli se trochu vyznáš v elektronice tak víš že v tom rádiou jsou 4 nezávisle samostatné zesilovače v jednom výkonovém IO tak tady nebalamut lidi, takže můžeš na autorádio připojit klidně jen 1 reprák
-> abio: My jsme tu ale nepsali nic jen o levém nebo pravém kanálu, ale předek a nebo zadek. To by pak ty auta co mají z výroby jen dva repro nemohli takhle hrát 10 let bez problému. Ono zapojovat basák na jeden 15W kanál autorádia je nesmysl.
-> mirek125L: Rádio nemá víc jak 4 x 15W na kanál a můžeš k tomu připojit klidně 200W repro a bude to hrát (záleží spíše na citlivosti jak moc nahlas), jen je nevyužiješ naplno a bacha na zkreslení, které rádio celkem rychle začně produkovat.
A že jsou oba repra 80 W to nevadí ?
-> petr s: Neškodí, ve Žlutce jsem tři roky neměl zapojený ani přední, ani zadní a rádio teď hraje ve fakeru na svůj vestavěný koncák bez problému. Jen mě ve Fávu zbyli ty rear, protože dle mě je důležitý předek a zadní repro už nemám ani v jednom autě.
-> Tuner#2: A když jsou přední nezapojeny škodí to rádiu?
A pokud chceš opravdu dobrý zvuk, tak pořiď přední kvalitní reproduktory, zvuk zezadu má význam jen u prostorové nahrávky, která je tak nahraná, což CD ani tuner není.
Jen dodam proste zustanou 2 repraky volny. Neosazeny /nepouzity.Jinak naprosty souhlas s Tunerem.
Tak abys to zapojil přes cinch, tak potřebuješ zesilovač, jelikož je tam obsažen jen signál s nízkou úrovní. takže kup ISO konektor a tam máš popsaný co a jak je na zadek. Jinak zadek je rear a front je předek a je tam popsaný i + a -. Nic víc nepotřebuješ.
Potřebuju poradit se zapojením repráků ve Š 125 L. Mám vzadu v autě 2 repra, které jsou 3 pásmové a 80 W. Autorádio je ale na 4 x 40 W, má CINCH konektory a ISO konektor. ?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
vyřešeno
Zastavil:mirek125L - zrušená registrace