skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
repro sencor???
prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 16.02.2008 do 17.02.2008, založil/a Vins - zrušená registrace
-> TRychly 16.02.08 11:47:21: Tos myslel vazne ? ten tvuj prizpevek?
v dverach 10 a v plate 13, ale mne to staci vie to pekne pocvicit s usami
-> mb136gl: ALe to máš 16, nebo 13 cm? tam je pak docela na těch 13kách znát rozdíl v kvalitě
Aj ja mam sencory v prednych dverach aj v plate a som velmi spokojny viac nepotrebujem.
-> Vins: www.hificar.cz/reprodukto
ry/us-blaster-usb-3552.htm
l
sem taky koukal na tohle, ta cena taky není nijak veliká, ale kvalita asi taky ne.
sem taky koukal na tohle, ta cena taky není nijak veliká, ale kvalita asi taky ne.
-> Targa: no kdyby se mi tam vlezly, tak bych to asi bral, ale dělat nějaký předělávky v autě na denní ježdění se mi nechce
to jo ovály od sencoru sem slyšel ve feldě a nebylo to tak zlý ale moje sinuse hrajou líp od spoda
ja mel v gardesu v doorboardech od sencoru nejvyší řadu 16ky koax...a hrali slušně..kdyby někdo chtěl tak za 500,- prodám sou jak novy jete dva srazy
no ja mam tieto v skodovke a su k cene primerane podla maju lepsi bas ako ine ciny napr peying
-> Vins: taky sháním nějaký šmudly do dvěstěbůra, ale ty sencory stojej kolik? nějakejch 600? to ž si radši připlatím a kolem 1000 už se daj sehnat Sinuslive, nebo něco ineho v podobnej kvalitě.Ale ty Sencory by mně teda taky zajímali jak hrajou.
Mam, kvalita odpovida cene...
s jakyma sencorama???
zdarec,potřebuji koupit nějaké levné repro do peogeota 205ky dopředu,auto je jenom na ježdění do práce takže nic extra nepotřebuji jenom aby to hrálo...Máte někdo nějaké zkušenosti s repro Sencor???Dííky