woofer nemuzes dat do plata jelikoz musi mit ozvucnici repra do aut jsou delane freeair to znamena ze nemusi mit ozvucnici a jsou primo do plata maji totiz jiíny zdvih a jine civky a vsechno jine... toz tak
adios.....
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
par otazek
radio nebrat za tu cnu koupis pionnera na bluethoot nehled je to zbytecny na cd das mp3 az az..... snazim se jen poradit..... mel jsem aiwu pak sony a ted pionnera a nemuzu si vynachvalit www.hifi-elektro.cz/autor
adia-se-cd/.../autoradio-p
ioneer-deh-3900mp-mp3-wma-
wav
ma to 4x50 max vykon trvaly je vsak 4x27w coz je velice slusny::::::
ma to 4x50 max vykon trvaly je vsak 4x27w coz je velice slusny::::::
Cece zkus si tady trosku procist predesla temata/otazky v zalozce audio - myslim ze ti to pomuze. To neni jen tak o tom jeeee tehle se mi libi ta modraaaa ten chci.
a pak me este zajima jestli by nebylo lepsi dat woofer jen do plata...ale vubec nevim jakej ten woofer ma bejt??
Tak jestli vidim dobre tak subwofer je pasivni coz znamena ze nema v sobe zabudovany zesilovac a to timhle radiem rozhodne ani nehnes. Takze jedine zesilovac k tomu. Ale jsou tu vetsi odbornici ti ti poradi daleko vice nez ja.
cau chlapi..poradte mi chci si koupit tenhle woofer
www.hificar.cz/subwoofer/ us-blaster-usb-5041.html
a mam tohle radio
www.hifishop.cz/DetailPag e.asp?DPG=54538
a nevim jestli to samotny radio utahne ten woofer nebo to musi bejt pres zesik??
a pak nevim co znamena a jakej je rozdil mezi 2 3 4 pasmovejma repro??a co je koaxialni a komponentni??neznate nekdo stranku kde by takovyhle veci byly popsany jak pro debily...dik moc
www.hificar.cz/subwoofer/ us-blaster-usb-5041.html
a mam tohle radio
www.hifishop.cz/DetailPag e.asp?DPG=54538
a nevim jestli to samotny radio utahne ten woofer nebo to musi bejt pres zesik??
a pak nevim co znamena a jakej je rozdil mezi 2 3 4 pasmovejma repro??a co je koaxialni a komponentni??neznate nekdo stranku kde by takovyhle veci byly popsany jak pro debily...dik moc