skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pro Tunera,,tuner#2 atd.....
-> Tuner#2: jakej profik?? Umi hledat na netu. :))))))))))))))))))))))))
)))))) A na strankach vyrobcu byvaji vetsinou linky na support, nebo FAQ... :)))
-> TUNER: Alespoň by jsem měl s kým kecat...

-> Tuner#2: Že bych s tim praštil v Bastardosu a šel dělat k vám??....

-> Tuner#2: on je profík, jako jedinej mi pomohl

-> TUNER: A já můžu koukám v klidu marodit, Ty už to zvládáš jako profík 

-> TUNER: jajaj děkuju moc, já už tady před půl rokem zakládal téma a nikdo mi nepomohl, děkuju moc, máš to u mě

-> TUNER: ještě jedna otázka, jaké přesně údaje potřebuju k postavení bedny? děkuji
-> TUNER: aha
díky, já asi napíšu na oficiální stránky ach jo, já vždycvky musím mít něco složitýho
TUNER 21.01.08 08:17:06 napsal:
tuning.autodoplnky.cz/aut o-hifi/.../repr o-bull-power/bull-power-r eflex-300-bassreflexovy-s ubwoofer-s255227 Když jsme u toho nemáte někdo tady tu bednu, že by jste mi řekli rozměry atd? Děkuju moc

TUNER 21.01.08 08:17:06 napsal:
tuning.autodoplnky.cz/aut o-hifi/.../repr o-bull-power/bull-power-r eflex-300-bassreflexovy-s ubwoofer-s255227 Když jsme u toho nemáte někdo tady tu bednu, že by jste mi řekli rozměry atd? Děkuju moc
-> Karel.: To jsem dal jen odkaz na tu bednu,vim že tam jsou stejný parametry...Tak aby jsi věděl co hledat nebo po čem se ptát.....třeba jí někdo má,tak by ti jí mohl oměřit...

-> TUNER: já se omlouvám fakt tomu nerozumím, ale tam jsou pořád údaje co mi jsou na nic ne?
FAkt nechci zbytečně štvát, ale jen chchi pomoct, já tomuhle nerozumím

-> TUNER: tak jedině, napsat email na oficiální stránky, třeba mi k tomu napíšou víc
zkusím to, je škoda ho nevyužít a rád bych zjistitl jak bude hrát
Ale díky moc

tuning.autodoplnky.cz/aut
o-hifi/.../bull-power-sub-
300-subwoofer-impedance-4-
ohmy-s255226
Tohle by měl bejt on...
Dělali se i bedny s timhle reprákem,tak jedině zjistit rozměr tý bedny jakou používal přímo výrobce a udělat to podle ní...
Tohle by měl bejt on...
Dělali se i bedny s timhle reprákem,tak jedině zjistit rozměr tý bedny jakou používal přímo výrobce a udělat to podle ní...

-> TUNER: no právě já taky nic nenašel, prakticky to co ty, ale byl to podobnej suwbwoofer, né stejnej vzhledově, tak nevím co teď je mi líto ho vyhodit
Ale zas nevím jak to zjistit jedině udělat bednu a zkoušet což se mi moc nezamlouvá

Bull Power Sub 300 - subwoofer
impedance 4 ohmy
frekvenční rozsah (Hz): 20 - 1.000
výkon 230/440 W
citlivost 92dB
Ale jinde jsem našel zase malinko jiný údaje...A tohle je na postavení přesný ozvučnice dost málo parametrů.
Ani u výrobce na stránkách jsem nic nenašel.Je to holt low-end a u těch tohle výrobci moc neřeší...
FS/VAS/QTS:33Hz/82L/0,52* 8*
impedance 4 ohmy
frekvenční rozsah (Hz): 20 - 1.000
výkon 230/440 W
citlivost 92dB
Ale jinde jsem našel zase malinko jiný údaje...A tohle je na postavení přesný ozvučnice dost málo parametrů.
Ani u výrobce na stránkách jsem nic nenašel.Je to holt low-end a u těch tohle výrobci moc neřeší...
FS/VAS/QTS:33Hz/82L/0,52* 8*