skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
for: petr kliment
ted sem za sedaky narval bednu ma 2x20 watu a je to mazec to duni a krasne hraje jeste musim vyresit ten predek no
-> petr kliment: Bohuzel ani kousek.
aha tak to jo ty nemas nake doma
-> petr kliment: Tak pokud jen naky takovydle radio tak ty repro nakej obyc zaklad. dejme tomu od 40-70 W vic urcite ne pac to by neutahlo.
aha tak to jo ja mam nake japonske sono nevim kolik to ma vykon ani to na nem neni napsane tak sem z toho blbej
-> petr kliment: No kolikatky - vykon zalezi na radiu a popripade na zesilovaci. Vzdy je mit ty repro o neco malo vic nez ma samotny zesilovac / radio. Ale jen o trosku !! to proto aby jsi privyssim voume znich neudelal smazenky.
jo 100 mm je fakt malo no ale co nadelam jo vzadu to ma plato ja jen potrebuju vedet kolikatky tam dat vykonove
-> petr kliment: Tak to ze nechces rejpat do dveri schvaluju ale pokud jsou v palubce 100mm v prumeru tak tam bohuzel zadny zazraky neudelas 100 je fakt malo - se nadava na feldy ze maji ve dverich 130 :o) ale proti tem tvejm budou porad asi dobry. A jak to ma teda auto resini v zadu? to ma naky plato v kufru nebo jak? Tydle auta jsem fakt nikdy nejak nezkoumal - skus treba googl jestli nejsou naky stranky venovany temhle autum tam by ti asi rekli vice.
bohuzel nema ono to ma repraky v palubce 100mm prumer ted tam nake chcu ale nevim jake tak tam dat do dveri ripat nechcu
-> petr kliment: A je tam uz neco ve dverich?? suzuky to jde mimo mne tak nevim zda tam neco uz je.
chcu to do suzuki swift ja prave nevim kolikatky tam mam dat a jakou znacku vis jak
-> petr kliment: A do ceho to teda chces? I kdyz zaklad bude porad stejnej myslim ten predek.
aha tak to jo ale ja uz sadu nemam
-> petr kliment: Jo v pohode. Vcera meli i jiy sve dny.
jak jsem psal na inspirace mrkni tady do diskuze - audio a idealni je nekam k palubni desce popripade nahodu na dvere vyskace do dveri apod - bacha do dveri tece voda tak na to myslet!! dat naky stredobasy. A popripade za sedacky jeste naky ten mensi aktivni woofer ale tim bych to neprehanel - ja osobne todle moc nemusim kdyz vidim jak auto jede a dela jen tuc tuc a vysky zadny.
jak jsem psal na inspirace mrkni tady do diskuze - audio a idealni je nekam k palubni desce popripade nahodu na dvere vyskace do dveri apod - bacha do dveri tece voda tak na to myslet!! dat naky stredobasy. A popripade za sedacky jeste naky ten mensi aktivni woofer ale tim bych to neprehanel - ja osobne todle moc nemusim kdyz vidim jak auto jede a dela jen tuc tuc a vysky zadny.
chlapy sory za ten vcerejsek ale byl sem nejak mimo
hmm
Je to mozny ze to jeste stihnul :o)
Už jsem taky koukal ale 2.11. byla dle mě ještě vše ok
Asi jo no ma tam: Datum registrace: 02.11.2007 18:30:05
to už zase funguje registrace? Jsem měl za to že ji U-Geen ještě nepovolil

a ten důvod: ste hrozní. Jak malé děcko 

no tim zamcenim si to teda vyresil covece se nediv s takovymdle chovanim - chtelo to jen vetsi popis a skus tady i trosku pohledat uz to tu resilo xyz lidi.