->stana1: já mam tohle rádio a naprostá spokojenost, jinak výběr záleží opravdu na tobě, dneska už zase tak zásadní rozdíly nejsou, pokud teda nechceš investovat do Clarionu
-> stana1: Musíš si vybrat sám co chceš. Buďto poslouchat zvuk z CD nebo Mp3 a nebo mít možnost poslouchat hluk z flešky a SDkaret....
K těm tlačítkům jsi mě pobavil.Kvalitní rádia nemají s kolečkem problémy.Měl jsem většinu autorádií s kolečkama a dneska už ani jiný nechci.Je to rychlejší a pohodlnější.
Rádio bych volil třeba tohle...určo lepší jak to tvoje vybraný slony....
ale zase je pravda že je to neznačkové rádio ale je zase na karty a usb, a tak sháním nějaké jiné rádio hlavně kvalitní do 3000kč máte někdo nějaké skušenosti z jinými typy které by jste mi doporučily? když už ne toho sony?
no mě se líbí ten dizajn ale pokud by jsi věděl o nějakém dobrém rádiu do 3000 které přehraje mp3 a zesiluje se tlačítkem a nikoli kolečkem tak mi dej echo
a víte někdo nějakém? přehrává tento typ mp3? protože když jsem se pohyboval různě po netu tak tam u jednoho psaly že přehrává a u druhého zase že ne tak nevím
mužete mi říct jaké máte zkušenosti s tímto autorádiem? a případně kolik asi stojí? na netu jsem našel buď přes 5 tis. kč a nebo že už se neprodává tak to potem nevím?