-> Tuner#2: Tak jsem obvolal X obchodu..da se to sehnat bez problemu jenze cena cca 400-600kč !!!!! Coze je silene. Dle meho nazoru to je jen kvuli zlodejum, kdyz ukradnou autoradio tak aby to nbylo pak takove lehke.
Jinak sehnal jsem to v GM el. viz www.gme.cz/cz/index.php?p
age=produ...
snad to je vončo. Zitra to ojednavam.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Iso konektor
-> Vojta: Hmm, tak to je maso, asi taky budu muset zvednou marži 

-> Tuner#2: Specialku tady tezko hledam..a ono to tady maji ale 500kč a vic
-> Vojta: V nějaké speciálce car hifi to musí mít.

-> Tuner#2: ja si vsiml jenze to ut je nejaka vyjimecna cena..vsude chteji kolem 500kč
pokusim se to tu mistne sehnat..kdyz ne tak po netu no zas dobirka a tak..diky ale za info

-> Vojta: Redukce i Pioneera na ISO - první odkaz v googlu. elektro-dvd-audio.nej-cen
y.cz/37171/redukce-iso-pio
neer-16pin-od-r-2003.html
-> Tuner#2: Nevim asi ho nemel nebo to nechal v aute.netusim..
v kazdem pripade po cem se mam pidit? Redukce na ISO z ceho? co to je na tom PIO?
v kazdem pripade po cem se mam pidit? Redukce na ISO z ceho? co to je na tom PIO?

-> Vojta: Proč Ti to k rádiu neposlal? To je součástí každého rádia, neb každý výrobce si dělá vlastní konektory :-/ Ale určitě se to dá sehnat, ale nikdy jsem po tom nepátral, ale bude to redukce na ISO. To druhý bude asi na CD měnič a ovládání dalších přídavných věcí - např. DAB tuneru apod.

No ja mam prave japonce..tam je konektor jejich najaky..na to je prave prechodka na ISO ..a ted bych jeste potreboval prechodku na ISO a tady ten blbinec na radiu..bych mel 2 redukce! neni to moc? Nedalo by se koupit redukci z Japonce (mazda) na prave tady to? abych omezil jeste ISO konektor mezi tim zbytecne?
-> Vojta: Aha takhle tak to jo uz chapu ted je mi to jasny. Urcitenekde kde se zabyvaji audio muzikou do aut tak budou mit prechodku. Cenu cekej tak neco kolem 2 kil+- 50.Odhad. Nedavno jsme takhle kupovali prechodku do japonce z toho jejich kabelu na iso. Meli toho fury jen si vybrat.
abychom se porozumeli..ta fotka viz vyse..neni moje.to jsem nasel na netu a je to prave to co potrebuju..je tam ta redukce! ja na starem radiu (sony:o) mam primo iso a ne toto co je tady na te fotce. Potrebuju tady do toho konektoru koupit ten "ISO kabik nebo co to je" viz fotka vyse.
-> Vojta: Fotka sice nic moc ale del meho tam iso mas akorad je na kabelech.V levo repraky v pravo napajeni a spol. A k cemu je ten modry tezko rict pac z te fotky je poznat houby kam to vede nebo co je na tech listeccich napsany. Tak skus lepsi foto.
Trochu obnovim..koupil jsem autoradio Pioneer Deh P3600MP..trochu prekvapeni ze neni v zadni casti klasika ISO konektor je to tam nejake jine..Potreboval bych redukci na ISO viz obrazek. Taky dotaz pro znalce. K cemu slouzi ten modry "konektor" resp. zdirka..diky moc
-> Milan 136: A pritom kdyby nekdo pouzil pana googla a napsal do nej iso konektor tak je to hnedky prvni odkaz takze zadny dlouhy hledani.

-> Kuladmin: Jo to jsem koukal. 2 témata jak zapojit rádio hned pod sebou

-> Milan 136: Taky si rikam ze uz ho znam skoro nazpamet
A nejlepsi je ze ty temata byly chvilku asi 4 zasebou.
No jo no hold obcas lidi ani hledat neumej viz pan google.

No jo no hold obcas lidi ani hledat neumej viz pan google.
-> Kuladmin: Ty jo ty se navkládáš těchto odkazů . to už je asi 5 téma
Když jsou lidi lýný hledat....

-> Kuladmin: Ty jo ty se navkládáš těchto odkazů . to už je asi 5 téma

-> Nepér: Ne to není. To někdo očísloval po svým
Sem se lek, že jsem se před měsícem upsal, když to někdo vytáhnul, ale je to tak jak píšu, několikrát ověřeno.

Jj,taky sem měl zapojený ztlumení jasu displeje při zapnutí světel,ale jak se musí svítit celej den,tak jsem to zrušil a v noci si displej kdyžtak vypnu uplně.. 

A vůbec to číslování neni moc ISO.
Je to tak, jak píše T#2, pin č. 5 se připojuje na obrysovky, aby rádio v noci nesvítilo do xichtu, bohužel s celodenním svícením to trochu nesvítí celej den 

No u tý 5 bych řekl, že spíš osvětlení rádia. Např. origo rádio v Octavii. Po zapnutí světel jde do něj proud. I felda tam má ten kabel nataženej
-> Tuner#2: asi tak 

2 reguluje hlasitost dle narůstajícího hluku v kabině
5 po zapnutí světel pohasne displej na "noční režim" - u některých rádií se dá nastavit max. jas.
5 po zapnutí světel pohasne displej na "noční režim" - u některých rádií se dá nastavit max. jas.