skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pioneer vs. Blaupunkt
Ještě je taky dobrý se koukat na RMS výkon.
Pavlik 16.10.07 19:44:07 napsal: bych ti ho mohl tak akorat vyfotit:D je na kazetu, da se vytahnout a ma rds to vse jo a je cerny
Ukrmí? Snad jo, já ty ovály Magnat slyšel na 4x40 rádiu a bylo slyšet v autě dost, ale nevim jakej máš výkon. Jestli by nebylo spíš lepší koupit nejdřív rádio?
Ukrmí? Snad jo, já ty ovály Magnat slyšel na 4x40 rádiu a bylo slyšet v autě dost, ale nevim jakej máš výkon. Jestli by nebylo spíš lepší koupit nejdřív rádio?
jj diky moc:)
Pavlik 16.10.07 19:43:01 napsal: a ještě jsem se chtěl zeptat jak je to s citlivosti a frekvenci? kdyz budu porovnavat dva repraky tak jak poznam ktery ma lepsi frekvenci nebo citlivost?
Co se týče citlivosti, tak je lepší vždy to větší číslo a u frekvence je dobrý co největší rozsah.
Co se týče citlivosti, tak je lepší vždy to větší číslo a u frekvence je dobrý co největší rozsah.
frekvence čím menší první číslo a čím vetší druhé čislo tak je to lepší? a u citlivosti cim vetsi tim lepsi?
bych ti ho mohl tak akorat vyfotit:D je na kazetu, da se vytahnout a ma rds to vse jo a je cerny

a ještě jsem se chtěl zeptat jak je to s citlivosti a frekvenci? kdyz budu porovnavat dva repraky tak jak poznam ktery ma lepsi frekvenci nebo citlivost?
A co máš za rádio?
a mysliš že mi to ukrmi radio?
je tam takovy starší ale už má rds:D
je tam takovy starší ale už má rds:D
jo diky
Zadní reproduktory bych dal na plato, ty díry se tam daj udělat v pohodě na ovály.
Třeba tyhle www.carhifi.prodejce.cz/i mages/.../Magnat%20Ultra69 00%20,%20Ultra%206900.htm
Sice mi možná někdo napíše, že ti nabízim špatně, ale myslim si, že to neni o moc dražší než ty TS-G1709 ale mysli, že ti budou v pohodě stačit a doopravdy něco zahrajou a ten předek bych vyřešil tak, že bych tam dal asi tyto www.carhifi.prodejce.cz/i mages/.../Magnat%20UltraS% 20132.htm ale nebál bych se tam dát ty 16ky.
Třeba tyhle www.carhifi.prodejce.cz/i mages/.../Magnat%20Ultra69 00%20,%20Ultra%206900.htm
Sice mi možná někdo napíše, že ti nabízim špatně, ale myslim si, že to neni o moc dražší než ty TS-G1709 ale mysli, že ti budou v pohodě stačit a doopravdy něco zahrajou a ten předek bych vyřešil tak, že bych tam dal asi tyto www.carhifi.prodejce.cz/i mages/.../Magnat%20UltraS% 20132.htm ale nebál bych se tam dát ty 16ky.
jo ale klidne i jinak necham si poradit...
A ty zadní chceš počítám dát na plato, že jo?
do dvou tisíc nejlépe kolem 15ti set a všechny 4
Co se týče rozměru, tak v pohodě ti tam vlezou 13ky a se 16tkama budeš už muset zasáhnout malinko do konstrukce dveří (pokud se bavíme o 120ce), ale neni to žádnej průser. Tvoje finanční hranice je kolik?
ale zase nechci nejaky smejdy z tesca za 200 a uz nehrajou...
no nemusi... jestli máš jinou alternativu tak klidně piš... no mě se nechtějí dělat do tapecu větší díry... a taky nemam moc peněz... to víš chudej student...:D
Musí to bejt zrovna pioneer nebo blaupunkt? Pokud ano, tak bych já bral pioneer, ale volil bych na předek větší rozměr než 10cm.
zdarec,
potřeboval bych poradit, vubec nerozumim reprakum jaka je lepsi citlivost a tak... navic mam starší rádio... Rozhoduji se mezi Pioneer Ts-G1009(vpředu) + Ts-G1709(vzadu) a
Blaupunkt BGx 402(vpředu) + BGx542(vzadu) diky za rady
potřeboval bych poradit, vubec nerozumim reprakum jaka je lepsi citlivost a tak... navic mam starší rádio... Rozhoduji se mezi Pioneer Ts-G1009(vpředu) + Ts-G1709(vzadu) a
Blaupunkt BGx 402(vpředu) + BGx542(vzadu) diky za rady