skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Problém s anténou
-> kaprik faster: Nemáš otočenou anténní patku-konec koax kabelu,jádro dolů,kostra na plech střechy-dobře očistit a máznout,pak může bejt zkrat mezi šroubem držícím patku a kostrou třebas,multimetr,měřit a pravda vyjde najevo

-> Luukkyy: kdybys četl diskuzi níž tak nepíšeš takovouhle ptákovinu
To rádio je shit, ale v pokoji mi hrálo i na kusu drátu a v autě prostě nehraje. Vyměnil jsem anténu, koaxiální kabel, všechno a je to pořád stejný. A dělalo to i jiný rádio. Naprosto to stejný. Ukostřený to mám. Tak nechápu. Divný je že když se dotknu koaxu co jde k anténě v místě střechy tak to začne hrát...

-> kaprik faster: Tím rádiem myslíš ten noname shit AAA Auto, který máš v autě?
Pokud ano, tak to se neopravuje, ale vyhazuje
Ale vážně - puč si někde anténu a zkus ji zapojit - vůbec ji nemontuj. Jesli to bude hrát, tak máš v řiti +koaxiální kabel u staré antény(počítám, že kabel si nově netahal)
Pokud ano, tak to se neopravuje, ale vyhazuje

vsak strc do toho radia kousek dratu a mel bys chytit taky ...ja nez jsem si poridil antenu jsem mel kus dratu asi 1,5m a chytal jsem hodne veci.
-> Bobesh: zkusím to ještě jednou pořádně ukostřít..... Ale divný je že to je všechno nový, komplet a dělá to to stejný co u starýho.....tak problém může být fakt jedině v tom ukostření ne????
-> kaprik faster: Ani nový neznamená v pořádku,půjč si multimetr a proměř koax jednotlivě,proti sobě a možnej průraz na kostru.Ani prut nemusí být bez vady. Pořádné ukostření kabelu na patce je pro správnou funkci nutností.
-> kaprik faster: nový se nemusí = dobrý
jo antenu potřebuju taky novou ale 700 kil
jo antenu potřebuju taky novou ale 700 kil

-> spartra: no napadá mě jedině ta kostra protože koax i konektor jsou nový...

-> kaprik faster: mě to dělalo když mě bylo ukraden autoradio posra... mě konec s konektorem na koaxu co de do rádia, sem ho musel přepájet
co kostra dobrá
co kostra dobrá
-> MerHanz: koax je novej...zapojenej dobře..měl jsem tam už 2 rádia a u obou to stejný!!!!A celý vedení je nový...
možná špatně zapojenej koax do konektoru, nebo muže bejt dolámanej....
Proč mi v autě nechce hrát rádío? Myslím FM. Rádiem to není. Nemůžu nic chytit. Dal jsem novou anténu a je to furt stejný. Mám ju danou vepředu na střeše. Divný ale je že když se jí dotknu v místě kde prochází stropem, začne to třeba hrát atd. Nebo zamelu káblem a hned je to lepší.... Je to stejný jak s novou tak se starou anténou....Help.......