skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Autoreproduktory
12:31:05
02.02.2007
02.02.2007

TUNER
-> Zdany: Může bejt rád,třeba by mu na půl ohmu schořel zesík a měl by prt......

12:03:59
02.02.2007
02.02.2007

Zdany
-> TUNER: Vypadnout ne, Musi nejaky prasknout, bud predni, nebo zadni. :))))))))))))))))))))))))
))) No ceny jsou takovy jaky jsou.. Vymeny wooferu vysla na 2tisice a zesilovace na 5. Teda pokud pocitam protihodnotu prodanych komponentu.
Jj nasere to, Ale stejny by byl Johanik 4ty, takze to je jedno, jen videt po mereni vsude nuly, je drsny. To mel z toho, ze vymejslel nemozny. :))
Jj nasere to, Ale stejny by byl Johanik 4ty, takze to je jedno, jen videt po mereni vsude nuly, je drsny. To mel z toho, ze vymejslel nemozny. :))
11:29:22
01.02.2007
01.02.2007

TUNER
-> Zdany: No ale když odpočteš co jsi dostal za starý zesíky a další věci,tak to tak neroste,navíc s těma tvejma cenama který jsou uplně někde jinde než u nás new věci,tak to neni zas až tak moc.....
Problém je v tom,že ty chceš pořád víc a víííc a víííííííííc,tokud ti nevypadne přední vokno.....
Jo,nejhorší bylo,že to bylo na republice.....Kdyby to bylo na nějakym srazu tak nad tim mávne člověk rukou,ale takhle na Mčr........to musí nasrat.....
Problém je v tom,že ty chceš pořád víc a víííc a víííííííííc,tokud ti nevypadne přední vokno.....

Jo,nejhorší bylo,že to bylo na republice.....Kdyby to bylo na nějakym srazu tak nad tim mávne člověk rukou,ale takhle na Mčr........to musí nasrat.....

11:05:44
01.02.2007
01.02.2007

Power of Bass
Zdany- jo aha,no to poteší 

11:04:23
01.02.2007
01.02.2007

Power of Bass
Tuner#2 - no ja jen tlumočil co a jak mi bylo řečeno 
TUNER- to až tak?

TUNER- to až tak?

11:03:58
01.02.2007
01.02.2007

Zdany
-> TUNER: Muheheeeeeeeeeee, se stava...... Nameril NULU. :)))))))))))))
-> Tuner#2: No jooo, to byly pokusy, ale ted uz to nemuzu vyzkouset znova.. :( Puvodni zesilovace hrajou jinde na Emphaserech. :))
Bedna ve ktere jsem pridal o 1dB byla udusena diky nestastnym sterbinam ktere jsou uzke, vsak vis. :)
Jinak 1dB prisel na 7t Kc. :) Jinak v novych cenach by to bylo repro za cca 14t. Uvidime, co predvede Helix. To je dalsich v novych cenach cca 15t.
-> Tuner#2: No jooo, to byly pokusy, ale ted uz to nemuzu vyzkouset znova.. :( Puvodni zesilovace hrajou jinde na Emphaserech. :))
Bedna ve ktere jsem pridal o 1dB byla udusena diky nestastnym sterbinam ktere jsou uzke, vsak vis. :)
Jinak 1dB prisel na 7t Kc. :) Jinak v novych cenach by to bylo repro za cca 14t. Uvidime, co predvede Helix. To je dalsich v novych cenach cca 15t.
10:19:12
01.02.2007
01.02.2007

TUNER
-> Tuner#2: jj,a Johanik by mohl vyprávět na kolik ho vyšlo nezapojení remote do zesíku....

10:15:57
01.02.2007
01.02.2007

Tuner#2 - zrušená registrace
-> Power of Bass: Tak koukám, že "poslal do prdele" akorát holčinu a nějakého kluka co neznám a co asi byli jen náhodně na srazu a nevím, kde máš teda těch hodně značek včetně magnatů a pincků
A kolik je 1 dB by mohl Zdany vyprávět, na kolik ho to vyšlo

A kolik je 1 dB by mohl Zdany vyprávět, na kolik ho to vyšlo

21:36:04
31.01.2007
31.01.2007

Power of Bass
Hanuš -šak ja nic neřikam 

21:28:26
31.01.2007
31.01.2007

Hanuš
-> Power of Bass: 1dB navíc není jen tak, o už musíš mít o sakra dost výkonější zesilovač, a repro aby to vydrželo...

20:13:29
31.01.2007
31.01.2007

Power of Bass
19:06:02
31.01.2007
31.01.2007

Power of Bass
melo to byt loni na podzim ve vyškově ,kategorie nevim jak se deli ale pry "dva woofry" neco tak :P hodite mi pak odkaz abych se taky podival ? 

16:45:44
31.01.2007
31.01.2007

Zdany
-> Tuner#2: Asi tak.
Sice Holiš by se dal hledat, ale kategorii je spousta a srazu jeste vic. takze bud sraz, na kterem meril a nebo alespon kategorii.
Sice Holiš by se dal hledat, ale kategorii je spousta a srazu jeste vic. takze bud sraz, na kterem meril a nebo alespon kategorii.
15:56:42
31.01.2007
31.01.2007

-> Power of Bass: Samotná charakteristika není všechno a záleží na impedanční charakteristice, na impulzivní odezvě, na směrovosti a další spoustě věcí a vybírat dobrý repro jen podle papírů nejde.
Jsem zvědavý na to jméno a kde to bylo, aby jsi nám ulehčil hledání - myslím jaký sraz

Jsem zvědavý na to jméno a kde to bylo, aby jsi nám ulehčil hledání - myslím jaký sraz

15:49:35
31.01.2007
31.01.2007

Power of Bass
Tuner#2 - tak to joo
,no jinak sem se dival a stejnou neli lepsi charakteristiku než to z dexona co sem tu hodil maj ARV 104 
Zdany -
no to je teda rachot na 39hz...njn to uz sou pak težke penize v tom
a 56mm zdvih? 

rikam jedine co vim,ze ma stribrny P306, a pry uz to ma rozebrane a chysta novou bednu .zkus Holiš ,no ja sa komoša zeptam jak bude online

Zdany -

rikam jedine co vim,ze ma stribrny P306, a pry uz to ma rozebrane a chysta novou bednu .zkus Holiš ,no ja sa komoša zeptam jak bude online

15:15:24
31.01.2007
31.01.2007

Zdany
-> Power of Bass: Polsko chlapce nebrat. :))
Jinak jak pise T#2, dej jmeno toho, kdo na db dragu nekoho porazil s tema polakama. :) Radi se podivame.
Jinak v moji kategorii je jsou a budou soutezici s magnatama, kteri davaji 147dB +- nejake desetiny na 39Hz. A to je na tuhle frekvenci masakr. Takze mi to neprijde jako znacky na pytel. Jinak si ten clovek ted zahrava s bednou osazenou wooferem doporucovanou znackou Ground Zero Plutonium myskim. Tyhle woofery maji celkovy zdvih membrany 56 mm, coz je opet super hodnota. Ovsem ten zesilovac, co to pohani stoji 60t Kc. Tak on i ten woofer je za dobrych 20t. :))
Jinak jak pise T#2, dej jmeno toho, kdo na db dragu nekoho porazil s tema polakama. :) Radi se podivame.
Jinak v moji kategorii je jsou a budou soutezici s magnatama, kteri davaji 147dB +- nejake desetiny na 39Hz. A to je na tuhle frekvenci masakr. Takze mi to neprijde jako znacky na pytel. Jinak si ten clovek ted zahrava s bednou osazenou wooferem doporucovanou znackou Ground Zero Plutonium myskim. Tyhle woofery maji celkovy zdvih membrany 56 mm, coz je opet super hodnota. Ovsem ten zesilovac, co to pohani stoji 60t Kc. Tak on i ten woofer je za dobrych 20t. :))
13:52:46
31.01.2007
31.01.2007

-> Power of Bass: No podle toho obrázku ta char. není moc vidět, ale než tyhle polský, tak bych šel do repro Seas a tam jsou kolem 800 - 1200,- už slušný výškáče. Ale doma mám Bowers Wilkins DM 603 S3 a na jejich výškáče s trubící, která tlumí parazitní kity membrány jen tak něco nemá... Máš ho ve druhé řádce na začátku v řezu:www.bwspeakers.com/index.
cfm/.../Model%20DM603%20S3
12:53:18
31.01.2007
31.01.2007

Power of Bass
Tuner#2 - a co tyhle vyšky,ty uz by sis domu poridil ?
charakteristika dobra ne?

12:20:58
31.01.2007
31.01.2007

Power of Bass
Tuner#2 -tohle beru jako výzvu,bo ja nekecam a kamos by nekecal me,tak nevim proc by bratranek kecal jemu 
Tuner#2+Zdany - do nedavna sem si myslel že něco vím,ale zistil sem že vim lautr ho*no ,děkuji

Tuner#2+Zdany - do nedavna sem si myslel že něco vím,ale zistil sem že vim lautr ho*no ,děkuji

12:18:20
31.01.2007
31.01.2007

-> Power of Bass: Tak zjisti jeho jméno a uvidíme, zda jen krmil kamarády a nebo opravdu někoho porazil
-> TUNER:

-> TUNER:

12:08:37
31.01.2007
31.01.2007

Power of Bass
TUNER-nnic nepobavi tak jako neznalost druhych co 
posledni vetou si myslel tu o spl ne o mazani prispevku ze 
njn kazdy jede na necem jinem 
Tuner#2 -jako mysliš že kecam nebo co?
a v plate ma pry nejake 4 pincky a vepredu jbl,tak mi to bylo receno,ted si nejsem jisty jestli nema stribrnopu P306? jak rikam je to kamosuv bratranek,ja ho neznam 

Tuner#2 -jako mysliš že kecam nebo co?

11:53:56
31.01.2007
31.01.2007

TUNER
-> Tuner#2: Ta poslední věta je hezká......a někdo na tom třeba uplně ujíždí....

11:53:24
31.01.2007
31.01.2007

-> Zdany: Se úplně
-> Power of Bass: Jo a nic nemaž, pak by vlákno ztratilo smysl a třeba se takhle poučí víc lidí.

-> Power of Bass: Jo a nic nemaž, pak by vlákno ztratilo smysl a třeba se takhle poučí víc lidí.

11:51:59
31.01.2007
31.01.2007

-> Power of Bass: Napiš jeho jméno, auto a na kterém srazu porazil ty Magnaty a já už si to vyhledám - výsledky jsou na netu a zhruba vím, co kdo má v autě
Jinak ve Zdanyho kategorii vyhrál kluk a kupodivu má (měl v autě Magnaty) a to Zdany tlačí přes 140 dB
SPL ale není všechno a mě to nic absolutně neříká

SPL ale není všechno a mě to nic absolutně neříká

23:21:13
30.01.2007
30.01.2007

Power of Bass
Zdany- a s nikym se nehadam nanejvys polemizuji neco jen rikam co si myslim a ptam se snad,prece nebudu poucovat nekoho jako vas dva,zas tak blbé né su 

23:19:59
30.01.2007
30.01.2007

Power of Bass
Zdany- tak sry no,nemam tech +10let zkusenosí..už mlčim a kdyby to šlo zmenim i nick ...
neni to muj bratranek ale kamosa a nameril.mnt. ma je tam dva,znacku nevim no "138dB. napaj.kabel 25mm2 .ZES DIGITAL MONOBLOK 500w NA 2OHM.OZVUCNICE 30LITRU PLUS BASREFLEX 80 30 CISEL DLOUHÝ"
a timto teda končim.. (jeste premyslim ze smazu teda ty sra*ky co sem tu zanechal
)
neni to muj bratranek ale kamosa a nameril.mnt. ma je tam dva,znacku nevim no "138dB. napaj.kabel 25mm2 .ZES DIGITAL MONOBLOK 500w NA 2OHM.OZVUCNICE 30LITRU PLUS BASREFLEX 80 30 CISEL DLOUHÝ"
a timto teda končim.. (jeste premyslim ze smazu teda ty sra*ky co sem tu zanechal

22:36:55
30.01.2007
30.01.2007

Zdany
-> Power of Bass: A pokud ma bratranej v bedne polske repro, proc nenapises znacku? Ma tam snad Visatony, nebo co to je? Jinak kolik ten tvuj bratranek na Db Dragu nameril, ze s nima posila magnaty do pr..ele ? A jaky magnaty poslal do pr..ele? Typu maji mnoho. Ja s nima souitezil cely rok a vim co umi. Dokonce jsem litoval toho, ze jsem je prodal. Teda co se tyce tlaku. Jinak diky za to , ze mam Hertze, maji uplne odlisny bas a ten se mi zamlouva vice.
22:32:28
30.01.2007
30.01.2007

Zdany
-> Power of Bass: Chlapce chlapce, studuj dal a vyjadruj se, az neco budes mit "za sebou". Takhle kdyz to ctu, opravdu placas jedno pres druhy a jeste se snazit delat chytreho. Ver tomu, co rika T#2. Je to znalec v oboru a nedoporucuji se s s nim prit, ztrci te do kapsy, kdy si vzpomene. To co slysel, instaloval, ladil, prodal, co ma doma tak s tim se ty nemuzes nikdy rovnat. Sorry, ale ver tomu ze to tak je. A to se te nechci nikterek dotknut. Ale radeji cti co najdes, studuj, poslouchej, jezdi na srazy a nehodnot neco, o cem nemas paru.
21:09:07
30.01.2007
30.01.2007

Power of Bass
za ten SPL sry sem se sek (už sem si zistil co je to z skratku )
maj v tem ale strasny bordel, se clovek o tom repraku takhle nic nedovi 

18:08:20
30.01.2007
30.01.2007

Power of Bass
Tuner#2-nebyva to oznacen jako SPL a pak am treba basak 94dB ? :) jo jinak jeste k cimbalovi ,bavil sem se s kamosem jehoz bratranek se s cimbalou zna (resli sme co ma v aute )-"...BRATRÁNEK MÁ TAKY TY POLSKÉ (repro v subači) A DB DRAGU POSLAL HODNE ZNACEK DO PRDELE VCETNE MAGNATU ,PINCKA A TAK.JE PRAVDA ZE MU TO CIMBALA POLECIL"
jasny dB drag neni asi zrovna o kvalite že ,ale.. :p 

15:38:43
30.01.2007
30.01.2007

-> Power of Bass: Pokud jsi neviděl citlicost při 2,83V, tak moc velký přehled nemáš, protože dnes je to hodně rozšířené a pro laika to vypadá jako větší citlivost
Charakteristika kdy výrobce uvede, že je +/- 3 db je taky spíš vyjímkou těch lepších firem a v tom tesla je téměř unikát, že udává i naměřenou křivku. Ono teda u samotných repro je to i ve světě zvykem (Seas, Focal, Scan speak atd. to udávají taky) ale to je spíš z důvodu možné stavby reprosoustavy a předběžného návrhu výhybky a dělícího kmitočtu. Stejně, když se bedna staví, tak se to musí ladit měřením v bezdozvukové komeče, jinak je výsledek špatný...
Já mám repro v autě před sebou a zvuk přichází z předu. Většina lokalizovatelného zvuku jde ze středobasu a výškáčů a ty mám před sebou.
Audiofil? Možná jo, ale klidně a rád si poslechnu třeba Landu, ač tak dobře nahraný není

Charakteristika kdy výrobce uvede, že je +/- 3 db je taky spíš vyjímkou těch lepších firem a v tom tesla je téměř unikát, že udává i naměřenou křivku. Ono teda u samotných repro je to i ve světě zvykem (Seas, Focal, Scan speak atd. to udávají taky) ale to je spíš z důvodu možné stavby reprosoustavy a předběžného návrhu výhybky a dělícího kmitočtu. Stejně, když se bedna staví, tak se to musí ladit měřením v bezdozvukové komeče, jinak je výsledek špatný...
Já mám repro v autě před sebou a zvuk přichází z předu. Většina lokalizovatelného zvuku jde ze středobasu a výškáčů a ty mám před sebou.
Audiofil? Možná jo, ale klidně a rád si poslechnu třeba Landu, ač tak dobře nahraný není

15:29:35
30.01.2007
30.01.2007

Power of Bass
Tuner#2 -no spis sem myslelže si da vic zalezet na kvalite odvedene prace aby se to neodlepovalo a ja nevim co
citlivost sem zatim videl jen uvadenou normal 1W/m ,a myslim ze frekv rozsah. např.35hz-18khz je uvaden v onom rozmezi do -3dB snad aspon u tech znackovych nebudou psat 20hz kdyz tam bude utlum treba 6dB uz
no tak ja nejsem tak naročný me se to libi jak to hraje,dycky to muze byt lepsi,ale kvalita je primo umerna cene vetsinou ze
mozna sem hluchy,mozna jen mene narocny
ale nejak jako neresim odkad to hraje,pac jak rikam,pri velke hlasitosti uz se mi to projevuje jako z prostoru (precijen sedis v aute priblizne uprostred mezi reprama ne? a potichu je to slyset ale pak uz se to prolina,aspon tak to vnimam ja
) (1.kazdy to muze vnimat jinak,2.jak to mylsim a jak to vyzni sou taky 2 ruzne veci leckdy
) 
ses opravdu celkem audiofilni co? priznejse (dle poslednich vet prispevku
)..

citlivost sem zatim videl jen uvadenou normal 1W/m ,a myslim ze frekv rozsah. např.35hz-18khz je uvaden v onom rozmezi do -3dB snad aspon u tech znackovych nebudou psat 20hz kdyz tam bude utlum treba 6dB uz

no tak ja nejsem tak naročný me se to libi jak to hraje,dycky to muze byt lepsi,ale kvalita je primo umerna cene vetsinou ze

mozna sem hluchy,mozna jen mene narocny

ses opravdu celkem audiofilni co? priznejse (dle poslednich vet prispevku

14:31:51
30.01.2007
30.01.2007

-> Power of Bass: To jako myslíš, že tam dal silnější drát nebo, cívku namotal raději 2 x
Chlapče on se musí vejít do magnetické mezery a tak to udělá stejně pro mě, i pro někoho jiného...
Pokud se zvyšující se hlasitostí nejsi schopem určit odkud to hraje, taksi buď hluchej a nebo máš nekvalitní repro, které zkresluje a tím máš pocit hučení v hlavě a opravdu už po pár minutách nevíš která bije viz. totálně blbě ozvučené vesnické zábavy, ale kolikrát i "kvalitní" koncerty vyhlášených kapel. Já v autě ten problém nemám a doma taky ne.
Citlivost se udává při 1W z 1m a nebo dnes hodně běžně 2,83v z 1m a tím akorát odečteš zhruba 3 db z údaje a jsi na svém. Pokud tam někdo neuvádí podmínky měření, tak ten údaj je samozřejmě k ho*nu
To platí i charakteristice, kde není +/- třeba 3dB, ale je tam jen samotný údaj, tak je to zas k ničemu, ale prostě doba je taková.
Tenhle výškáč je tak vhodný na nějaké menší diskotéky a nebo zábavy, ale na doma si představuju podstatně kvalitnější měnič a rozhodně to nebude tlakový výškáš, ale repro s normální kalotou, která má většinou lineárnější průběh. U tlakáče výšky téměř vždy ječí, řvou, pěkně cinkají nebo jak jsi to psal, ale kvalitní zvuk z nich neleze.
Já poslouchám téměř všechno, od klasiky počínaje, přes jazz, rock, dance a techno konče. jediné co nemusím jsou dechovky, ale jinak mám doma hodně široký záběr. Pokud něco testuji, tak jedině klasika a nebo jazz popřípadě akustická muzika z nahrávek Telarc, DCC, Chesky rekords a další. To jsou studia, které vydávají kvalitní Cd a ne ten brak, co běžně koupíš v obchodě. 99% je totiž blbě nahráno, respektive namixováno

Pokud se zvyšující se hlasitostí nejsi schopem určit odkud to hraje, taksi buď hluchej a nebo máš nekvalitní repro, které zkresluje a tím máš pocit hučení v hlavě a opravdu už po pár minutách nevíš která bije viz. totálně blbě ozvučené vesnické zábavy, ale kolikrát i "kvalitní" koncerty vyhlášených kapel. Já v autě ten problém nemám a doma taky ne.
Citlivost se udává při 1W z 1m a nebo dnes hodně běžně 2,83v z 1m a tím akorát odečteš zhruba 3 db z údaje a jsi na svém. Pokud tam někdo neuvádí podmínky měření, tak ten údaj je samozřejmě k ho*nu

Tenhle výškáč je tak vhodný na nějaké menší diskotéky a nebo zábavy, ale na doma si představuju podstatně kvalitnější měnič a rozhodně to nebude tlakový výškáš, ale repro s normální kalotou, která má většinou lineárnější průběh. U tlakáče výšky téměř vždy ječí, řvou, pěkně cinkají nebo jak jsi to psal, ale kvalitní zvuk z nich neleze.
Já poslouchám téměř všechno, od klasiky počínaje, přes jazz, rock, dance a techno konče. jediné co nemusím jsou dechovky, ale jinak mám doma hodně široký záběr. Pokud něco testuji, tak jedině klasika a nebo jazz popřípadě akustická muzika z nahrávek Telarc, DCC, Chesky rekords a další. To jsou studia, které vydávají kvalitní Cd a ne ten brak, co běžně koupíš v obchodě. 99% je totiž blbě nahráno, respektive namixováno

13:13:02
30.01.2007
30.01.2007

Power of Bass
Tuner#2- mam to premotavane po znamosti,tak si snad dal zalezet trochu vic
jinač,vim že ty nerad kdyz se resi plato a ne predek
ale ja neresim plato jako primarni a jediny prvek ozvuceni
a nevim ted asi zas spadnete oba predsedove ze zidle,ale mi to prijde ze kdyz se hudba da vic uz nahlas,stejne to slysim z prostoru stejne intanzivne,uz se mi nejak nedeří rozlisit jestli to de zepredu nebo zezadu (nebo to neni tak markantni a nevadi mi to
)
Jeste k te citlivosti,sem myslel ze je to uvadeno pri 1W na 1m a je to verohodny udaj,ktery je meřen za stejnych podminek u kazdeho vyrobce :P jak mam teda poznat ze repro s uvadenou citlivosti 93dB nebude hrat stejne neli hůře jak s citlivosti 88dB od jine značky? :P (asi jedine poslechem že,coz ale neni vzdy mozne že..
), davals za priklad repro řady C ,neni A nejkvalitnejsi? nebo jak to maj sakryš delene?
Zdany - ja vim že reprak neni o vzhledu ale o kvalite zvuku,ale me se ty ground zera nejak nelibej
.Nevim proc neuvadej aj frekv.charakteristiky u vsech tech repro obecně
(snad jen TVM na svem webu
)kdyz uz nic,cloveku to snad aspon neco rekne kdyz uz to nemuze slyset ne? :)
P.S. Tuner#2 - mužeš mi objasnit proč by ten vyškač nebyl vhodný? nejak nevim proc jako ne
*1* (předpokladam že poslouchate spis "tanečni" hudbu *4*)

Zdany - ja vim že reprak neni o vzhledu ale o kvalite zvuku,ale me se ty ground zera nejak nelibej

P.S. Tuner#2 - mužeš mi objasnit proč by ten vyškač nebyl vhodný? nejak nevim proc jako ne

12:30:12
30.01.2007
30.01.2007

-> Fantozzi: Ohledně opravy souhlas. Funkčnost to tak nějak splní do baru, ale na doma to zpracování prostě nemůže být takové jako při sériovce.
A repda do Felicie jsou opravdu děsná, ale platí to i o Fabii - prostě co nejnižší cena je jediné o co jim jde.

12:12:41
30.01.2007
30.01.2007

Fantozzi
-> Tuner#2: jéje, všiml jsem si debaty o přemotávaných repro - osobně si myslím, že to Cimbala i Husák dělají dobře, ale - asi má smysl nechat si opravit repráky na ozvučování baru, nebo třeba nějaké zábavové kapely, ale na nějaký hifi bych to taky neviděl :-). Nehledě na to, že ti oba udělají z jakýho koliv repráku Teslu :-) A tím se dostávám k repru do felicií za 3 Euro - já tam měl z výroby nějaký dvoupásmový TVM a ne, že by to bylo něco úžasnýho, ale o dost lepší, než to, co tam měl z výroby švagr.
22:27:10
29.01.2007
29.01.2007

-> Power of Bass: Proč pořád řešíš repro do plata, když je důležitý předek a tam prostě kompa z téhle série jsou nic moc. Pokud Pioneer, tak třeba tahle řada už vypadá rozumně:
www.pioneer.eu/eur/.../in dex.html
ale problém je, že zas i v téhle třídě koupíš za sejné nebo dokonce lepší peníze lepší kvalitu a to od firem, co dělají vyloženě jen auto-repro a nebo repro obecně. Pioneer který dělá vše, nemůže být ve všem špička. Já bych od nich koupil třeba Plazmu (asi opravdu nejlepší obraz současnosti), ale repro ani náhodou.
www.pioneer.eu/eur/.../in dex.html
ale problém je, že zas i v téhle třídě koupíš za sejné nebo dokonce lepší peníze lepší kvalitu a to od firem, co dělají vyloženě jen auto-repro a nebo repro obecně. Pioneer který dělá vše, nemůže být ve všem špička. Já bych od nich koupil třeba Plazmu (asi opravdu nejlepší obraz současnosti), ale repro ani náhodou.
22:10:00
29.01.2007
29.01.2007

Zdany
-> Power of Bass: No myslim, ze jsem to nepsal ja, ale Tuner. Je dost mozny, ze to hrat nejak bude. Ale na tech strankach, co jsi dal jako odkaz, neni uvedeno (mozna jen tvurcem webu) citlivost, zda je merena pri 1V/m nebo pri 2.83V/m. Pri hodnote 93dB a prumeru 20cm v aute jiste parady a zvuku tak akorat.. Abych se přiznal, tak 20ky jsem od pioneeru neslysel, proto se k tomu vyjadrovat nebudu. :) JInak si kazdy dejte do auta co chcete, klidne tlampac z nadrazi. To je taky tlakova konstrukce a s 1OW to prerve pul vesnice. :) Jak rikam ja, nebo Tuner, nebo T#2, nebo dalsi, kteri se vice zajimaji o autoifi, je to o osobnim nazoru, vlastnim poslechu a vybiravosti. Nekdo je spokojen s malem, nekdo hleda kompromis, nekdo jde do extremu. Kazdy si slape svoji cestu, ktera je vetsinou provazena spoustou investic, poslouchani, procitani recenzi a namerenych krivek, poslechovych testu atd. Pokud mas zaem o kvalitni hifi, odkaz jsem ti posilal. :)
20:28:45
29.01.2007
29.01.2007

Power of Bass
dobře,znova a ted važne. Zdany sam si řikal že pioneer možna až vyšši řady,je teda označení "A" označením vyšši třidy?
co třeba tyhle 8" do plata? www.tuningautohifi.cz/aut oradia/detail.asp?id=282 citlivost 93dB cena dle shopu 2-3000,-pár ..

co třeba tyhle 8" do plata? www.tuningautohifi.cz/aut oradia/detail.asp?id=282 citlivost 93dB cena dle shopu 2-3000,-pár ..
19:37:00
29.01.2007
29.01.2007

Power of Bass
Zdany- napodobně 

Tuner#2-
ověřěne info,ja pišu tak nejak co si myslim a mam zažite no..dobře no..,balím to nemám na to,pokusim se realizovat v jinem oboru
...
tak aspon ste se pobavili ne?
:P

Tuner#2-

tak aspon ste se pobavili ne?

17:18:18
29.01.2007
29.01.2007

Zdany
-> Power of Bass: Ty nam davas chlapce. :))))))))))))
16:45:22
29.01.2007
29.01.2007

-> Power of Bass: A píšu snad někde že musíš mít stereo od Yamahy za půl mega? Za půl mega bych teda měl doma úplně něco jiného než Yamahu a byl by to třeba Accuphase Cd a zesík a bedny od Bowers Wilkins 803D. Sestava vždy musí být vyvážená a já ještě neslyšel kvalitní repro od Yamahy. Odcházet nemusíš, ale chce to psát ověřené info.

16:13:34
29.01.2007
29.01.2007

Power of Bass
Tuner#2- no dobrá sem si zas naběh,jeste že uz tady od pristiho tydne nebudu abych se strapnoval
no tak nejsem uplny hi-fi zavislak co mu pekne hraje jenom stereo od yamahy za pul mega nebo podobne ,jenom rikam ze to hraje slusne a na doma to staci
:P

16:08:38
29.01.2007
29.01.2007

-> Power of Bass: Myslíš Andrej Cimbala z Valašského Meziříčí? ten už mám pár repro spravil, ale je to tak max. do hospody, kde to před tím odpálil nějaký jouda při chlastacím večírku a lidem stejně po 5 pivu je jedno jak to hraje. Doma bych od něj spravenej reprák nechtěl ani náhodou. A pokud se Ti takový obyčejný tlakáč líbí zvukově, tak je to asi jako s tím woofrem Pioneer. Máš problém, že jsi neslyšel nic lepšího

16:05:24
29.01.2007
29.01.2007

Power of Bass
Tuner#2- řika ti neco firma Cimbala? (tak ten to přemotává) ,no a vyškače snad sou od teho aby cinkaly,maji snadbasovat? 

16:04:03
29.01.2007
29.01.2007

Power of Bass
Tuner#2 "a nebo je srovnané k sobě ve výhybce? " ? to sem nejka nepobral 

16:03:57
29.01.2007
29.01.2007

-> Power of Bass: Jakákoliv oprava a přemotání repro v ČR je značné zvukové - a nikdy to neuděláš tak přesně aby magnetické sycení cívky bylo rovnoměrné tak jako při sériové výrobě. A že to hezky cinká, to jsi mě dostal, to už nemám slov

15:58:46
29.01.2007
29.01.2007

Power of Bass
Tuner#2 -no zbytek na tom asi bude huř,(do středů chi dát asi ARP150) ale spatne to nehraje,kamosi tim ozvucovali akce (15" bass profesionalně přemotavaný a upravený)
proč myslis že by to nebylo na doma? prave že to pekne cinká bez nejakeho boostovani ekvalizerem :))
a vyšlo mě to levneji než stavet neco mensiho tak co

a vyšlo mě to levneji než stavet neco mensiho tak co

15:51:51
29.01.2007
29.01.2007

-> Power of Bass: A co ten zbytek? To má taky 100dB a nebo je srovnané k sobě ve výhybce? Tenhle výškáč není zrovna moc vhodný na domácí poslech.

15:40:04
29.01.2007
29.01.2007

Power of Bass
Zdany -ja to nemyslel zas tak tragicky,jen mi to vyznelo ze TVM nebrat a pritom kdejaky shitek co je na trhu na tom neni o nic lip ,a jasny do plata se nehodej
no tak sem zas o neco chytrejsi,sem netusil ze je to tak zasadní s tou citlivostí
(tak to na tom neni ten vyškač co mam doma v "satelitech" s citlivosti pres 100dB (podle grafu) tak spatne

no tak sem zas o neco chytrejsi,sem netusil ze je to tak zasadní s tou citlivostí