-> Zdany: opravdu???? mel bych zajem!!!
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hledá se...........
17:27:50
03.11.2006
03.11.2006

mirčán
10:27:39
03.11.2006
03.11.2006

Zdany
-> mirčán: Hledají i pro Liberecký kraj. :))
21:24:08
01.11.2006
01.11.2006

mirčán
-> Zdany: skoda ze to neni pro liberecky kraj
13:17:49
01.11.2006
01.11.2006

Luukkyy
-> King: Co by: Já se velmi, ale velice mračím, když mladí lidé, kteří již vyrůstali v naší svobodné společnosti, místo aby se radovali z výdobytků neviditelné ruky trhu, volají po nesmyslných regulacích

10:47:12
01.11.2006
01.11.2006

Zdany
-> King: Nic, nebot na to ma kazdy svuj osobni nazor. :)
20:44:59
31.10.2006
31.10.2006

King
-> Tuner#2: , -> Zdany: ...by mš zajímalo, co by na ty Vaše nářky řek pan Profesor neřkuli ta sebranka libertariánská :c)

18:54:58
30.10.2006
30.10.2006

Nwkt
-> Zdany: -> Tuner#2:

15:24:43
30.10.2006
30.10.2006

Tuner#2 - zrušená registrace
-> Zdany: To snad ne - jsme lidi - a ty se dokážou porvat

14:51:23
30.10.2006
30.10.2006

Zdany
-> Tuner#2: Sundej brejle frajere... A prooooč?? .... Přijde rána. :)))))))))))))))
10:55:13
30.10.2006
30.10.2006

-> Zdany: Jasně v pátek to proberem a vysvětlíme si pár věcí.

21:50:18
28.10.2006
28.10.2006

Zdany
-> Tuner#2: Takže, řeknu to asi takhle. do určité části článku (asi tak na 98%) s tebou uplně souhlasím. Sám dobře víš, že jsem se pohyboval leta v obchodě s mobilníma telefonama všech značek. Nebyl to jen maloobchodní prodej ale i velkoobchodní, kterému sem šéfoval. Samozřejmě byla moje parketa i reklamace zboží. My dva si tady nemusíme říkat, jak to funguje v obchodu s elektronikou všeobecně. Česká republika je na tohle úplně na nic, vše je předražené (pokud srovnávám ceny kvalitních výrobků renomovaných značek na trhu).
Proto se našlo spousta spekulantů, kteří samozřejmě tohoto "využili" a začali dovážet elektroniku z venku. Sám jsem dělal chvilku v obchodě, kde 80% mobilů byla od jinud (Turecko, Polsko, Španělsko,Německo atd..). Servis jsme ale samozřejmě zajišťovali my sami ve vlastní síti školenými inženýry neboť nás k tomu tlačil obchodní zákoník. A můžu tí říct, že takovýhle lidi dokážou opravit i to, co mnohdy normální servis nezvládne a řaší to výmenou celého mobilu (je to rychlejší a dražší - pro koncáka). A pokud nebylo zbytí, šlo to do autorizovaného servisu. A všechno se to vyplatilo.. Po čase se doba změnila a český trh se s cena mobilů vyrovnal cenám na trhu jinde, neboť se jedná o spotřební zboží. Takže dneska už neni v cenách takový diametrální rozdíl a náklady na "záruční" opravy se minimalizovali. Ale to jsou mobily. Co se týče jakékoliv další kvalitní elektroniky jako je Denon, H&K, B@W, Onkyo, Marantz, Koss, NAD, Yamaha atd, tak tam cenou jsou stale ale opravdu stále diametrálně jinde. Pokud můžu zase ze zkušeností, tak jsem chtel nějaké věci od H&K na domaci kino. Srovnával jsem ceny u nas, na slovensku, nemecku, rakousku, americe a australii. A můžu ti říct, že na určitých modelech jsem našel rodíly 6 - 8 tisíc. Když si spočtu cenu poštovného a cla, jsem na tom pořád lépe.. Teda když se na to podívám z hlediska koncového kupujícího. Vím prd, jaký jsou nákupní ceny na těchto komponentech, ale dá se to zjistit. :) Ale nebudeme to dal rozpitvávat, neboť o tom víme každý svoje, co se týče prodejů dovezeného zboží, servisu, marží, podrážení cen atd. Je dobře, že prodejci musejí držet prodejní ceny, neboť jeden nebude kazit ceny druhému a tím jej znevýhodňovat. :) To samé eshopy. Kazí se tam ceny na všem a všude. A bez služeb na kterých se dělá nejvíc okolo toho všeho obchod nejde.
Ale ted zpátky k tomu, cim jsem tu rozjel diskuzi. Servis elektra na to prave vice mene kasle.. Teda dle slov toho cloveka, pro kterého jsem sem dal tenhle clanek. Chtějí právě trh tady oživit, neboť by byla škoda nechat "zemřít" tyhle značky na českém trhu. Ale kdo je chce, vždycky najde, kde si je koupit. Ale proč to nechat zajít takhle daleko. Proto, pokud se tu najde někdo, kdo chce podpořit prodej těchto kvalitních výtobků (sám je vozíš v autě) v zapadních čechách, má možnost.
Pokud si chceš pokecat o tom, proč jsem to sem dal a o dalších "problémech" nech si to na pátek. Jdeme do Alfy a tešíme se tam, ne?????
Proto se našlo spousta spekulantů, kteří samozřejmě tohoto "využili" a začali dovážet elektroniku z venku. Sám jsem dělal chvilku v obchodě, kde 80% mobilů byla od jinud (Turecko, Polsko, Španělsko,Německo atd..). Servis jsme ale samozřejmě zajišťovali my sami ve vlastní síti školenými inženýry neboť nás k tomu tlačil obchodní zákoník. A můžu tí říct, že takovýhle lidi dokážou opravit i to, co mnohdy normální servis nezvládne a řaší to výmenou celého mobilu (je to rychlejší a dražší - pro koncáka). A pokud nebylo zbytí, šlo to do autorizovaného servisu. A všechno se to vyplatilo.. Po čase se doba změnila a český trh se s cena mobilů vyrovnal cenám na trhu jinde, neboť se jedná o spotřební zboží. Takže dneska už neni v cenách takový diametrální rozdíl a náklady na "záruční" opravy se minimalizovali. Ale to jsou mobily. Co se týče jakékoliv další kvalitní elektroniky jako je Denon, H&K, B@W, Onkyo, Marantz, Koss, NAD, Yamaha atd, tak tam cenou jsou stale ale opravdu stále diametrálně jinde. Pokud můžu zase ze zkušeností, tak jsem chtel nějaké věci od H&K na domaci kino. Srovnával jsem ceny u nas, na slovensku, nemecku, rakousku, americe a australii. A můžu ti říct, že na určitých modelech jsem našel rodíly 6 - 8 tisíc. Když si spočtu cenu poštovného a cla, jsem na tom pořád lépe.. Teda když se na to podívám z hlediska koncového kupujícího. Vím prd, jaký jsou nákupní ceny na těchto komponentech, ale dá se to zjistit. :) Ale nebudeme to dal rozpitvávat, neboť o tom víme každý svoje, co se týče prodejů dovezeného zboží, servisu, marží, podrážení cen atd. Je dobře, že prodejci musejí držet prodejní ceny, neboť jeden nebude kazit ceny druhému a tím jej znevýhodňovat. :) To samé eshopy. Kazí se tam ceny na všem a všude. A bez služeb na kterých se dělá nejvíc okolo toho všeho obchod nejde.
Ale ted zpátky k tomu, cim jsem tu rozjel diskuzi. Servis elektra na to prave vice mene kasle.. Teda dle slov toho cloveka, pro kterého jsem sem dal tenhle clanek. Chtějí právě trh tady oživit, neboť by byla škoda nechat "zemřít" tyhle značky na českém trhu. Ale kdo je chce, vždycky najde, kde si je koupit. Ale proč to nechat zajít takhle daleko. Proto, pokud se tu najde někdo, kdo chce podpořit prodej těchto kvalitních výtobků (sám je vozíš v autě) v zapadních čechách, má možnost.
Pokud si chceš pokecat o tom, proč jsem to sem dal a o dalších "problémech" nech si to na pátek. Jdeme do Alfy a tešíme se tam, ne?????
17:08:18
27.10.2006
27.10.2006

-> Zdany: Dobře, tak k tomu vyjádřím svůj názor. Podle mě tady na západě čech je prodej veškeré elektroniky % ze všeho nejhorší (je to i info od různých dodavatelů) a to z důvodu dovozů nelegálního zboží z Německa, kde se samozřejmě dostanou na jinou cenu, díky tomu, že jsou daleko větší trh a mají tam úplné jiná rabaty. Poslední dobou se tady rozmohl a to hodně individuální dovoz a pak se lidi diví, že jim to v autorizovaném servisu nechtí opravit. Další věc je ta, že se úplně nechutně kazí ceny na internetových obchodech a dokud to firmy nepochopí a neudělají to co Bowers Wilkins (mají po celé evropě síť prodejen a nikdo nesní jít s cenou dolů ani o 1 Euro jinak jim seberou licenci), tak to lepší nebude. Všichni dovozci mě tady brečí, jak jim klesají prodeje, jen Denon s Bowersem je na tom čím dál lépe. Před 4 lety jsi se prosil aby jsi mohl něco prodávat a když jsi měl mít zastoupení, tak jsi musel mít x věcí skladem, dnes Ti vše zapůjčují, jen aby byli vystavený a byli vidět. Prostě celkově jde prodej hlavně kvůli mentalitě lidí v ČR do háje a my prodejem jsme živi tak 2 měsíce v roce, zbytek nám dorovnají montáže a všechny služby co okolo toho nabízíme. Nevím co bylo přesným důvodem, ale Hertz měl solidní zastoupení v Praze u servis elektra a opravdu to fungovalo i po servisní stránce a to, že to teď chce dělat někdo ze slovenska je jen důkaz, že to už asi poslední dobou "nefungovalo". A prostě nevěřím, že pro to bude v západních čechách prostor a odbyt. Je to diskuze na dlouho a možná nemám ani pravdu a přeji firmě pokud někoho najde, aby jim to fungovalo.
15:43:52
27.10.2006
27.10.2006

Zdany
-> Luukkyy: tak napsal jsem mladý člověk, neboť jak se píše výše, je k tomu spousta důvodů (ohabnost, časová nezávislost a jiné). Ale Zase co se týče obchodnického hlediska pokud je to clovek s praxí a bude dělat obchod lépe než mladý, proč ne.
-> Tuner#2: Co ti je proti srsti?? :)) Víš jak, já jsem to sem dal jen tak sporadicky a i ze zajimavosti, co se tu okolo rozvine. Já sám osobně nic zprostředkovávat nebudu. Dotyčnému zájemci předám kontakt na člověka, který má to celé na svědomí. Tebe se to netýká a ani tě to neovlivní. Je to klasická obchoďácká práce, takže lítání a nahánění nových odběratlů jako jsou autosalony, montážní dílny, maloprodejci a podobně. Nevidím v tom žádnou levotu. Pokud chceš, pošlu ti na mail název firmy o kterou jde, aby jsi věděl. Tady to nebudu dávat aby to nevyznělo jako neplacená reklama. Pokud někdo shání možná zajímavou práci, má možnost. Pokud to člověku nebude vyhovovat, odejít se dá vždycky. Nikdo neni nenahraditelný.
Jasný beru, že tohle není server s pracovními příležitostmi a podobně, proto říkám, že se distancuji od jakýchkoliv "zprostředkování&quo t; na základě vlastních zkušeností, že jsem potom já bit, za to či ono.
Pokud má někdo zájem, pošlu mu veškerý kontakt na člověka, který mě kontaktoval. Pokud i to se zdá nesolidní, pošlu jen link na jejich stránky, kde je sekce Volná místa a zbytek je na Vás.
Chtěl jsem vylepšit rozrůstající se sekci autohifi v západních čechách aby na nás v autě nesvítily repro a výrobky tchaiwanských výrobců imitující výrobky jiných, opravdu kvalitních značek. A že jich tu je.
-> Tuner#2: Co ti je proti srsti?? :)) Víš jak, já jsem to sem dal jen tak sporadicky a i ze zajimavosti, co se tu okolo rozvine. Já sám osobně nic zprostředkovávat nebudu. Dotyčnému zájemci předám kontakt na člověka, který má to celé na svědomí. Tebe se to netýká a ani tě to neovlivní. Je to klasická obchoďácká práce, takže lítání a nahánění nových odběratlů jako jsou autosalony, montážní dílny, maloprodejci a podobně. Nevidím v tom žádnou levotu. Pokud chceš, pošlu ti na mail název firmy o kterou jde, aby jsi věděl. Tady to nebudu dávat aby to nevyznělo jako neplacená reklama. Pokud někdo shání možná zajímavou práci, má možnost. Pokud to člověku nebude vyhovovat, odejít se dá vždycky. Nikdo neni nenahraditelný.
Jasný beru, že tohle není server s pracovními příležitostmi a podobně, proto říkám, že se distancuji od jakýchkoliv "zprostředkování&quo t; na základě vlastních zkušeností, že jsem potom já bit, za to či ono.
Pokud má někdo zájem, pošlu mu veškerý kontakt na člověka, který mě kontaktoval. Pokud i to se zdá nesolidní, pošlu jen link na jejich stránky, kde je sekce Volná místa a zbytek je na Vás.
Chtěl jsem vylepšit rozrůstající se sekci autohifi v západních čechách aby na nás v autě nesvítily repro a výrobky tchaiwanských výrobců imitující výrobky jiných, opravdu kvalitních značek. A že jich tu je.
15:39:27
27.10.2006
27.10.2006

TUNER
-> Tuner#2: Mě iluze nekazíš,já s tim nemam nic společnýho.....

15:02:02
27.10.2006
27.10.2006

Tím sem nechtěl vzbudit pocit nesolidnosti nabídky - nabídka je to solidní, já mám jiný problém.

14:37:11
27.10.2006
27.10.2006

-> VeTëV: A včem prosím tě? Autohifi neděláme a hlavně tady se hledá obchoďák pro dodavatele - tzv. velkoobchod a my děláme maloobchodní prodej a instalace hifi.
-> All: Důvod jsem psát nebudu - možná sem po diskuzi něco napíše Zdany.

-> All: Důvod jsem psát nebudu - možná sem po diskuzi něco napíše Zdany.
14:23:42
27.10.2006
27.10.2006

VeTeV
-> Tuner#2: konkurence ?
14:21:55
27.10.2006
27.10.2006

-> Luukkyy: To ne...
14:19:42
27.10.2006
27.10.2006

Luukkyy
-> Tuner#2: že by nějaká zmrdifirma jak jsem předpokládal?
14:13:00
27.10.2006
27.10.2006

-> Zdany: -> TUNER: No chlapci, nechci Vám kazit iluze... řeknu Vám o tom svý na srazu.
14:05:11
27.10.2006
27.10.2006

Labros
-> Luukkyy: No abych pravdu řekl tak většinou je to už o něčem jiným. Ten spíš tak udělat si svoje, včas zmizet za rodinou a každoročně navýšit plat.
14:04:16
27.10.2006
27.10.2006

VeTeV
-> Luukkyy: ten uz mysli na duchod

14:02:10
27.10.2006
27.10.2006

Luukkyy
-> Labros: a třeba čtyřicátník ne?
13:34:25
27.10.2006
27.10.2006

Labros
Mladej člověk je pln nadšení a elánu.
13:32:32
27.10.2006
27.10.2006

Luukkyy
-> VeTëV: To jako aby s kolegy udržel tempo na advenčr outdor týmbildingu?
13:28:19
27.10.2006
27.10.2006

VeTeV
-> Luukkyy: nebo aby si jim nekazil vekovej prumer - pise mlady kolektiv

13:26:55
27.10.2006
27.10.2006

Luukkyy
-> VeTëV: to asi ne. Máš pravdu že dvacetiletí jsou v průměru ambicioznější a lépe zpracovatelnější než padesátiletí, ale stejně jako může být mlaďoch svéhlavý, tak může být starý lehce ovlivnitelný. Stejně tak znám spoustu mladých, kteří mají ambice žádná celá nula nic ( takové zná asi každej ), takže v tom to nebude

13:16:02
27.10.2006
27.10.2006

VeTeV
-> Luukkyy: neb je ambiciozni - a lepe zpracovatelny

13:09:01
27.10.2006
27.10.2006

Luukkyy
-> Zdany: .... a proč by to měl být mladý člověk?
12:59:32
27.10.2006
27.10.2006

TUNER
Mno tyyyy woe... a je to tady.....

10:17:08
27.10.2006
27.10.2006

Zdany
Omlouvám se správcům webu, ale proč to nedat sem a zrovna do této sekce.
Stává se, že jste dokončili školu a bloumáte světem bez práce, nebo jste ztratili práci a podně. To je život, ale proč to nezměnit.
Slíbil jsem před časem jednomu človíčkovi pomoc, a teď nastal ten pravý čas.
Hledá se:
Regionální obchodní zástupce pro Západní Čechy s bydlištěm Plzeň a blízké okolí.
- Měl by to být mladý člověk se zájmem o auto hifi produkty, navigace
- s řidičským průkazem sk.B
- s ochotou cestovat, s odolností ve stresových situacích
- s kultivovaným vystupováním a jednáním na obchodní bázi
- s vysokým pracovním nasazením a ochotou ze začátku pracovat "přesčasy"
Nabízí se:
Možnost pracovat pro firmu, která je výhradním zástupcem pro Slovenskou republiku, nyní i v čechách nabízející Car and Home audio renomovaných značek jako je Audison, Hertz, Becker, Kendwood a další. Pracovat můžete buď na živnostenský list nebo na běžný zaměstnanecký poměr. Vše myšleno jako HPP. Nikoliv brigáda jiné podobné.
Nabízí se práce v mladém rozvíjejícím kolektivu v oboru auto hifi, dobré finanční ocenění, osobní pracovní růst a zaměstnanecké výhody. Podle pracovních výsledků se nabízí osobní předváděcí vůz, nebo ozvučení vašeho vlastního automobilu pro předváděcí účely, mobilní telefon, notebook, internet a další.
Cílem práce je získávání nových klíčových, ale i drobných zákazníků, udržování kontaktů a technické podpory zákazníkům stávajícím.
Oslovila Vás nabídka a nebo víte o někom ve svém Plzeňském okolí, kdo by rád pracoval v tomto oboru a chtěl by podpořit prodej kvalitních produktů značek renomovaných výrobců?
Nabídka je opravdu vážná, proto neakceptuji nabídky studentů, kteří studuji denní studium a podobně. Je zapotřebí plné nasazení.
V případě bližších informací mě kontaktujte na mail v ID karte.
To Admin: Neuváděl jsem sem záměrně název společnosti hledající nové "pacienty" aby to nebylo bráno jako reklama. Díky
Stává se, že jste dokončili školu a bloumáte světem bez práce, nebo jste ztratili práci a podně. To je život, ale proč to nezměnit.
Slíbil jsem před časem jednomu človíčkovi pomoc, a teď nastal ten pravý čas.
Hledá se:
Regionální obchodní zástupce pro Západní Čechy s bydlištěm Plzeň a blízké okolí.
- Měl by to být mladý člověk se zájmem o auto hifi produkty, navigace
- s řidičským průkazem sk.B
- s ochotou cestovat, s odolností ve stresových situacích
- s kultivovaným vystupováním a jednáním na obchodní bázi
- s vysokým pracovním nasazením a ochotou ze začátku pracovat "přesčasy"
Nabízí se:
Možnost pracovat pro firmu, která je výhradním zástupcem pro Slovenskou republiku, nyní i v čechách nabízející Car and Home audio renomovaných značek jako je Audison, Hertz, Becker, Kendwood a další. Pracovat můžete buď na živnostenský list nebo na běžný zaměstnanecký poměr. Vše myšleno jako HPP. Nikoliv brigáda jiné podobné.
Nabízí se práce v mladém rozvíjejícím kolektivu v oboru auto hifi, dobré finanční ocenění, osobní pracovní růst a zaměstnanecké výhody. Podle pracovních výsledků se nabízí osobní předváděcí vůz, nebo ozvučení vašeho vlastního automobilu pro předváděcí účely, mobilní telefon, notebook, internet a další.
Cílem práce je získávání nových klíčových, ale i drobných zákazníků, udržování kontaktů a technické podpory zákazníkům stávajícím.
Oslovila Vás nabídka a nebo víte o někom ve svém Plzeňském okolí, kdo by rád pracoval v tomto oboru a chtěl by podpořit prodej kvalitních produktů značek renomovaných výrobců?
Nabídka je opravdu vážná, proto neakceptuji nabídky studentů, kteří studuji denní studium a podobně. Je zapotřebí plné nasazení.
V případě bližších informací mě kontaktujte na mail v ID karte.
To Admin: Neuváděl jsem sem záměrně název společnosti hledající nové "pacienty" aby to nebylo bráno jako reklama. Díky