skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jiná výhybka
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
hoši toto nemá cenu, jasně ste mi ukázali, že sem kokot
Zastavil:MerHanz
-> Kuladmin: hoši, já se snažim dostat maximum z dostupných prostředků. Něco kupovat, na to nemám prachy
-> MerHanz: Tak ustrihni i stredy
Pokud chces basy jen basy tak tam dej basaky a ne takovodle blbost.

-> MerHanz: kup větší auto

-> M@rtin: ty vou já ten kufr potřebuju celej, juž takhle je malinkej a za další vyházet vnitřek kvuli kravskýmu kabeli k zesíku a pořizovací cena woferu. ALe prostě do kufru nic nesmí, už takhle je malej

-> MerHanz: ser na nějaký ovály a dej tam woofer do kufru a máš to

-> Kuladmin: to mám odpájený, ale prostě se mi tam spe moc středů a odzadu se mi to moc nepáčí.No jedině spočítat tlomivku a pak nějak pořešit cívku. ale na to sem moc velkej analfabet
-> MerHanz: Co myslis ?
jim ustrihni privodovy dratky do vejskacu

-> MerHanz: 

-> M@rtin: aha, takže vymejšlím kraviny

-> MerHanz: 

pánové, asi mě budete považovat za tyýta, ale chtěl sem v autě osekat zadní ovály jen na posílení basů a veškerý výhybka sou s filtrem okolo 120 Hz mě by se zdálo košer trochu vejš, pač přece jenom to není voofer, ale ovály. Aby mi tam z toho něco zbylo, nehledě na to že většinou je zdůraznění na basech okolo 100 Hz. Otázka z ní jak to pořešit, dělaj se nějaký jiný výhybky? ( něco kolem 200 nebo 300Hz, to by mohlo bejt dostačující aby tam ostali spodky a nehuhlali mi do toho vokály ) Nebo by se to muselo urobit?? A nebo ssem blázen a vymejšlím blbiny na eNtou
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
hoši toto nemá cenu, jasně ste mi ukázali, že sem kokot
Zastavil:MerHanz