skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
5. Jihomoravský Sraz 31.10.-2.11.2008
-> DuriQ: chces ten motorcek ci ako? mam ho zobrat?
-> vlasmi: kraaasa to bude sestava
> minno: trosku to nalesti...
Podle predpovedi na sobotu bude 13-17 stupnu ale trosku pod mrakem. Stejne nadhera
-> Čokin: budeme tam urcite min od 17h odpo, tak dojed klidne driv
Podle predpovedi na sobotu bude 13-17 stupnu ale trosku pod mrakem. Stejne nadhera
-> Čokin: budeme tam urcite min od 17h odpo, tak dojed klidne driv
-> vlasmi: 6 aut z Blanska? Tak to je mazec!! No těším se na tu tvoji cááááááru

Tak Kapřík s ženou přijede v pátek večer cca kolem 6. Takže doufám, že tomu v pátek hezky dáme
TO se zase bude ráno krásně vstávat na soutěže
Ještě musím vyměnit vodu, nalejt fridex, nacpat do auta ten milion věcí co tam vezu pár lidem a bude to
Podle předpovědi bude solidně..sice bude pod mrakem a možná i výjimečně poprchat, ale bude docela teplo...takže pohoda
Těším se jak prase

Podle předpovědi bude solidně..sice bude pod mrakem a možná i výjimečně poprchat, ale bude docela teplo...takže pohoda

a ja nič umývať nebudem, všetko je to špinavé a vonku chčije tak na sto ser*m, škoda práce

Těšíme se jak prase..........6 škodovek z Blanska?? Krásná to účast
Já dnes vyšperkoval interiér a zítra to vyleštím, ještě jednou umyju motor a vrmmmm

-> Milos: Já bych to viděl na žigula ve škodovácké kastli:)
-> vlasmi: cococococo to jeeeee, zeby bawor, nebo naky tudor ?

Taky se tak moc těšíte jak já? Ještě vysaju autíčko, umyju autíčko, natankuju autíčko a jedééém.
V sobotu ráno jsme tam jak na koni a pokud se něco nepokazí, tak čekejte kolonu 6 škodovek z Blanska! Z toho 2x motor vpředu, poháněný zadek!
V sobotu ráno jsme tam jak na koni a pokud se něco nepokazí, tak čekejte kolonu 6 škodovek z Blanska! Z toho 2x motor vpředu, poháněný zadek!
Od kolika tam bude at vím jak asi dorazit.Kolem půl paté budem vyjíždět z Bystřice pod Hostýnem takže myslím že do sedmi tam budem.Ještě večer potřebuju zajet do Bohunic pro gramec.
-> Labros: To by bylo, super, ještě se domluvím s Dušanem 

Tak zítra to je tady, snad bude počasí jak dnes, je božsky

-> Nwkt: To by se mělo zvládnout
-> Labros: Dovézt od Dušana kostru GL palubky
-> Nwkt: tak mi napiš, co potřebuješ, můžu to pak dát Havlíkovi, nebo taky příští tejden jedu po D5.
-> DuriQ: cca 27,50CZK
-> DuriQ: menej ako u nas v prepocte asi nem
hosi co u vas stoji benal ? :P
-> havlik: Já bych potřeboval něco dovézt 

-> Nwkt: sice nejsem z prahy ale i tak nejedu:) neb stále nemam auto a jet tam spotřebákem nemá smysl
Jedete někdo z Prahy?
-> MIC: není to vyloučený 

-> Labros: tak to naopak dovezete jeste teplej struuuuuuudl a babovku

-> MIC: ne to určitě ne, my musíme právě ještě večer navštívit babičku 

-> Labros: ok neni problem. Sem spis myslel abyste neumreli hlady

Tak co pánvé už stříháte metr za poslední dny co zbývaj...?

-> Milos: no pokud se mi vejde do auta, tak ti ji dám zadáčo, ale upozorňuji že je orezlá viz skoda-virt.cz/cz/.../1953
6
-> Labros: urcite sa hodi, k ju nebude chciet nikdo do tomboly, tak co za nu ?
-> DuriQ: mam 120-tkovy ... donesiem ?
-> DuriQ: -> itchy: ruším požiadavku na dodanie parohov a vane, ďakujem za ochotu :o)
kolega povedal, že parohy na seba ešte nechce a vykúpe že sa aj hocikde inde
kolega povedal, že parohy na seba ešte nechce a vykúpe že sa aj hocikde inde

Nechcete do tomboly starou příčku motoru k opískování? Typ - ta novější plná zavařená ;)
-> MIC: čoveče tu páteční večeři prosím zruš, jestli je to možná, jestli ne tak si ji nějak rozdělte :))
tak bohuzial neprijedu
mrzi ma to.....uvidime sa nabuduce

mrzi ma to.....uvidime sa nabuduce
-> itchy: pozri pozri, dobre bude
-> minno: -> DuriQ: pozrem sa hosove, ak nezabudnem
-> DuriQ: dik, ak by si mal, bolo by super....
-> suri: to nie pre mna, ale kolega par dni potom ako zacal konecne jazdit na svojej 125 co kupil od znamych, urval vyfuk aj s vanou a mam slubene si to jeho auti vyskusat a povozit sa, tak mu musim pomoct dat ho do poriadku :D
minno; skusim pozret ak mam vyfukove tak ti ho donesem ale mam asi zo 130cky nesom si isty.
PRE VSETKYCH ZRAZAKOV: ak by mal niekto funkcny motorcek stieracov tak mam zaujem :)
PRE VSETKYCH ZRAZAKOV: ak by mal niekto funkcny motorcek stieracov tak mam zaujem :)
-> minno: a čo zase vystrájaš s motorom??
PRE VSETKYCH ZRAZAKOV:
chalani, nemate prosim vas niekto doma na sklade zvysne vyfukove parohy na 120 hlavu?
a takisto aj olejovu vanu na 120 motor, ten najnovsi typ co sa daval.
chalani, nemate prosim vas niekto doma na sklade zvysne vyfukove parohy na 120 hlavu?
a takisto aj olejovu vanu na 120 motor, ten najnovsi typ co sa daval.
vam sibe uz na zimnych? ved je este leto

tak ja uz riskovat nebudem, pojdem na zimnych, aj tak som si vdaka nejakemu skur....u dobrakovi, rozje....l, jednu luxusnu gumu

-> DuriQ: 2mm? tak to se kdyžtak budem klouzat spolu, já už možná ani to nemám

mno ja mam na gumach este tak 2mm dezenu : )) a zimaky nemam : ) ale jazdim pantatovsky : )
aj ja som to zaznamenal tuto info ale potom som sa docital ze len na useku vyznacenom s tuto značku
ešte že lebo na plechačoch a na zraz hmm toneni ono

ešte že lebo na plechačoch a na zraz hmm toneni ono

nepredpokladam ze po ceste do brna od nas bude niekde tato znacka, este by som povedal ze na ceste veverska bytiska - smer k prehrade tam to moze byt zaujimave cez zimu, ale ...
-> MiroJ: Jenom kde je značka
-> Nwkt: pls , definuj mi to , pripadne nejaky odkaz na clanok obsahujuci podrobnejsie info , dakujem ...